تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 817 از 2014 اولاول ... 31771776780781381481581681781881982082182786791713171817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مصطفوى : رحمان ۳۳ ساله چاره درد پرسپوليس نيست

داريوش مصطفوى كه يك روز بعد از بازى برابر فولاد و آن شكست تحقيرآميز با پرسپوليسى ها صحبت كرده بود، مشكل فعلى تيمش را اينگونه مطرح مى كند: بازيكنان پرسپوليس دچار يك نوع بى تفاوتى شده اند و وظيفه من و كادر فنى اين است كه آنها را از اين بى تفاوتى خارج كنيم. براى تيم بزرگى مثل پرسپوليس با اين همه بازيكن بزرگ خيلى زشت است كه بازيكنان آن پس از شكست بهانه گيرى هاى آنچنانى داشته باشند و من تعجب مى كنم كه چرا فلان بازيكن مى گويد اگر آن گل ۴۰ مترى را نمى خورديم، اينگونه نمى شد.گل هاى استثنايى و شوت هاى اينچنينى گاهى درفوتبال رخ مى دهد و چيز خيلى عجيبى نيست و ما بايد باور كنيم كه زيبايى فوتبال به همين لحظات ناگهانى و غير قابل تكرار است.بازيكنان بايد ازمربى وكادر فنى حرف شنوى داشته باشند و من در روزهاى اخير با حضور در تمرينات تيم، بارها اين نكته را به كليه اعضا گوشزد كرده ام كه وظيفه بزرگى بر عهده شما است وتوقع از شما مثل يك تيم شهرستانى نيست.

پرسپوليس بازيكنان بزرگى دارد و هيچگونه اختلافى هم بين كادر فنى و بازيكنان نيست و همه بايد به يك هدف مشترك فكر كنند كه آن هم سربلندى پرسپوليس و خوشحال كردن مردم است.البته در فوتبال پيروزى مطلق وجود ندارد وگاهى پيروزى هست و گاهى هم شكست اما تيمى مثل پرسپوليس با اين تشكيلات و اين بازيكنان نبايد در دو بازى ۷ گل بخورد.

او در مورد جذب رحمان رضايى ادامه مى دهد: يك بازيكن ۳۳ ساله آن هم در قلب دفاع فكر نمى كنم كارآيى لازم را داشته باشد البته اگر آقاى قطبى تشخيص بدهند همين امروز با رحمان رضايى و هر بازيكن ديگرى قرارداد مى بندم اما رحمان فعلاً از آمادگى به دور است و آنهايى كه فكر مى كنند با آمدن اين بازيكن دفاع پرسپوليس درست مى شود، اشتباه مى كنند. من ضعف را به تنهايى در خط دفاع نمى دانم و معتقدم اولا تيم بايد به لحاظ بدنسازى جدى تر كار كند و ثانيا در ساختار دفاعى بايد همه تيم توجيه باشند و گرنه مدافعان پرسپوليس جزو بهترين هاى فوتبال ما هستند.مصطفوى در ادامه در مورد شايعه بركنارى قطبى مى گويد: فوتبال مثل زندگى است و اصلا من مى گويم فوتبال خودش يك زندگى بزرگ براى انسانها است و در اين مرحله نبايد خيلى روى اين مسائل متمركز شويم . ما بايد به اين سمت حركت كنيم كه پرسپوليس از اين بحران خارج شود وگرنه قطبى هم به لحاظ فنى و هم به لحاظ اخلاقى يكى از بهترين هاى فوتبال است.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واعظى: فقط تمركز نداريم ، همين

پرسپوليس روزهاى خوبى را سپرى نمى كند و با اين حال مهدى واعظى معتقد است كه اين دوران سخت خيلى زود به پايان مى رسد. او با اشاره به شرايط نامطلوب و فعلى پرسپوليس مى گويد: بازيكنان ساير تيم ها درمقابل پرسپوليس از تمامى ابزار و توان خود براى مطرح شدن و شكست اين تيم استفاده مى كنند و همين مسأله كار كادر فنى و بازيكنان پرسپوليس را سخت تر مى كند. موضوع ديگر اين است كه بيشتر حاشيه ها مال پرسپوليس و استقلال است و وقتى اين دو تيم مى بازند همه چيز به هم مى ريزد.

واعظى در ادامه درباره گل هاى خورده پرسپوليس در دو ديدار گذشته توضيح مى دهد: درست است كه هفت گل در در دو بازى و در ضد حملاتخورده ايم اما به هيچ وجه فوتبال بدى بازى نكرده ايم. فقط به خاطر نداشتن تمركز گروهى گل خورده ايم و باخته ايم و براى خروج از اين بحران فكر مى كنم بايد روى اين موضوع بيشتر كار كنيم.

بازيكنان در تمرينات خيلى خوب تمرين مى كنند و به لحاظ تاكتيكى و فنى چيزى كم ندارند. دروازه بان تيم پرسپوليس درعين حال تصريح كرد چنانچه تيمشان روى حوادث و اشتباهات گل نخورد، توان شكست هر تيمى را درليگ برتر دارد. زيرا معدل گل هاى زده پرسپوليس در مجموع خوب است.

او كه به تازگى بر روى گردن خود جراحى داشته، در اين مورد مى گويد: اگر ديرتر متوجه زائده در گردنم مى شدم، شايد وضعيت جسمانى ام به خطر مى افتاد اما با تشخيص درست و شروع به موقع درمان، اين خطر رفع شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عابدزاده: از برق گل نمى خوريم ؛ حقيقى مقصر بود ولى تخريبش نكنيد

عابدزاده تصورش را هم نمى كرد كه دروازه بان جوان تيمش در ديدار با فولاد ۳ بار دروازه اش باز شود. او عليرضا حقيقى را روى هر سه گل مقصر مى داند اما نمى خواهد كه اين مسأله روحيه دروازه بان جوانش را بيش از اين اذيت كند. به همين خاطر است كه مى گويد: بازى سختى را مقابل فولاد برگزار كرديم. حق ما در اين ديدار هرگز باخت نبود. حقيقى هم يك دروازه بان ۲۰ ساله است و راه دشوارى براى موفقيت دارد. به هيچ عنوان نبايد به خاطر اين سه گل او را تخريب كرد البته من معتقدم يك دروازه بان هرجور گل بخورد.باز هم به نوعى مقصر است؛ حتى در شرايط سخت. فوتبال حرفه اى اين را مى گويد. مطمئن باشيد آل نعمه هم شانسى شوت را به سمت دروازه زد و شك ندارم از ۱۰ توپى كه اينطور به سمت دروازه ها مى رود، يكى هم گل نمى شود.

عابدزاده صحبت هايش را با اشاره به وضعيت ورزشگاه تختى ادامه مى دهد: فوتبال خوزستان را دوست دارم اما نمى دانم چرا، زمين و دروازه هاى ورزشگاه تختى استاندارد نبود. دروازه هاى اين ورزشگاه ۵ سانت بزرگتر از ساير دروازه ها بود. اين مورد را به مسؤولان قبل از بازى اعلام كرده بودم.

او درباره واعظى هم مى گويد: «مطمئن باشيد او نيز از ۸ توپ سختى كه مهار مى كند، مثل بازى با ابومسلم چهار تاى آن را گل مى خورد. اين شرايط و حساسيت فوتبال است ولى من به دروازه بانان پرسپوليس اعتقاد دارم. مطمئنم با پيروزى مقابل برق و بسته نگه داشتن دروازه، دوباره به شرايط آرمانى بازخواهيم گشت.»

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فرخزادى: كدام بحران فقط باخته ايم

شايد واقعاً صبورى كردن، بهترين راه براى به آرامش رسيدن پرسپوليس باشد كه فرخزادى هم با سرمربى هم عقيده شده و چنين درخواستى از هواداران دارد. سخنگوى باشگاه هم مثل همه پرسپوليسى ها مى گويد كه هيچ بحرانى اين باشگاه را تهديد نكرده و شرايط عادى است. مجيد فرخزادى اينچنين مى گويد: قبول دارم كه پرسپوليس در دو هفته گذشته نتايج ضعيفى را كسب كرده اما هيچ مشكلى وجود ندارد و مسائل پيش آمده در تيم هم بزودى حل خواهد شد.

ما واقعاً هيچ بحرانى نداريم و فكر مى كنم علت اصلى شكست هاى پياپى پرسپوليس عدم هماهنگى بين بازيكنان باشد. پرسپوليس يك تيم پر ستاره است به طورى كه هر يك از بازيكنان به تنهايى خود يك تيم هستند اما بايد بيشتر به هماهنگى برسند .

ضمن اينكه معتقدم پرسپوليس داراى قويترين سيستم مديريتى است و اين خود يكى از عوامل مهم در پيشرفت يك تيم مى تواند باشد . از همه مهمتر ما از يك مربى بين المللى بهره مند هستيم كه به تمام علم روز فوتبال واقف است . مى دانم براى هواداران پرسپوليس شكست بسيار تلخ است ولى فوتبال برد و باخت دارد و نمى توان در اين ورزش چيزى را پيش بينى كرد. به نظر من با دو باخت از ارزشهاى يك تيم بزرگ كم نمى شود.

به همين خاطر من از همه هواداران مى خواهم كه قدرى صبورى كنند و مطمئن باشند كه پرسپوليس در آينده اى نزديك به صدر جدول بازمى گردد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جشن بزرگ پرسپولیس دوم آبان برگزار می شود

اولین جشن خانوادگی باشگاه پرسپولیس روز پنجشنبه دوم آبان ماه برگزار می شود.

جشن مذکور با حضور کلیه بازیکنان، مربیان و مدیران باشگاه از جمله علی کریمی، کریم باقری، افشین قطبی، علیرضا نیکبخت واحدی و دیگر بازیکنان تیم پرسپولیس پنجشنبه دوم آبان ماه در باغ نارنج برگزار خواهد شد.

کلیه هواداران و علاقمندان جهت حضور در این جشن خانوادگی می توانند تا 48 ساعت آینده با شماره های 88552350 – 88552370 – 88552644 – 88552645 تماس حاصل کرده و بلیت جشن را خریداری نمایند. همچنین کلیه علاقمندان می توانند بلیت های جشن را از آدرس ذیل بصورت حضوری خریداری نمایند.

خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ونک، خیابان عطار، باغ نارنج

گفتنی است؛ در جشن بزرگ پرسپولیس علاوه بر هنرنمایی مجتبی کبیری، ده ها برنامه شاد و متنوع دیگر، همراه با قرعه کشی یک دستگاه MVM و جوایز نقدی دیگر، ویژه شرکت کنندگان در جشن می باشد

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بادامکی برابر برق بازی می کند

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران پس از مدت ها دوری ازمیادین فوتبال می تواندتیمش را در بازی مقابل برق همراهی کند.حسین بادامکی که زمان طولانی ای را به دلیل مصدومیت از تیم پرسپولیس به دور بود تمرینات خود را از دو هفته پیش آغاز کرده و به شرایط جسمانی مناسبی رسیده است.
    بر همین اساس بادامکی با دستور پزشک تیم پرسپولیس می تواند در بازی با برق تیمش را همراهی کند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عابدزاده : انتقاد ها از حقیقی عادلانه نیست

ابدزاده در گفتگویی اظهارداشت: حقیقی هنوز خیلی فرصت دارد تا تجربه کسب کند و برای کسب این تجربه باید به او میدان داده شود.او بسیار جوان است و سالیان دراز می تواند موفق باشد و به تیمش خدمت کند.
    وی ادامه داد: فکر نمی کنم عادلانه باشد که تمام مسئولیت شکست را بر عهده او بگذاریم .من مطمئن هستم که حقیقی روز به روز بهتر خواهد شد.
    مربی دروازه بان های پرسپولیس درخصوص وضعیت واعظی نیز عنوان کرد : واعظی هم از مصدومیت رهایی یافته ودر تمرینات شرکت کرد.او درسال جاری بازی های بسیار خوبی را از خود به نمایش گذاشت و نشان داد که می تواند به خوبی از دروازه پرسپولیس حراست نماید.
    وی همچنین در مورد دروازه بانان ذخیره اذعان کرد: ما با الیاسی به توافق رسیدیم و او به عنوان دروازه بان سوم ما در تیم حضور خواهد داشت و درمورد کیانی هم هنوز تصمیم خاصی نگرفتیم و باید بیشتر او را در تمرینات محک بزنیم.
    عابدزاده در رابطه با احتمال استفاده از واعظی را در بازی با برق نا مشخص اعلام کرد و گفت: هنوز چیزی مشخص نیست واعظی به تازگی از مصدومیت رهایی یافته و تمرین می کند و باید میزان آمادگی او را بسنجم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هواداران پرسپولیس مرا ببخشند / بازی با برق جبران می کنم

ناراضایتی از عملکرد خود برابر فولاد گفت:اصلا از عملکردم در بازی با فولاد راضی نیستم و امیدوارم هواداران مرا ببخشند. علیرضاحقیقی در گفتگویی طرنشان ساخت : در بازی با فولادحتی فکرش را هم نمی کردم که چنین گل هایی را دریافت کنم خصوصا گل اول که نتوانستم هیچ واکنشی روی شوت استثنایی بازیکن فولاد انجام دهم.
    وی اظهار داشت : از دوراه بانی ام مقابل فولاداصلا راضی نیستم وبه هواداران هم حق می دهم که ناراضی باشند .به هرحال آنان از پرسپولیس توقع برد دارند و دو باخت پیاپی به هیچ وجه راضی کننده نیست.
    حقیقی در خصوص بیان کرد :پس از بازی با فولاد سعی کردم باخت را فراموش کنم و با انجام تمرینات بیشتر زیر نظر عابدزاده مهیای ارائه یک بازی برتر مقابل برق شوم.
    دروازه بان تیم پرسپولیس با اشاره به دیدار با برق گفت: بازی حساسی مقابل برق در پیش داریم و باید برای ماندن در کورس قهرمانی 3 امتیاز این مسابقه را دریافت کنیم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باقری ها:از هیچ تلاشی دریغ نکرده ایم / با شکست برق همه چیز درست می شود

پیروانی درباره بازی این تیم مقابل برق گفت: ما باید دراین دیدار به پیروزی برسیم تا بتوانیم دوباره به اوج برسیم.افشین پیروانی در گفتگویی اظهار داشت: ما دو بازی قبل خود را با شکست پشت سر گذاشتیم و اکنون شرایط برای تیم کمی دشوار شده و هواداران هم انتظار برد را از ما دارند که البته این حق طبیعی آنها است چرا که مشوق پرسپولیس در سرما و گرما هستند و دوست دارند تیمشان همیشه قهرمان باشد.

وی ادامه داد: ما در مقابل برق بازی بسیار سختی خواهیم داشت . برق در این فصل نشان داده که تیم دست وپا بسته ای نیست و جایگاه دوم جدول را به سادگی به دست نیاورده است، اما ما فقط به برد مقابل این تیم فکر می کنیم تا شرایط تیم بهبود یابد. سه امتیاز این بازی می تواند تغییراتی را نیز در جدول به وجود آورد.

وی در ادامه با تاکید بر تمرینات مستمر بازیکنان پرسپولیس گفت:بازیکنان هم از شرایط بوجود آمده اصلا راضی نیستند و دو باخت قبلی باعث شده تا دچار مشکل روحی شوند که با یاری خدا ما سعی داریم فشار روحی را از آنان دور کرده و تمام فکرشان را به بازی با برق متمرکز کنیم.
    مربی جوان پرسپولیس اذعان کرد:من در روز بازی از هوادارن می خواهم تا دقیقه 90 پرسپولیس را تشویق کنند و قدری صبور باشند.اقتدار پرسپولیس نباید با دو باخت زیر سئوال برود. نام پرسپولیس بزرگتر از آن است که درگیر حواشی شود. من از هواداران می خواهم که فقط به عزت پرسپولیس بیندیشند و در روز بازی بدون وقفه تیم را تشویق کنند.
    پیروانی در پایان گفت : بازیکنان پرسپولیس همگی از دفاع تا حمله عزم خود را جزم کرده اند تا اشتباهات بازی های گذشته را تکرار نکنند و با نیرویی مثال زدنی به مصاف برق خواهند رفت

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با پیروزی مقابل برق روزهای خوش پرسپولیس آغاز می شود / اقتدار پرسپولیس نباید زیر سوال برود

پیروانی درباره بازی این تیم مقابل برق گفت: ما باید دراین دیدار به پیروزی برسیم تا بتوانیم دوباره به اوج برسیم.افشین پیروانی در گفتگویی اظهار داشت: ما دو بازی قبل خود را با شکست پشت سر گذاشتیم و اکنون شرایط برای تیم کمی دشوار شده و هواداران هم انتظار برد را از ما دارند که البته این حق طبیعی آنها است چرا که مشوق پرسپولیس در سرما و گرما هستند و دوست دارند تیمشان همیشه قهرمان باشد.

وی ادامه داد: ما در مقابل برق بازی بسیار سختی خواهیم داشت . برق در این فصل نشان داده که تیم دست وپا بسته ای نیست و جایگاه دوم جدول را به سادگی به دست نیاورده است، اما ما فقط به برد مقابل این تیم فکر می کنیم تا شرایط تیم بهبود یابد. سه امتیاز این بازی می تواند تغییراتی را نیز در جدول به وجود آورد.

وی در ادامه با تاکید بر تمرینات مستمر بازیکنان پرسپولیس گفت:بازیکنان هم از شرایط بوجود آمده اصلا راضی نیستند و دو باخت قبلی باعث شده تا دچار مشکل روحی شوند که با یاری خدا ما سعی داریم فشار روحی را از آنان دور کرده و تمام فکرشان را به بازی با برق متمرکز کنیم.
    مربی جوان پرسپولیس اذعان کرد:من در روز بازی از هوادارن می خواهم تا دقیقه 90 پرسپولیس را تشویق کنند و قدری صبور باشند.اقتدار پرسپولیس نباید با دو باخت زیر سئوال برود. نام پرسپولیس بزرگتر از آن است که درگیر حواشی شود. من از هواداران می خواهم که فقط به عزت پرسپولیس بیندیشند و در روز بازی بدون وقفه تیم را تشویق کنند.
    پیروانی در پایان گفت : بازیکنان پرسپولیس همگی از دفاع تا حمله عزم خود را جزم کرده اند تا اشتباهات بازی های گذشته را تکرار نکنند و با نیرویی مثال زدنی به مصاف برق خواهند رفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •