شما هم به این نصیحت اقا پدرام گوش کنین!من که گوش کردم و راضیم!
باتری دوراسل من از روز اول تا حالا که روزی 2 ساعت می زنم فقط 1 خط رفته!یک جفتی هم اکبند گرفتم!جفتی 1200 تومن هستش!
شما هم به این نصیحت اقا پدرام گوش کنین!من که گوش کردم و راضیم!
باتری دوراسل من از روز اول تا حالا که روزی 2 ساعت می زنم فقط 1 خط رفته!یک جفتی هم اکبند گرفتم!جفتی 1200 تومن هستش!
مگنت هیچ چیزه خاصی نداره.یه صفحه گرد پلاستیکی کوچیکه که
داخلش یه آهن ربای حلقه ای بسیار حساس نصب شده.
تعویضم نمیخواد فقط دست مزد تعمیر کار. البته اگه به واسطه اون
قسمتهای دیگه درایو خراب نشده باشه.
دوستان یه سوال.من میخوام با سیم چین توری های دور ایکس باکسو بر اساس علم کانال کشی
و تهویه مطبوع ببرم.به نظر شما تاثیر داره؟فکر کنم بشه با مقوا کانال کشی کرد.بقیه قسمتهای ورودی هوا رو هم بست
خرید موتور آنریل 3 قیمت 700 هزار دلار !!!
Last edited by alipsp; 02-08-2009 at 16:55.
بچه ها این سایت bc ادرسش چیه؟
کی ها اینجا live fifa09 بازی می کنن.id شونبدن اگه دوست دارن با هم بازی کنیم
چه عجب یکی پیدا شد تو این فروم ! البته برای لایو تاپیک مخصوص داریم اما Add کن
NaViDi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم من که همون موقع که گفتی دادم نکست جن تعمیر پیشنهاد کردم که برو همو ن موقع هم ابش کن ولی گوش نکردی باز اون موقع شاید بالای 100 میگرفتن ولی الان اگه ارکید باشه بالای 50 هم نمیخرن ولی من فک کنم این نکست جن بجز سشوار صنعتی گرفتن کاری برات نکرده اگه میتونی کنسولتو باز کن ببین برات چی کار کرده تو روش x clamp اون x ها دیگه نباید باشه و هدسینکاتو باید با پیچ به برد وصل کرده باشه واقعا برای ms متاسفم و برا خودمون که هر دفعه بای د با ترس و لرز و سلام وصلوات پشت کنسول بشینیم اونم تو این مملکت که گارانتی مارانتی بیلمز.....اگه تو اروپا بودیم 3چراغ = no problem = رفتن به گارانتی ولی اینجا 3چراغ =+حسرت +فکرجیبت+بازی نکردن splintercelll convection=
ببخشید کمی دیر شد اخه سر نزده بودم
بچه ها تا حالا شنیدین jasper هم 3 چراغ بشه؟
id live من اینهاگه خواستین add کیند:
MIRHOSINMUSAVI
سلام
تويه يه سايتي خوندم كه مايكروسافت xbox 720 را سال 2012 بيرون ميده. آيا اين راسته؟![]()
میتون بپرسم کدوم سایت ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دوست عزیز
آقا پدارم هم بهش اشاره کردن توی یکی از پست هاشون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)