سلام دوباره.
الان هارد درايو ريكاوري خودش رو ميشناسه اما درايو سي و دي رو نميشناسه و بالا نمياره.
اين مشكل قابل رفع هست و هارد تعمير ميشه يانه؟
سلام دوباره.
الان هارد درايو ريكاوري خودش رو ميشناسه اما درايو سي و دي رو نميشناسه و بالا نمياره.
اين مشكل قابل رفع هست و هارد تعمير ميشه يانه؟
یعنی به disk managment میتونید دسترسی داشته باشید؟
راستش به يكي از دوستان دادمش تا مشكلش رو حل كنه اما ظاهرا فقط ريكاوري خودش رو ميشناسه و با نرم افزار شايد بشه اطلاعات درايو سي رو برگردوند كه اونم براي من مهم نيست چون اطلاعاتم توي درايو دي هستش.
چيزي كه بهم گفت اينه كه بايد بره لابراتوار تخصصي تا مشكلش حل بشه. اون كلين رومي كه شما گفتي!
حالا جاي مطمئن رو ميشناسيد كه اين كار رو انجام بدن؟
حدود هزينه چقدر ميشه؟
ممنون
نه متاسفانه نمیشناسم
سلام. هارد لپ تابم نمیدونم چش شده. میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟ اینم عکسش
![]()
پست قبلی هم مشکلشون مشابه شما است کارهایی که گفته شده را انجام بدید
سلام
من یه هارد A-data دارم بعد هر بار یه سری اطلاعتش محو میشن ولی حجمش باقی میمونه یعنی چیزی از حجم اشغال شده هاردم کم نشده الان نصف فیلمام محو شدن با نرم افزار ریکاوری هم کردم ولی چیزی نیومد از اون چیزایی که محو شدن
USBC√ این هم یه چیزیه نمی دونم چیه شاید مشکل از این فایلا باشه
من به فیلمام نیاز دارم
کاری هست برگرده فیلمام؟
اول بررسی کنید هارد و سیستمتون ویروسی نباشه هارد رو روی یک سیستم دیگه بزارید و با یک آنتی ویروس یا به روش سرچی هارد رو اسکن کنید اگه ویروسی نبود ببینید با show hidden فایل ها رو میبینید یا نه اگه بازم دیده نشد بهترین راه همون ریکاوری است برای ریکاوری از pc file recovery استفاده کنید
بهتره یک بار هم چک دیسک روی هارد انجام بدید درست نشد اطلاعات مهم رو به یک فضایی دیگر انتقال داده و یک دور هارد رو فرمت کنید
الان چک کردم هیدن نبود
ویروس کشی هم دارم می کنم فعلا ویروسی نبود
بعد من الان دیدم 230 گیگ کل فایلام شد ولی تو used Space زده 444 گیگ یعنی 214 گیگ معلوم نیست کجاس
ریکاوری هم با این نرم افزار Active recovery صبح کردم هیچ کدوم از اون فایل های ناپدید شده رو نیومد آخه بیشتر Mkv هستند
میگم ممکنه از سیم باشه مشکلش؟
Last edited by mamadalmani; 14-01-2014 at 23:46.
سلام، یه هارد لپ تاپی سامسونگ دارم، ماله یکی از دوستامه لپ تاپش سوخته و میخواد فقط اطلاعاتش رو از این هارد برداره.
مشکل اینجاست که روی هارد پسورد بوده و این پسورد چندبار اشتباه وارد شده و حالا پسورد درست هم قبول نمیکنه.
چیکار میشه کرد تا اطلاعاتش رو نجات داد؟
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)