تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 817 از 3745 اولاول ... 31771776780781381481581681781881982082182786791713171817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یعنی هیچگونه افت سرعتی نداره و پهنای باند (2048 کیلوبیت) که سرعت دانلود حدودا 2 مگ 150 کیلو بایت 1 مگ 100 کیلو 512 سرعت 60 کیلو بایت دانلود کمتر باشه میتونی شکایت و جریمه بشن

اینترنت پرسرعت +ADSL 2 آسیاتک

سرویس اینترنت پرسرعت حامی با ضریب اشتراک 1 به 8 (128 کیلوبیت)
    سرویس اینترنت پرسرعت چالاک با ضریب اشتراک 1به 6 (256 کیلوبیت)
    سرویس اینترنت پرسرعت چلچله با ضریب اشتراک 1به 4 (512 کیلوبیت)
    سرویس اینترنت پرسرعت چابک با ضریب اشتراک 1به2 (1024 کیلوبیت)
    سرویس اینترنت پرسرعت کیمیا با ضریب اشتراک 1به1 (2048 کیلوبیت)

لطفا کسایی که استغاده کردن بگن واقعی یا نه دروغه؟؟؟( البته این آقا محمد که با عکس میگه دروغه) دوستان شهرهای دیگه چطور ؟؟؟ممنون میشم بگین دانلود زیاد داشته باشی سرعت کم میکنن مردونگی کنید جواب بدین نمیدونیین دایل آپ چقدر زجر آوره
    Last edited by whichhate; 01-01-2013 at 18:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عزیزان اسیاتک آشغاله اصلا ازش سرویس نخرید الان سرویس 1 مگ دارم تو روز سرعت بهم 120 میده شبا بهم 60 میده پینگ گوگلم برام +500 میده تازه زنگ میدنم پشتیبانی که یارو ها اصلا هیچی حالیشون نیست میگن این عادیه و همه مدل اینترنت ها و تمام شرکتا پینگشون +500 هست و این طبیعیه تازه تو سایتش زده ساعت یک تا 9 صبح رایگانه که بعد خرید میفهمی ساعت دانلود رایگان شبانت 2 تا 8 صبح هست و دو گیگت این وسط به باد رفته خلاصه این وسط +40 تومنم به باد رفت و راحت 10 روز اینترنتم قطع شد و دوباره الان دارم برمیگردم پارس آنلاین که دوباره پینگ گوگلم 250 بشه و سرعت نتم برگرده +350 تو روز و بتونم بازی کنم ...
    خلاصه پیشنهادم اینه که کلا دور اسیاتک رو خط بکشید و اگر حرفم رو باور نمیکنید از اونا که گرفتن بپرسین تا بفهمین این شرکت سرویساش چه قدر بیخوده!
    اگر صفحات هر شرکت رو میخوندی متوجه این قضیه میشدی من با دایال آپ دارم میخونم اگر بازی آنلاین داری فقط پارس آنلاین ولی برای دانلود با حجم زیاد پارس و شاتل مفت نمیرزن
    ولی آسیاتک مثل اینکه برای دانلود خوبه( نمیدونم حجم زیاد داتلود چطور؟) ولی در بازی هیچ فایده نداره یقیه شرکت ها که کلا نباید بهشون فکر کنی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

عزیزان اسیاتک آشغاله اصلا ازش سرویس نخرید الان سرویس 1 مگ دارم تو روز سرعت بهم 120 میده شبا بهم 60 میده پینگ گوگلم برام +500 میده تازه زنگ میدنم پشتیبانی که یارو ها اصلا هیچی حالیشون نیست میگن این عادیه و همه مدل اینترنت ها و تمام شرکتا پینگشون +500 هست و این طبیعیه تازه تو سایتش زده ساعت یک تا 9 صبح رایگانه که بعد خرید میفهمی ساعت دانلود رایگان شبانت 2 تا 8 صبح هست و دو گیگت این وسط به باد رفته خلاصه این وسط +40 تومنم به باد رفت و راحت 10 روز اینترنتم قطع شد و دوباره الان دارم برمیگردم پارس آنلاین که دوباره پینگ گوگلم 250 بشه و سرعت نتم برگرده +350 تو روز و بتونم بازی کنم ...
    خلاصه پیشنهادم اینه که کلا دور اسیاتک رو خط بکشید و اگر حرفم رو باور نمیکنید از اونا که گرفتن بپرسین تا بفهمین این شرکت سرویساش چه قدر بیخوده!
    سلام شما کدوم شهر هستید

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ای گفتی منم 25 روز پیش اومدم اسیاتک از پارس . دارم خدا خدا میکنم این 5 روزم تموم شه برگردم پارس بابا حداقل هیچی نداشت پینگش خیلی خوب بود برا من T، راحت انلاین میزدم سرعت دانلودش هم بد نبود من بخاطر این اومدم اسیاتک چون سرویس 256 - 20 گیگ رو نامردا برداشتن خیلی بصرفه بود برا من اومدم اینجا مثل سگ پشیمونم شما دادی خطو جمع منن ؟ :-|

داره خودمونی میشه anjel1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سرویس 2 مگ کیمیا رو دارم، دانلود شبانش با چند تا فایل همزمان برا دانلود حدود 150 تا میشه، ساعت رایگانشم 1 تا 9 صبحه(البته تهران)
    بخوای دانلود کنی شبی 4200 دانلود داری
    (البته من تهرانپارسم)

6. این کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به دوستان

من یه دو هفته‌ای می‌شه که اومدم آسیاتک. برای امتحان هم ماه اول رو سرویس 1 مگ نامحدود ورداشتم. سرعتش خوبه. اما یه اشکال عجیب برام پیدا شده. من وقتی که یه فایلی رو واسه دانلود با IDM می‌زارم اگه وسطش قطع کنم یا کلن دانلود تموم بشه، بازم هم یه جریان نامشخص دانلود ادامه پیدا می‌کنه که مربوط به هیچ نرم‌افزاری یا حتی خود سیستم عامل نیست اصلن معلوم نیست کجا می‌ره. تو لاگ مصرفی که خود آسیاتک نشون می‌ده این جریان دانلود وجود داره و به حجم دانلود من اضافه می‌کنه در حالی که در واقع من چیزی دانلود نمی‌کنم. با اینترنت شرکت قبلیم از این مشکلا نداشتم. با همین کامپیوتر و سیستم عامل و همین نرم‌افزار IDM همه چیز عادی و طبیعی بود. وب‌سایتی هم که ازش دانلود می‌کنم فرقی نکرده. قاعدتن مشکل از سرویس اینترنت آسیاتک باید باشه.

کسی از دوستان مورد مشابهی نداشته یا راه‌حلی به ذهنش نمی‌رسه؟

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام به دوستان

من یه دو هفته‌ای می‌شه که اومدم آسیاتک. برای امتحان هم ماه اول رو سرویس 1 مگ نامحدود ورداشتم. سرعتش خوبه. اما یه اشکال عجیب برام پیدا شده. من وقتی که یه فایلی رو واسه دانلود با IDM می‌زارم اگه وسطش قطع کنم یا کلن دانلود تموم بشه، بازم هم یه جریان نامشخص دانلود ادامه پیدا می‌کنه که مربوط به هیچ نرم‌افزاری یا حتی خود سیستم عامل نیست اصلن معلوم نیست کجا می‌ره. تو لاگ مصرفی که خود آسیاتک نشون می‌ده این جریان دانلود وجود داره و به حجم دانلود من اضافه می‌کنه در حالی که در واقع من چیزی دانلود نمی‌کنم. با اینترنت شرکت قبلیم از این مشکلا نداشتم. با همین کامپیوتر و سیستم عامل و همین نرم‌افزار IDM همه چیز عادی و طبیعی بود. وب‌سایتی هم که ازش دانلود می‌کنم فرقی نکرده. قاعدتن مشکل از سرویس اینترنت آسیاتک باید باشه.

کسی از دوستان مورد مشابهی نداشته یا راه‌حلی به ذهنش نمی‌رسه؟
    سرعت دانلودت با IDM چنده؟؟اگه میشه یه عکس با فیلم از سرعت بزار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ای گفتی منم 25 روز پیش اومدم اسیاتک از پارس . دارم خدا خدا میکنم این 5 روزم تموم شه برگردم پارس بابا حداقل هیچی نداشت پینگش خیلی خوب بود برا من T، راحت انلاین میزدم سرعت دانلودش هم بد نبود من بخاطر این اومدم اسیاتک چون سرویس 256 - 20 گیگ رو نامردا برداشتن خیلی بصرفه بود برا من اومدم اینجا مثل سگ پشیمونم شما دادی خطو جمع منن ؟ :-|

منم از پارس اومدم اینجا ولی سرم کلاه رفته الان دارم گفتم جمع اوری کنن و دارم حجمش رو استفاده میکنم تا حد اقل اونا به باد نره!
    منم 256 بیست گیگ میخریدم که جمع کردنش ولی انگار تو خود نمایندگیا فقط دارن میفروشنش و فقط از سایت جمع شده!
    شنبه به بعد که جمع اوری بشه دوباره برمیگردم پارس! دیگه هم عوض نمیکنم تا ابد!
    بازم اونا هم کیفیت سرویسشون خوبه هم پشتیبانی قوی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شاهكاري ديگر از آسياتك : [ سرويس دو مگ ! كرج ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان VPI/VCI آسیاتک چند هستند؟ برای کانفیگ مودم میخوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •