شاید نرم افزاره مشکل تاریخ داشته طرف زمان رو کرده 2008 و ئبعد راحت نصبش کرده
بهترین راهش که فول پاک بشن برنامه ها از طریق خود گوشی هستش و کاریش هم نمیشه کرد! چه اروری میده؟
شاید نرم افزاره مشکل تاریخ داشته طرف زمان رو کرده 2008 و ئبعد راحت نصبش کرده
بهترین راهش که فول پاک بشن برنامه ها از طریق خود گوشی هستش و کاریش هم نمیشه کرد! چه اروری میده؟
من یک بار مموریم را در اوردم و گوشیمو فرمت کردم بعد که مموری رو گذاشتم نرم افزارهایی که از قبل تو مموریم بود را نه باز میکرد نه پاک میشه باید فایلاتو برداریو مموری را فرمت کنی
اره مشكل منم دقيقا همينه مموري رو بر داشتم فرمت كردم حالا كه گذاشتم روش نه پاك مي كنه نه اجرا ميشن
پس بايد بفرمتم
تنكس![]()
فكر نمي كنم مربوط به زمان باشه اخه من هرچي برنامه مي خوام نصب كنم همين ارور مسخره رو ميده
مثلا از صدتا برنامه اي كه دانلود كردم شايد 10 تاشونو بتونم نصب كنم
ارورشم اينه
certificate may not yet be valid,is expired or phones date setting may be incorrect
تاريخشم كه عوض مي كنم اينو مي نويسه مثلا وقتي تاريخشو كردم 2009 يا 2008
certificate error.
contact the application supplier
ارور پاك كردنشم اينه
removing failed
نمیدونم طرف چیکار کرده رو گوشیت که مشکلی نیست ولی بیا اینجا گوشیت رو بزن هک کن بعدش راحت هر برنامه ای میتونی بریزی بدون مشکل.خودم چند روز پیش یه n81 رو با همین روش هک کردم بدون دردسر
اول هک کن بعدش مشکل نصب برنامه ها رو برطرف کن.5دقیقه هم نمیشه.پست شماره 1و2 رو انجام بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه مشکل دارم
تمام اطلاعات روی مموری من غیب شده.ولی یه حجمی رو از مموری اشغال کرده.
وقتی میرم تو گاری هیچی توش نیست. 800 مگابایت پره ولی هیچش نشون نمیده.
مشکلش از چیه ؟میشه کمک کنید.
يه بار گوشي رو ريستارت كن.
مموريتو در بيار 2 باره بزن شايد درست شد اگهنه كه فكر كنم فرمت لازم باشه.ولي كارارو بكن ببين دوستان ديگه نظرشون چيه؟؟؟؟؟
همه کارایی که گفتی کردم.با کامپیوتر ویروسیابی هم کردم.ولی بازم درست نشد.
شما باید با نرم افزارهای کامپیوتری بازیابی اطلاعات از طریق رم ریدر مموریتون رو بازیابی کنید تا اطلاعاتش برگرده.اینم بگم که فایلها به همون صورت که فولدر بندی بودند بر نمیگیرده و خیلی بهم ریخته میشه ولی خب تنها راه حل همینه دیگه.بعدشم مموری گوشی رو فرمت کنید و از اول هر چی خاستید روش بریزید.به احتمال 90% مشکلتون همین هستش.
ولی اینکه دلیلش چی هست معلوم نیست.هر چی هست ویروس نیستش.از مارک مموری هم بعید میدونم باشه!
سلام...
مال منم یه بار همینطوری شده بود. کلی فایلو Hidden کرده بودم، اما دیدم جا تره و بچه نیست
اینکارو کردم درس شد:
همون فایلارو دوباره از pc به گوشی منتقل کردم، بعد با X-plore اونارو Move کردم به همونجایی که بودن. بعد دوباره Hidden کردمو درست شد
ok?>
ByE.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)