سلام دوستان چرا برای من اکثر. پرتها و پر ا کسی ها که روی بقیه. آی اس پی ها بازه با ایرانسل بستست؟!!!حتی گوگل مپ و ...؟ولی تاچیز پی ان وصل میکنم همه چیز درست میشه و سرعتم خوبه.کسی این مشکلو نداره؟
سلام دوستان چرا برای من اکثر. پرتها و پر ا کسی ها که روی بقیه. آی اس پی ها بازه با ایرانسل بستست؟!!!حتی گوگل مپ و ...؟ولی تاچیز پی ان وصل میکنم همه چیز درست میشه و سرعتم خوبه.کسی این مشکلو نداره؟
سلام من قبل از گرونی که بسته ی ایرانسل میخریدم استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشتم
Royce
Last edited by bahram.mb; 31-12-2014 at 13:42.
درود
خوبین شما؟
عزیز من میخوام بدونم باین وسیله میشه سرعت اینترنتم رو بیشتر کنم برای استریم فیلم از NETFLIX یا نه؟
یعنی موقع دیدن فیلم هم از Wifi و هم از LTE همزمان استفاده کنم تا سرعتم بالا بره؟
البته تو لپتاپ.
SONY XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 31-12-2014 at 14:00.
لپ تاپتون مگه lte ساپورت میکنه!؟
Sent from my iPad using Tapatalk
نه
لپتاپم TOSHIBA P50-T 4K هستش.
میخوام از NETFLIX فیلمهای 4K ببینم.
حتماً باید سرعتم 20 مگابیت باشه.
هم های وب 8 مگابیت که 12 مگ هم بالا میره و هم پارسانلاین 2 مگ که تا 9 بالا میرهAdsl دارم.
حالا میخوام بدونم برنامه ای هست که بشه با دو تاش همزمان کار کرد؟
یا اینکه میشه مودم LTE خرید و با Adsl مشترک شد؟
یا با گوشی جفتشو hotspot کرد؟
یا اینکه مودم usb دار LTE بزنم لپتاپ میشه؟
SONY XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 31-12-2014 at 15:09.
برای استریم کردن نمیشه استفاده کرد چون از یک کانکشن برای دریافت اطلاعات استفاد میکنه.
ولی اگر بخوای دانلود کنی میتونی ترکیب کنی سرعتشون رو (به این اصطلاحا میگن load balancing)البته اون هم به شرط اینکه از چند کانکشن برای دانلود استفاده کنی
با برنامه Connectify Dispatch هم میتونید دوتا خط اینترنت را باهم ترکیب کنید برای دانلود با idm بخوبی جواب میده من یه خط adsl دارم قبل از گرونی ایرانسل با این برنامه خط adsl و اینترنت ایرانسل را با هم ترکیب میکردم این برنامه بصورت رایگان با محدودیت زمانی و هم پولی بدون محدودیت هست که نسبت به کاری که انجام میده به صرفه هست و فقط برای دانلود با idm جواب میده
میشه بیشتر توضیح بدی؟!
یعنی مثلا سرعت وای فایم ۲۵۰ کیلوبایته و خطم ۳۰۰ ک ،پس با این برنامه سرعت دانلودم میشه ۵۵۰ ک؟
من قبلا با connectify dispatch همزمان با وایمکس و نت موبایل روی پیسی استفاده میکردم. احتمالا برای شما هم جواب بده تست کنید
این برنامه اینترنت های ورودی به پیسی رو ادغام میکنه تا سرعت بیشتر بشه
برنامه ای برای ترکیب دو تا Adsl نیستش؟
SONY XPERIA Z3
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)