sسلام دوستان کسی میدونه این چیه
الان دو روزه کلافم کرده همش این پیغام با عدد اخر متفاوت میاد رو صفحه وقای هم ip رو توی مرور گر میزنم و با admin وارد میشم یه مودم وایرلس برام باز میشه که داره از اندیشه سرویس میگیره مودم خودم وایرلس نیست
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
sسلام دوستان کسی میدونه این چیه
الان دو روزه کلافم کرده همش این پیغام با عدد اخر متفاوت میاد رو صفحه وقای هم ip رو توی مرور گر میزنم و با admin وارد میشم یه مودم وایرلس برام باز میشه که داره از اندیشه سرویس میگیره مودم خودم وایرلس نیست
![]()
نوت بوک دارید یا کارت وایرلس رو سیستم شما نصب است.؟
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
شما انگار دوزاریت کج ها؟
این سرویس 2 مگ جدید محدود گذاشته تا حالا ندیدی؟
قیمت ها که بعیده کم بشه اما سرعت ها با این سرویسی که شاتل قرار داده اطمینان دارم به زودی کم می شود.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 09-12-2010 at 11:55.
دوستانی که از شاتل شاتل سرویس میگیرن . برا شما هم دیشب سرعت دانلود شبانه تقریبا مثه روز شده بود ؟! خیلی حال داد - البته از 4 تا 7 اینطوری شد ! با سرعت ثابت 63 دانلود کردم .امیدوارم امشب هم اینجوری باشه![]()
نه داداش مودم یه نفر دیگست یه جای دیگه من اصلا نمیدونم چرا اینجوری میشه
![]()
من هیچ پیغام خصوصی ای نگرفتم!
یعنی بچه های رشت اینقدر پاستوریزه اند؟![]()
اگه بخوام با پارس تمدید نکنم و از اندیشه سرویس بگیرم وضعیت خط چی میشه دوباره طول میکشه رانژه بشه و اینکه برای فسخ قرار داد فقط تمدید نکنم کافی یا باید برم اونجا
الان سرعت 256 نامحدود اندیشه ظاهرا حدود 60 هست؟ سرعت نوسان هم میکنه یعنی کم میشه یا تقریبا ثابته؟
اون که آره . حالا 2 مگ و بگیری پس چی میگی ؟دیشب 4 گیگ دانلود داشتم. پینگت چی خوب شد یا هنوز همونجوریه؟
شما ماهی چقدر میدین؟سرعت روزتون چنده؟
23 تومن. روز 280 اما روز دانلود نمیکنم اصلا چون این سرویس 3 گیگ ترافیک داره فقط. دانلودمو 1 تا 7 صبح انجام میدم
وضعیت مزخرف پینگ همچنان ادامه داره
.
.
البته تو سرور های ایران خوبه و حدود 60 هستش !! اما سرور های خارجی بالای 400 و میزنن پرتم میکنن بیرون !
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
راستی دوستان . کسی میدونه برا چی من pocket loss دارم ؟! و چجوری میتونم این مشکلو حل کنم ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)