تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 817 از 1635 اولاول ... 3177177678078138148158168178188198208218278679171317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

بیچاره شدیم !!! چرا سایت فیلتر شده؟؟؟
    ما که نه پست سیاسی زدیم نه غیر اخلاقی بودیم.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ترو خدا زود تایید کنین این پیامو. به دادم برسین! ترو خدا چند ساعت بیشتر وقت ندارم...
    اومدم Canon Powershot sx130 بگیرم یهو چینی دراومد! نمایندگی میگه فقط چین این مدلو میزنه... بگیرم؟ آخه چینه...
    بعدش گفتم اونو بیخیال اومدم fujifilm s2800hd بگیرم... گفتن این اصله الان میگن مال اندونزیه. اصلش مگه ژاپن نیس؟
    ترو خدا کمکم کنین دارم روانی میشم....
    از سر بیچارگی دارم سونی h55 میگیرم.مود دستی داره اصلا"؟
    ترو خدا به تمام سوالاتم دونه دونه جواب بدین.
    گرفتارم.
    کمک کنین.
    خیلی در مورد کشور تولید کننده سخت گیر نباش در مجموع همینکه مثلا کنون باشه به معنی نظارت این کمپانی بر روی خطوط تولید خودش نحسوب میشه
    SX130 دوربین خوبیه در رده ی قیمت خودش
    س2800 برای مقاصد آموزشی بد نیست ولی واقعیتش اینه که نیاز داره خروجی دوربین ادیت بشه بعید میدونم ژاپنیش پیدا بشه ولی می تونی باز هم بگردی
    H55 دوربین بدی نیست ولی در قیاس با SX130 خب کمی خروجی پایین تری داره و خروجی بشکل خاصی در داخل دوربین adjust میشه نمونه های عکس هاش رو ببین اگر خوشت اومده اشکالی نداره

در هر حال یادت باشه گارانتی اصلی کمک می کنه تا محصول دچار مشکلات اولیه نباشه گرچه من تا حالا گارانتی خوب ندیدم، شایدم باشه!

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------

بیچاره شدیم !!! چرا سایت فیلتر شده؟؟؟
    ما که نه پست سیاسی زدیم نه غیر اخلاقی بودیم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فی ل تر نشده!من باهاش مشکلی ندارم میتونی ISP ت رو عوض کنی

---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------

سلام دوستان عزیز .
    من بالاخره با راهنمایی های شما امروز تصمیم گرفتم از دیجی کالا خرید کنم (550d) که پس از تماس تلفنی قرار شد که بریم خود نمایندگیش تو خیابان مفتح و اونجا با کمی تخفیف (طبق گفته مسئول پاسخگویی تلفنی) خرید کنم و با دوستم از محل کار مرخصی گرفتیم و با کلی زحمت رفتیم اونجا و کمی نشستیم بعد مسول فروشش اومد و سفارشمون رو آورد ولی موقع تست کردن انگار زورش میومد بسته رو باز کنه انگار رفته بودیم بیسکوییت بخریم ، در صورتی که تو سایتش زده هنگام تحویل آموزش هم داده میشه ؟!! بعد موقع حساب کردن گفتیم قرار بود که تخفیف بدین ولی اون آقای محترم گفتن که اصلا تخفیف نداره و ما گفتیم تو تماس تلفنی خودتون گفتین و ایشون با بی ادبی گفت هر کی گفته اشتباه کرده و ... یه عذر خواهی هم از ما نکرد . من هم که از رفتار این اقای محترم شوکه شده بودم خسته و خیلی ناراحت اومدم بیرون . من از ندادن تخفیف ناراحت نشدم ، از اون رفتار بی ادبانه مسوول فروش ناراحت شدم انگار نه انگار که ما اونهمه راه رو برای خرید از دیجی کالا نرفته بودیم . فقط می خواستم یه درده دل کرده باشم ، و بگم از جایی که خرید می کنید مطمئن باشد چون فقط ارزون خریدن مهم نیست بلکه احترام به مشتری از ارکان هر خرید و فروشیه و من هم به همین راحتی از روی این قضیه نمیگذرم .
    ای روزگار!

3. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    میخوام یه دوربین بگیرم تو رنج زیر 200 تومن !
    Canon PowerShot A1100 IS را قیمتش رو تو نت گشتم زده 150 تومن ، نمیدونم درسته یا نه !
    ولی میخوام ببینم تو این رنج این خوبه یا نه ؟
    کلا یه راهنمایی میخواستم !
    Nikon Coolpix L22 را اگه میشه در موردش یه نظر بدید !
    A1100 در حد قیمتش دوربین خوبیه گرچه ویزور چشمی نداره تنظیمات دستیش قابل توجه نیست اما عکس خوب میگیره در حد خودش

L22 دوربین بدی نیست در ایزوی پایین نویزه کمی داره رنگ ها هم بد نیستند و به هر حال لنز نیکور روشه اما بهرحال A1100 دوربین خیلی خوبیه و شاید در مقام مقایسه هم تفاوت های اساسی نداشته باشند.با مقایسه نمونه ی عکس ها می تونید به نتیجه برسید.در صورت امکان ارتقا بودجه تا 210 تا 230 می تونید SX120/130 بخرید که بخصوص SX130 دوربین بهتری محسوب میشه

---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------

منظورتون Canon PowerShot SX130 IS بود ؟!
    من الان این رو 215 دیدم قیمتش رو !
    میشه کلا در مورد خرید و محل خرید خوب راهنمایی کنید ؟!
    جمهوری و پایتخت بخصوص جمهوری محل خوبی برای خریدش هستند

---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------

متاسفانه دیجی کالا رفتارهای ناپسند بازاری رو جدیدا داره نشون میده که همین کار هم داره به سقوطش نزدیک تر میکنه اون رو ...
    چند وقت پیش یک دوربین فیلمبرداری سونی XR150 سفارش دادم از اونها ... اولا که لیبل رو مخدوش می کنن !!! به این دلیلی که قابل پیگیری توی نمایندگی سونی نباشه توی ایران . یعنی اینکه جنس قاچاقی هستش دوم اینکه تلفنی میگن گارانتی داره ولی فقط یک بیمه نامه فرستادن و هرچی هم بعد تماس گرفتم برای گارنتی فقط به آینده موکول کردن ...!! سوم اینکه باطری فابریک دوربین اصلا شارژ نمی گرفت که با 100 بار تماس و دردسر تعویض شد که این دومی 10 دقیقه کار میکنه و خاموش میشه !!! دیگه مجبور شدم از نمایندگی سونی یه باطری به قیمت 53 خرید کنم و جونم راحت بشه .

متاسفانه مواردی مثل این زیاد داره توی دیجی کالا اتفاق میفته . برای یکی از دوستان هم لپتاپی خریدم که متاسفانه باطریش کاملا خراب بود و تعویض هم نکردند نهایتا یعنی دوستم هم بعد از طولانی شدن قضیه بیخیال شد متاسفانه .

من توصیه میکنم خرید های مربوط به دوربین عکاسی و اینها رو از نمایندگی های معتبر که همه میشناسن انجام بدید ... مثلا توی مجتمع پایتخت یا حافظ یا بعضی جاها ناصرخسرو و . . . مگر اینکه واقعا خرید حضوری امکان نداشته باشه برای شما .
    روز به روز آدم به این فروشگاه های آنلاین کم اعتماد تر میشه منم با خرید حضوری موافق ترم

5. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

به نظر شما در ردیف دوربینهای compact بالاترین کیفیت در رنج 200 تومان چیست؟
    آیا JZ500 به نسبت قیمتش انتخاب خوبیه؟حقیقتش نظرم روی sx130 بود ولی باطری قلمیش نظرم رو تغییر داد.
    میخواستم ببینم کسی نمونه فیلمی از JZ500 داره؟ نمونه عکسشو دیدم.
    نمونه فیلم sx130 رو دیدم ، خدایی عالی بود. ولی می خوام یکم باریکتر باشه و باطریشم لیتیوم باشه.
    F70 فوجی با قیمت حدود 190 از نظر کیفیت عکس بهترینه ولی فیلمبرداری اچ دی نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

F70 فوجی با قیمت حدود 190 از نظر کیفیت عکس بهترینه ولی فیلمبرداری اچ دی نداره
    تایید میشه(البته فقط در ایزو های پایین - 200 و کمتر)

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

البته مجزای فیلمبرداری بهتر در SX130 باید به تله/ماکرو ی بهتر هم اشاره کرد

8. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خدارو شکر که دوربین رو نخریدم . و گرنه با اینکار به شخصیت خودم و همه خریدارها توهین کرده بودم .
    الان یک مقدار دپرس هستم و حس خرید دیگه ندارم .
    خوب کاری کردی
    به قول علی دایی ببخشیدا ،گور باباشون برو از جمهوری بخر ... والا

منظورتون Canon PowerShot SX130 IS بود ؟!
    من الان این رو 215 دیدم قیمتش رو !
    میشه کلا در مورد خرید و محل خرید خوب راهنمایی کنید ؟!
    بله ، 215 از کجا مغازه یا سایت ،بابیمه یا بدون بیمه ، با گارانتی یا بدون گارانتی .کلا قیمتش خوبه
    بهترین جا تو تهران خیابان جمهوری هست از پل حافظ به طرف میدان انقلاب
    گارانتی اصل واینا هم نداریم

10. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    میخوام یه کمپکت پیشرفته با زوم بالا بخرم.نمیدونم Canon PowerShot SX210 IS بگیرم یا sony h55
    یا sony hx5 یاw370 ????????? کدوم بهترو با کیفیتره که بخرم؟؟
    mer30

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام
    بچه ها من خیلی تو زمینه ی عکس و دوربین سررشته ندارم. یه دوربین میخوام در حد 150 تومن واسه یه نفر که دانشجوی نقاشیه و یکی دو ترم به دوربین دیجیتال معمولی نیاز داره.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    خودم شخصا از مارک های سونی و Canon بیشتر خوشم میاد.
    اگه سایت خوبی سراغ دارید که اطلاعات دوربین های تو بازار رو به همراه قیمت ها رو داره هم اگه بدید لطف میکنید.
    مر30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها از بین این سه مدل یکیشو میخوام بخرم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ازهمه چی مهمتر واسم کیفیت عکس و فیلمشه بعد قیمت ، باطری ، خوش دست بودن و زیبایی ،جنس و دوامش و در نهایت قابل استفاده بودن برای مصارف خانگی و بیرون شهری
    لطفاً آخرین قیمتشون رو هم بفرمایید.
    مرسی.

---------- Post added at 05:06 AM ---------- Previous post was at 05:04 AM ----------

راستی این امتیازهایی که دی جی کالا زده به نظر زیاد دقیق نیست.آره؟میشه روش حساب کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    میخوام یه کمپکت پیشرفته با زوم بالا بخرم.نمیدونم Canon PowerShot SX210 IS بگیرم یا sony h55
    یا sony hx5 یاw370 ????????? کدوم بهترو با کیفیتره که بخرم؟؟
    mer30
    بررسی سایتهای دوربین دیجیتال، برتری SX210 رو نشون میدن.
    ضمنا یک تاپیک هم برای SX210 داریم. یه سر بزن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •