دوستان منكه هارد اكسترنالم fat32 هستش چجوري ميتونم يه بازي كه فايل بزرگتر از 4 گيگ داره بريزم روش و انتقال بدم به ps3...???
مثلا gow3 يا la.noire
دوستان منكه هارد اكسترنالم fat32 هستش چجوري ميتونم يه بازي كه فايل بزرگتر از 4 گيگ داره بريزم روش و انتقال بدم به ps3...???
مثلا gow3 يا la.noire
خوب هارت رو NTFS کن بعد با MultiMan 2.00.1 میتونی اون رو توی PS3 ببینی،دیگه گذشت اون زمون که PS3 فقط Fat 32 رو میشناخت.............
با مولتی من جدید کی میره تو غار![]()
Last edited by Alex Fera; 29-06-2011 at 10:40.
سلام.ببین شما باید برای اجرای اون جور بازی یکی از این چهار نرم افزار رو دانلود کنی:
ps3 splitter
split4g
psarc
opensplit v1.2
بعد از اینکه این کارو کردی فایل بالای چهار گیگ رو پیدا میکنی.برای مثال : L.A NOIRE.PSARC
اصولا باید این طوری باشه اسمش.بعد این فایل رو به یکی از نرم افزار های بالا میدی تا برات تکه تکه کنه به فایل های 1 گیگ .بعد که تکه تکه شد شما فایل اصلی رو که l.a noire .psarc بود رو cut میکنی به یه درایو دیگه یعنی از فولدر بازی بر ش میداری و به جاش این فایل های تکه تکه شده رو میریزی به همونجایی که فایل اصلی رو برداشتی.بعد کل بازی رو میریزی رو هارد اکسترنال و میزنی به ps3 و توی multiman روی بازی مثلث رو میزنی و گزینه ی backup/copy رو میزنی.
multiman خودش فایل های تکه تکه شده رو میچسبونه به هم و میریزه رو هارد ps3 و شما قادر به بازی هستین.
Last edited by hosein ati; 29-06-2011 at 10:27.
اول یه نکته:سوال کردن که شرمندگی نداره،فروم برای همین کاره دیگه...............
1-هیچ فرقی ندارن فقط توی پک اسپورت یه بازی اورجینال هم هست..........
در ضمن Star نیست،Starter هستش.............
2-میشه بازی کرد............
3-باید Navigation داشته باشید برای KZ3
4-یه دونه کافیه.............
5-میتونید اونا رو جدا گانه تهیه کنید که همه چی هم تویه یه دونه پکش هست...............
6-Move+Navigation+Extra pack....................
قیمت همش فکر کنم رو هم حدود 180 بشه..........
ممنون از راهنماييتون
![]()
3.66 Spoof Plugin for PS3 MFWBuilder
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از کجا باید بفهمم که وایرلس پلی استیشن کار میکنه؟؟؟
چون با لپ تاپ که یه شبکه وایرلس درست کردم بعد از تو ps3 میخوام کانکت بشم زمانی که scan میکنه میگه که هیچ اکسس پوینتی پیدا نمیکنه!!!
PS3 نمیتونه به adhoc متصل بشه. باید Access Point باشه. میتونی از connectify واسه درست کردن AP استفاده کنی
ببخشيد نميدونستم
تازه فهميدم
طبق عكس زير اينها جدا از هم هستن
راستي دوستان دسته SIXAXIS چه معني ميده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)