تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 816 از 983 اولاول ... 316716766806812813814815816817818819820826866916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

داره خودمونی میشه Milad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اقا میخوام انلاین باشه نه اینکه خودم هاست باشم
    سرور هم میخوام اختصاصی با پسورد و قابلیت ادمین بودن باشه
    نوع هاست رو والا نمی دونم مگه انواع هم داره؟‌ x_x

یعنی منظورم یک ایپی انلاین هست. راهی داره؟ چقدر هاست میخواد؟
    سلام

دوست عزیز ... شما گفتی اگه هاست داشته باشی ...
    برای من گزینه ها ؟؟؟؟؟؟ بود و اولی رو انتخاب کردم
    حالا باید دوباره نصب کنم با گزینه دوم؟

پچ رو چطور میشه نصب نکرد یا لازمه؟

و یک سوال دیگه: من اگه هاست داشته باشم چطوری باید یک سرور اختصاصی راه بندازم؟ چقدر فضا لازمه؟ پهنای باندش و مدیریتش رو هم توضیح بدید لطفا.

با تشکر.

منم پرسیدم چه هاستی ؟

دقت کنی اینو هم گفتم که
    listen server نباشی .

سیستم مورد نیازو هم که توضیح دادم فقط جنبه اطلاع رسانی داشت واسه همه کاربران

پست قبلی منو یه بار دیگه ببینید ... همون چیزی که به شما توصیه کرده بودم death_man عزیز هم گفتن ...

یا VPS یا راه اندازی سرور توسط گیم سرور که پرشین گیم رو به شما معرفی کردم .

Last edited by Milad8; 12-08-2011 at 05:02.

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان این دو بازی چه فرقی با هم دارند؟
    Counter Strike Source 2011 full game v 1 0 0 64
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Counter-Strike Source v64 no-Steam
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا سلام
    کسی لینک دانلود ورژن 34 کانتر سورس رو نداره؟؟
    اگه یه لینک بدین ممنون میشم! نون استیم هم باشه که دیگه واسه آنلاین بای کردن مشکلی پیش نیاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

من از طریق hamachi امتحان کردم ولی نشد و خیلی دردسر داشت
    بعدش با گارنا امتحان کردم و با یکی از دوستام تست کردیم و درست بود میشه تو روم های indian سرور اختصاصی ساخت حالا چد تا سوال دارم:

اول اینه حتما باید تو روم های هندی باشه؟ نمیشه تو روم ایران mggsnet ساخت؟
    دوم اینکه من اگر هاست باشم و با alt+tab بازی رو minimize کنم سرور میپره؟
    سوم کسی راه دیگه ای بلده؟ من که از vps و گیم سرور چیزی نفهمیدم...
    چهارم اینکه تو گارنا نوشته بودن باید از پچ های 21 22 23 استفاده کرد (هر 3 تا رو جاهای مختلف نوشته بودن) حالا من که 43 ریختم باید دوباره بازی رو نصب کنم و پچ قدیمی رو بریزم؟ ایا سازگار نیستند؟

VPS که مخفف Virtual Private Server به معنای سرور اختصاصی مجازی می باشد و گاهی از آن به عنوان VDS یا Virtual Dedicated Server نیز نام می برند، به طور ساده به سرویس های میزبانی فضایی گفته می شود که همانند یک سرور اختصاصی مستقل با دسترسی سطح بالا به سرور عمل مینمایند لکن بصورت چندگانه و با هم بر روی یک سرور فیزیکی قرار می گیرند. به عبارت بهتر، با استفاده از تکنولوژی مانند Virtuozzo و با بهره گیری از سخت افزارهای بسیار قوی و پیشرفته، یک سرور فیزیکی به چندین VPS با امکانات یکسان یا متفاوت تقسیم می شود.
    هر VPS بنا به تعریف اولیه، سهم خاصی از منابع سرور از قبیل پردازنده، حافظه اصلی، فضای دیسک سخت، پهنای باند و… را به صورت اختصاصی و تضمین شده در اختیار خواهد داشت. به عنوان مثال، یک VPS می تواند شامل 512 مگابایت از 8 گیگابایت حافظه اصلی سرور را به صورت تضمین شده به همراه 50 گیگابایت فضای ذخیره سازی و 500 گیگابایت پهنای باند ماهیانه باشد. این بدین معنا است که صرفنظر از میزان مصرف سایر VPS های موجود بر روی سرور، VPS مورد مثال ما تحت هر شرایطی به 512 مگابایت از حافظه اصلی سرور دسترسی خواهد داشت. هر VPS به طور کاملاً جداگانه عـمـل می کنـد در نتیجـه VPS هـای موجود بر روی یک سـرور می توانند از سیستم های عامل متفاوت و نرم افزارهای مختلف و نسخه های متفاوتی استفاده نمایند. بر فرض یک VPS دارای لینوکس Fedora، دیگری دارای CentOS به عنوان سیستم عامل های سـرور خواهند بود. همین امر در رابطه با VPS های با سـیسـتـم عامل وینـدوز نیـز صادق می باشد. همچنین تعریف Name Server های اختصاصی ، نصب ASP, PHP , MySQL , .NET و سایر برنامه ها با نسخه دلخواه ، نصب و اجرای کلیه برنامه ها، DLL ها، … بطور کامل در کنترل و اختیار هر مشترک میباشد. مهمترین مزایای استفاده از VPS ها در مقایسه با سایر سرویس های میزبانی، هزینه بسیار کمتر VPS ها نسبت به سرورهای اختصاصی و استقلال عملکرد و دسترسی بالاتر نسبت به سرویس های نمایندگی (Resseller/Shared Hosting) می باشد بگونه ای که هزینه VPS ها در بسیاری از اوقات یک پنجم تا یک دهم هزینـه سـرور های اختصاصـی بوده ولی تمامی امکانات آنهـا را دارا می باشد. همچنین هر VPS میتواند به تعداد دلخواه IP معتبر اختصاصی نیز داشته باشد. در مجموع از دید کاربر نهایی، VPS درست همانند یک سرور اختصاصی بوده و کاربر به هیچ عنوان تفاوتی را در نحوه عملکرد و کیفیت خدمات این دو مشاهده نخواهد کرد.
    شما می توانید یک VPS خریداری کنید و بازی کانتر خود را برروی آن نصب و اجرا کنید، تا تبدیل به یک گیم سرور کانتر شوید.

منظور از گیم سرور، سرور هایی مانند پرشین گیم می باشند که اقدام به راه اندازی سرور کانتر کرده کرده اند. هزینه راه اندازی یک گیم سرور به وسیله خرید VPS ، به مراتب بیشتر از هزینه راه اندازی سرور شما توسط یک گیم سرور می باشد. شما می توانید سرور آماده خود را از پرشین گیم خریداری کنید و دیگر نگران راه اندازی سرور، پیشتیبانی سرور، پشتیبانی گیم و ... نباشید

شما به سایت ما مراجعه کنید و از قسمت فروش سرور، سرور مورد نظر خود را خریداری کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی

در حال جا به جایی سرور پرشین گیم هستیم

به زودی ای پی های جدید سرور پرشین گیم در سایت اعلام خواهد شد

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی

در حال جا به جایی سرور پرشین گیم هستیم

به زودی ای پی های جدید سرور پرشین گیم در سایت اعلام خواهد شد
    بابا بیخیال روزی 30 بار سرور عوض میکنید.

الان که ماه رمضونه و مردم دنبال سرور هستن تا وقتشون بگذره شما سرور عوض میکنید. اصلا سرور ایرانی گیر نمیاد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

بابا بیخیال روزی 30 بار سرور عوض میکنید.

الان که ماه رمضونه و مردم دنبال سرور هستن تا وقتشون بگذره شما سرور عوض میکنید. اصلا سرور ایرانی گیر نمیاد.
    دوست عزیز کی ما سرور عوض کردیم؟
    بعد از 8 ماه این اولین بار است که به دلیل مشکلات به وجود آمده مجبور به تعویض سرور شدیم

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرور ناترکس
    10.9.27.99:27015

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز کی ما سرور عوض کردیم؟
    بعد از 8 ماه این اولین بار است که به دلیل مشکلات به وجود آمده مجبور به تعویض سرور شدیم
    ببخشید من منظورم دقیقا شما نیستید. ولی سرورهای ایرانی معمولا همینطورین. یک هفته کار میکنن هفته بعد که پول ندارن پرداخت کنن بهانه میارن که: به دلیل ارتقا سخت افزاری سرورهای ما تا 2 هفته سرورها داون خواهد بود. یا اینکه: به دلیل مشکلات فنی سرور ها داون میشن....

من قبلا زیاد با مدیرا سر و کار داشتم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

ببخشید من منظورم دقیقا شما نیستید. ولی سرورهای ایرانی معمولا همینطورین. یک هفته کار میکنن هفته بعد که پول ندارن پرداخت کنن بهانه میارن که: به دلیل ارتقا سخت افزاری سرورهای ما تا 2 هفته سرورها داون خواهد بود. یا اینکه: به دلیل مشکلات فنی سرور ها داون میشن....

من قبلا زیاد با مدیرا سر و کار داشتم.
    صحبت شما کاملا درست است
    متاسفاته تعداد اینگونه سرور ها کم نیستند، بعضی از سرور ها فقط چند هفته ای مهمان فضای اینترنت یا اینترانت هستند.این کار آن ها باعث شده است تا سایر سرورهای ایرانی به عنوان سرور بدون کیفت و بدون پشتوانه در ذهن شما جای بگیرند.
    پرشین گیم، در مدتی که شروع به کار کرده سعی بر این داشته بهترین امکانات و سرویس ها را در اختیار پلیرها قرار دهد. ایجاد سرورهای مختلف (Public, Match , Zombie, aim , Death ERun) و در این اواخر به دلیل زیاد شدن پلیرها و نبود جای خالی در سرور برای آن ها، اقدام به راه اندازی سرور public 2 کرد تا پلیرها بتوانند به راحتی بازی کنند.
    ولی متاسفانه در چند روز اخیر شاهد مشکل در سیستم داخلی شرکتی بودیم که از آن سرور را خریداری کردیم. این مشکلات باعث قطعی مکرر سرور و یا اختلال در بازی شده بود. تیم مدیریتی پرشین گیم تصمیم بر این گرفت که در کمترین زمان ممکن، VPS جدیدی خریداری کند، و انشاالله در چند روز آینده IP های جدید در اختیار شما قرار خواهد گرفت
    تمام این تغییرات به جهت راحتی بیشتر پلیرهای ایرانی در هنگام استفاده از سرورهای داخلی می باشد.
    Last edited by death_man; 13-08-2011 at 00:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •