مصطفوى : رحمان ۳۳ ساله چاره درد پرسپوليس نيست
داريوش مصطفوى كه يك روز بعد از بازى برابر فولاد و آن شكست تحقيرآميز با پرسپوليسى ها صحبت كرده بود، مشكل فعلى تيمش را اينگونه مطرح مى كند: بازيكنان پرسپوليس دچار يك نوع بى تفاوتى شده اند و وظيفه من و كادر فنى اين است كه آنها را از اين بى تفاوتى خارج كنيم. براى تيم بزرگى مثل پرسپوليس با اين همه بازيكن بزرگ خيلى زشت است كه بازيكنان آن پس از شكست بهانه گيرى هاى آنچنانى داشته باشند و من تعجب مى كنم كه چرا فلان بازيكن مى گويد اگر آن گل ۴۰ مترى را نمى خورديم، اينگونه نمى شد.گل هاى استثنايى و شوت هاى اينچنينى گاهى درفوتبال رخ مى دهد و چيز خيلى عجيبى نيست و ما بايد باور كنيم كه زيبايى فوتبال به همين لحظات ناگهانى و غير قابل تكرار است.بازيكنان بايد ازمربى وكادر فنى حرف شنوى داشته باشند و من در روزهاى اخير با حضور در تمرينات تيم، بارها اين نكته را به كليه اعضا گوشزد كرده ام كه وظيفه بزرگى بر عهده شما است وتوقع از شما مثل يك تيم شهرستانى نيست.
پرسپوليس بازيكنان بزرگى دارد و هيچگونه اختلافى هم بين كادر فنى و بازيكنان نيست و همه بايد به يك هدف مشترك فكر كنند كه آن هم سربلندى پرسپوليس و خوشحال كردن مردم است.البته در فوتبال پيروزى مطلق وجود ندارد وگاهى پيروزى هست و گاهى هم شكست اما تيمى مثل پرسپوليس با اين تشكيلات و اين بازيكنان نبايد در دو بازى ۷ گل بخورد.
او در مورد جذب رحمان رضايى ادامه مى دهد: يك بازيكن ۳۳ ساله آن هم در قلب دفاع فكر نمى كنم كارآيى لازم را داشته باشد البته اگر آقاى قطبى تشخيص بدهند همين امروز با رحمان رضايى و هر بازيكن ديگرى قرارداد مى بندم اما رحمان فعلاً از آمادگى به دور است و آنهايى كه فكر مى كنند با آمدن اين بازيكن دفاع پرسپوليس درست مى شود، اشتباه مى كنند. من ضعف را به تنهايى در خط دفاع نمى دانم و معتقدم اولا تيم بايد به لحاظ بدنسازى جدى تر كار كند و ثانيا در ساختار دفاعى بايد همه تيم توجيه باشند و گرنه مدافعان پرسپوليس جزو بهترين هاى فوتبال ما هستند.مصطفوى در ادامه در مورد شايعه بركنارى قطبى مى گويد: فوتبال مثل زندگى است و اصلا من مى گويم فوتبال خودش يك زندگى بزرگ براى انسانها است و در اين مرحله نبايد خيلى روى اين مسائل متمركز شويم . ما بايد به اين سمت حركت كنيم كه پرسپوليس از اين بحران خارج شود وگرنه قطبى هم به لحاظ فنى و هم به لحاظ اخلاقى يكى از بهترين هاى فوتبال است.