Mrnd جان میگی تا حال 2 بار تا اخرش رفتی یعنی چی؟؟؟ آخرش کجاست ؟ کی؟ چند سال رفتی تموم شد؟؟
Mrnd جان میگی تا حال 2 بار تا اخرش رفتی یعنی چی؟؟؟ آخرش کجاست ؟ کی؟ چند سال رفتی تموم شد؟؟
Last edited by HaRvEsT MoOn -saha; 11-12-2013 at 21:07.
توی اتاق خونه پاپوری روی قاب عکس نوشته گل صحرا که توی دوره 10 ساله می روید ممکنه مهم باشه ؟؟؟
Last edited by HaRvEsT MoOn -saha; 11-12-2013 at 21:03.
چندین سال پیش تمومش کردم با پلی فکر کنم هنوزم سیو هام باشه.شهری نبود شهردارم امد ازم سوال پرسید ولی فرداش دوباره توی مزرعه خودم بودم یبارم زدم از روستا رفتم و نوشته های اخر بازی امد شهری نبود متاسفانه
دنبال سیوی میگردم که ده تا گاو و پنج تا گوسفند طلا باشه کسی هست کمکم کنه؟
Ki hameye demohaye doctoro dide? Chanta demo dare?
ببینم همه دمو های ورزن دخترش با پسرش یکیه؟؟من همه ی دمو هایی که تو دختره هست و تو این دیدم به جز چند تا رو هیچ وقت تو پسرش ندیدم یکیش یه روز 4 شنبه رفتم خونه دکتر با هم حرف زدیم بعد رفتیم بالا رو میزش کناره شومینه نشستیم باهام حرف زد ولی زاپنی بود نمی فهمیدم کی دیگشم یه روز صبح رفتم دمه دریاچه که کاپا داره وایساده بود باهاش حرف زدم یه چیزی گفت 2 تا گزینه اومد یه دمو دیگه ماله گری بو دتو غاره پشت ابشار یکی دیگه هم مال کای بود اینا تو پسرش اتفاق نمی افته؟؟
Last edited by HaRvEsT MoOn -saha; 19-12-2013 at 15:42.
من فکر کنم فقط سازنده بازی میدونه چند تا دمو وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!Ki hameye demohaye doctoro dide? Chanta demo dare?
ولی از جناب ایمان رضا بپرسید اون بیشتر دمو هارو دیده.
سلام دوستان
می خواستم ببینم چطور قلب دخترها را زیاد کنیم
و معنی هر قلب چیه
چطوری ازدواج می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدهای گیم شارک چطور باید وارد کرد من تو کامپیوتر با نرم افزار تبدیل سی دی پلی استیشن باز کردم
خونه ام را بزرگ کردم ماهیتابه و چاقو هم از سیوهای یک نفر دیگه دارم استفاده می کنم اما نمی دونم چطور اشپزی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)