تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 1081 اولاول ... 317717767807813814815816817818819820821827867917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

اینو دیدم فکر نکنم به اینا ربطی داشته باشه مشکل خیلی اساسی تر از این حرفا بوده که اصلا از روی سایت برداشتن
    من دانگرید کردم به همون ورژن 400 و دوباره همه چیز خوب شد
    دانگرید
    آره درسته . ورژن جدید چون باگ داشت سریع از سایت اصلی حذف کردند . مثل اینکه هنوز خلی کار داره تا نسخه 2011 فاینال بیاد .

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض خلاصی از شر پیغام neutralize

وقتی کاسپر اسکای با چند ویروس مواجه میشه و انها را پاک میکنه این پیغامش همچنان نشان میده و علامت احتیاط نیز در کنار ایکن کاسپر قرار میگیره

و حتی هر چند بار دکمه neutralize all را میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و یا کل ویروسها و قرنطینه و کلا هرچی در قسمت report هست را پاک میزنم بازم این پیغام باقی میمونه مشکل از کجاست و. چطور از شر این پیغام خلاص بشم من از اینترنت سکیورتی 2011 استفاده می کنم

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض خیر

خیر مشکل حل نشد و این پیغام را میده

در مورد تریال ریست هم بدرد نمیخوره چون دم به ساعت اخطار میده که نسخه شما چند روزه است و فلان روزش مونده و اعصاب ادمو خرد می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وقتی کاسپر اسکای با چند ویروس مواجه میشه و انها را پاک میکنه این پیغامش همچنان نشان میده و علامت احتیاط نیز در کنار ایکن کاسپر قرار میگیره

و حتی هر چند بار دکمه neutralize all را میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و یا کل ویروسها و قرنطینه و کلا هرچی در قسمت report هست را پاک میزنم بازم این پیغام باقی میمونه مشکل از کجاست و. چطور از شر این پیغام خلاص بشم من از اینترنت سکیورتی 2011 استفاده می کنم
    دوست عزیز این مشکلی هست که گاهی اوقات ایجاد میشه و اگر شما چک کنید میبینید که اون ویروس ها پاک شدند اما پیغام
    از بین نرفته.شما به قسمت report برید و clear list رو بزنید و بعد میبینید مشکل حل میشه و اگر هم فول اسکن کنید میبینید دیگه
    چیزی نیست و فقط report ها باقی موندن.
    باز هم میگم ، به عنوان یکی از طرفداران این آنتی ویروس باید بگم متاسفانه دارن توی برنامه نویسی ضعیف کار میکنند و کسپر باید
    حواسش باشه چون این مشکلات اخیر در برنامه های آنتی ویروس کسپر یک هشدار براش هست و مطمئنا در فروش این نرم افزار
    تاثیر خواهد داشت.
    موفق باشید

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

شما روی قرنطینه کلیک کنید. سپس گزینه active theaters رو بزنید. این لیست رو پاک کنید. بعد روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت کلیک راست کرده و exit کنید. دوباره کسپرسکی رو run کنید.

خیر مشکل حل نشد و این پیغام را میده
    در مورد تریال ریست هم بدرد نمیخوره چون دم به ساعت اخطار میده که نسخه شما چند روزه است و فلان روزش مونده و اعصاب ادمو خرد می کنه
    ورژن 11.0.1.400 رو نصب کنید. سرور آپدیت ورژن 556 مشکل داره.

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

شما روی قرنطینه کلیک کنید. سپس گزینه active theaters رو بزنید. این لیست رو پاک کنید. بعد روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت کلیک راست کرده و exit کنید. دوباره کسپرسکی رو run کنید.

ورژن 11.0.1.400 رو نصب کنید. سرور آپدیت ورژن 556 مشکل داره.

موفق باشید
    سلام استاد عزیز.من ورژن 556 رو دارم و به راحتی هم update میشه.به نظرتون remove کنمش؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام استاد عزیز.من ورژن 556 رو دارم و به راحتی هم update میشه.به نظرتون remove کنمش؟
    نه اگه شما مثل بقیه مشکلی ندارید استفاده کنید ، اما اگه مایل بودید بعد از اصلاحیه احتمالی کسپرسکی ورژن جدیدتر رو نصب کنید.

موفق باشید

8. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezazadeh65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان یه جایی هست که کلید ها و کدهای کسپرسکی رو می فروشه و البته کلید ها از ایمیل رسمی خود سایت کسپرسکی میاد
    قیمت ایشون برای نسخه 2011 برای یک کامپیوتر 7000 تومنه
    توی یه فرومی هم می فروشن ، کسای زیادی هم خریدن و تا حالا مشکلی نداشتن
    به نظرتون قضیش چیه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان یه جایی هست که کلید ها و کدهای کسپرسکی رو می فروشه و البته کلید ها از ایمیل رسمی خود سایت کسپرسکی میاد
    قیمت ایشون برای نسخه 2011 برای یک کامپیوتر 7000 تومنه
    توی یه فرومی هم می فروشن ، کسای زیادی هم خریدن و تا حالا مشکلی نداشتن
    به نظرتون قضیش چیه ؟
    این کلید هارو share میکنند برای چند نفر برای این ارزون میشه.

یکی از اون چند نفری که کی مشابه شمارو داره نامردی کنه پخش کنه توی نت کی شما هم بلوک میشه.

میتونید ریسک کنید البته.

اما نظر من: تریال ریستر رو استفاده کنید بدون مشکل سالی 12 بار اجرا میکنید هر دفعه 4 دقیقه طول میکشه با این تفاوت که فردا از کسپرسکی خوشتون نیومد یه برنامه دیگه رو تست میکنید.

موفق باشید

11. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezazadeh65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این حرفه شما درست
    اما ایشون ویندوز 7 رو هم به صورت بسته بندی ارجینال می فروشن یعنی کالای فیزیکی با سریال نامبری که روشه - قیمتش فقط 80 هزار تومنه برای تمامی نسخه هاش !!!!!!!!
    من این مسئله رو با خود کسپر درمیون گذاشتم دیروز و امروز ایمیل زدن و گفتن شرکت ما تلاش می کنه تا ارزونترن قیمت محصولاتش رو بفروشه اما ما نمی تونیم قیمت ها و تخفیفاتمون رو با نماینده ها یکسان و مچ کنیم
    البته این جوابشون میشه 2 جور برداشت کرد ، که یا دارن تائید می کنن ، یا اینکه منظور رو نفهمیدن ولی من بهشون گفتم دارن با قیمت 7 دلار می فروشن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •