الان همه امیدمون به شنبه یا یکشنبه هستش.
حالا فکر کنین یک شنبه بیاد و سرعت همینجوری بمونه.
دوستان دپرس میشن.![]()
الان همه امیدمون به شنبه یا یکشنبه هستش.
حالا فکر کنین یک شنبه بیاد و سرعت همینجوری بمونه.
دوستان دپرس میشن.![]()
3294 kbps هستش
من که ماه بعد یه خط جدید میگیرم میرم به سمت شاتل
البته اگر تا اون موقع مخابرات خوب نشده باشه
عزیز ببین چی نوشتم. خوب منم 1 ساله دارم دیگه .قبل خرابی دانلود تا 360 میرسید ولی الان 220 بیشتر نمیشه.
من کاری به کم فروشی مخابرات ی شرکت های دیگر ندارم
اگه مخابارت کم فروشی میکنه پس شرکتی مثل شاتل که شبانه را رایگان گذاشته ولیبه کاربراش زنگ میزنه می گه داری زیاد دانلود میکنی
اگه چند تا پست قبلی رو بخونی متوجه میشی که من از مخابراتی ها نیستم
شما هم روی سرویس های حجمی مخابرات یکماه شبانه بزار همین کار رو بکن
در ضمن این شبانه نبود نامحدود بود الان یکی از دوستام 128 شاتل داره داره 100 به بالا دانلود میکنه تا 25 گیگ هم اونو محدود نمیکنن تازهشم اگرم محدود کنن سرعت 16 رو میده نه 8
1- سرعت و کیفیت بالاتر ارائه دادن با قیمت پایین اصلا خلاف قوانین نیست هر شرکتی سیاست خودش را دارد.
مثل شاتل که این همه هزینه می کنه واسه دادن پشتیبانی خوب . ولی مخابارت نمیکنه .
من از قیمت خرید دیگر شرکت ها خبر ندارم
مخابارت هنوز نتونسته سود به مراتب بیشتر از شرکت های دیگر بکنه
هر شرکتی از مشتری زیاد خوش میاد ولی باید کاری بکند که مشترکین از سرویس ها راضی باشند.
من طرفداری هیچ شرکتی رو نمی کنم . ولی من شاتل داشتم 512 . شبی اگه دانلود رایگانم از 1 گیگ بیشتر میشد تا 1 هفته شبانه رو باید بی خیال میشدم. نمیگم مخابرات خیلی خوبه. برعکس پشتیبانیش واقعا افتضاه . ولی خدایی سرعتش مخصوصا رو دانلود چه روز چه شبانه رایگان بهتر از همه بود .اسیا تک هم من داشتم ولی سرعت به مخابرات نمیرسید .(البته تا 1 هفته پیش)
همانطور که گفتم مخابرات داره الان طبق تعهد هایی که در تعهد نامه ای که امضا کردید را میده
واگه سرویس هارا گرون تر کونه و یا همین سرویس ها را باهمین کیفیت و همین سرعت بزاره باشه
هیچ مشکلی ندارد
شرکت های دیگر هم میتونن سود خودشون رو کم کنن و یکم از هزینه های بالای سرویس های خودشون کم کنند
مثل شاتل تو شهر ما اینقدر درامد دارد که فقط دارد ماهی چند میلیون اجاره فروشگاه و مکان پشتیبانی خودش رو میده
قبول نداری برو از سازمان های مربوطه شکایت کن
الان پس مخابرات فردا شب سرعتا هاش خوب میشه؟
حالا یه سوال امروز اطلاعیه ای از وضعیت داشتید؟
واقعا این کارشناسان شما شبانههم زحمت میکشند؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)