تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 816 از 4105 اولاول ... 31671676680681281381481581681781881982082686691613161816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

سلام
    بچه ها این مطلب در مورد قانون جدید سربازی تو سایت الف گذاشته شده
    برین اونجا کامنت بذارین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونقدر معافی الکی دادن و صدها هزار نفر رو معافی دادن (مثل 500-600 هزار نفری که فقط طی این دو سال به خاطر سه برادری معاف شدن) که الان باید مشمولان اعزامی 91 جور اونها رو بکشن.
    واقعا اگر اشخاص با تدبیر سر نظام وظیفه و ستاد کل می بودند و این جمعیت زیاد مشمولان چند سال گذشته رو مدیریت می کردند الان طول دوران خدمت رسیده بود به یکسال و همه هم تقریبا راضی بودن و روند کاهش دوران خدمت همیشه ادامه داشت.
    منتهی چون رئیس روسا به شیوه های میدون تره باری دارن سربازها رو اداره میکنن ، به محض اینکه دیدن متولدین سالهای 63 تا 66 وارد خدمت شدن و خوب بیشتر از ظرفیت هاشون بود، شروع کردن به دادن معافیت ها کیلویی و کسری خدمت های طویل المدت . بعد که صدها هزار نفر از سربازی ترخیص شدن (والبته که عده دیگری که شانس معافی و کسری نداشتن ، زحمت اون عده به گردنشون افتاد و کامل 18 ماه خدمت کردن) یهو دیدن که ای دل غافل مشمولان کم شدن و باز به جای یه مدیریت صحیح ، بدترین راه حل یعنی حذف بسیاری از معافیت ها و افزایش دوران خدمت رو پیشه کردن و این وضع الان رو به وجود آوردن.خوب اینها که میدونستن در این سالها مشمولان کم میشن ، کم کم از معافیت ها کم می کردن و به تبع اون ، از مدت خدمت هم کم می کردن.

به نظر من تنها راه حل کردن سربازی اینه که 1- از کادری ها به اندازه حقوقی که میگیرن ، کار بکشن و از دادن سرباز به یگانهایی که واقعا نیازی نیست جلوگیری بشه و سربازها به مراکز واقعا مهم واگذار بشن.الان توی پادگانها کادریها ، پا رو پا انداختن و فقط به وظیفه بیچاره دستور میدن و خیلی هم پرتوقع هستن.
    2-شیوه نگهبانی دادن منسوخ شده عهد قجری موجود باید عوض بشه و با روش های نوین حفاظتی نگهبانی ها با سیستم الکترونیکی انجام بشه؛ یکی از دلایلی که سربازی حذف نمیشه اینه که کادری ها حاضر به نگهبانی دادن نیستن و این وظیفه رو به سربازان واگذار میکنند (در صورتی که در قانون هست که اگر سرباز نبود ، هر فرد نظامی با هر درجه ای طبق اولویت موظفه که در پست ها نگهبانی حاضر بشه) به قول معروف ، سربازی که سرپست فقط به فکر گذراندن وقت پست خودش هست و همه اش حواسش به ساعتشه ، چطوری می خواد با جون و دل از اماکن و تجهیزات نگهبانی بده؟

باور کنید یکی از دلایل مهم حذف نکردن سربازی همین نگهبانی ها هست.
    همه ی حرفات درسته . ولی حتی اگه یه مسئولی این حرفا رو بشنوه ، یا حتی اگه الان داره میخونه این حرفها رو مطمئن باش ، نمیفهمه . چون بی سواد ترین افراد فعلا مسئول این قضیه ان .

سلام
    بچه ها این مطلب در مورد قانون جدید سربازی تو سایت الف گذاشته شده
    برین اونجا کامنت بذارین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کامنت گذاشتم ولی تایید نمیکنه لامصب . حرف بدی هم توش نزدم .
    یه لینک دیگه هم از این مطلب توی همین سایت الف هست ولی تعداد نظرهاش کمتره ، قضیه چیه ؟
    راستی خبرآنلاین هم پیگیر قضیه هست . برا هفته ی اول اردیبهشت قول یه مصاحبه رو داده . ببینیم خدا چی میخواد .
    Last edited by imanpod; 18-04-2012 at 21:52.

4. 3 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بازگشت کسرخدمت ایثارگران رد شد/تمام کسرخدمت های سربازی
    پلیس - رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا، بازگشت کسرخدمت های ایثارگران را رد کرد.

امروز خبری مبنی بر کسر خدمت ایثارگران منتشر شد مبنی بر اینکه کسر خدمت سربازی برای ایثارگران همچنان برقرار است. اما سردار سید حمید صدرالسادات، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا، در گفتگو با خبرآنلاین این خبر را رد کرد.

او گفت: کسر خدمت ها کلا حذف شده است. تنها معافیت های فرزندان ایثارگران از سربازی وجود دارد.

به گفته او همه مشمولان باید 21 ماه خدمت بروند.

معافیت های فرزندان ایثارگران به این شرح است: به ازای هر 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30 ماه ســابقه حضور درجبهه هر یک از والدین نیز یکی از فرزندان ذکور آنان معاف می‌شوند و در مورد معافیت کسانی که مدت حضور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنان به تنهایی در حد معافیت یک فرزند ذکور آنها نیست، درصد جانبازی و مدت حضور در جبهه و مدت اسارت آنان تجمیع و محاسبه می‌شود.

البته سردار صدرالسادات گفت که، در قانون جدید سربازی، شرایطی برای کسر و اضافه خدمت وجود دارد؛
    - گذراندن تمام دوره سربازی در مناطق محروم، بد آب و هوا و عملیاتی غیردرگیر، 2 ماه از خدمت کم می کند؛ 19 ماه.
    - گذراندن تمام دوره سربازی در مناطق عملیاتی درگیر، 3 ماه از خدمت کم می کند؛ 18 ماه.
    - گرفتن امریه و گذراندن سربازی در نهادهای دولتی 3 ماه به طول سربازی اضافه می کند؛ 24 ماه.
    - امریه در یگان های حفاظت، 21 ماه است.

نکته اینکه مطابق قانون، طول دوره سربازی در ایران 24 ماه است که ستاد کل نیروهای مسلح، ابتدای هرسال، با توجه به شرایط، می تواند طول آن را کم یا زیاد کند. تا ابتدای سال 91، سربازی 18 ماه بود که همراه با کسرخدمت هایی تا 14 ماه هم می رسید.

اما چندی پیش، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: با توجه به اینکه برخی مصوبات مربوط به ایثارگران از قبیل کسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازی والدین و همچنین کسرخدمت مربوط به مدارک تحصیلی دانشگاهی مشمولان، در قانون جدید وظیفه عمومی ذکر نشده است لذا در سال جاری، این نوع کسرخدمت‌ها اجرایی نخواهند شد و صرفاً افرادی می‌توانند از امتیازات مذکور بهره‌مند شوند که در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.

گفتنی است؛ خبرآنلاین پیگیر پاسخ سوالات و ابهام های کاربران خود از درباره سربازی است. نکته اینکه سردار صدرالسادات، وعده داده است هفته آینده (هفته نخست اردیبهشت) در گفتگویی با خبرآنلاین به سوالات کاربران پاسخ دهد. زمان این گفتگو یک روز پیش از انجام به اطلاع مخاطبان می رسد.

6. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

بالاخره آموزش منم 29 فروردین تموم شد ( مالک اشتر اراک - ناجا )

اکثر بچه ها رو بد تقسیم کردن مثلا یکی از همشهریهای خودم ( ارومیه ) افتاد فرماندهی انتظامی خراسان رضوی !!! در حالی که 90% بچه های آذربایجانغربی افتادن خودِ استان ، من خودم افتادم مرزبانی آذربایجان غربی

اکثر خوزستانی ها افتادن اصفهان

90% تهرانی ها افتادن استان تهران ، بقیه هم سمنان افتادن . به استثناء یکی از بچه های تهران که افتاد فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد

ایلامی ها رو دادن کردستان و کرمانشاه

مشهدی ها رو دادن سیستان و بلوچستان و خراسان

همه گیلانی ها افتادن گیلان

مازندرانی ها اکثرا افتادن مازندران به استثناء چند نفر که افتادن تهران

از همه بدتر دکترها رو تقسیم کردن به جز 2 نفر که تهران افتادن بقیه افتادن هرمزگان،ایلام،سیستان و یلوچستان و کردستان
    Last edited by urumchi; 19-04-2012 at 09:17.

8. 5 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

اکثر بچه ها رو بد تقسیم کردن مثلا یکی از همشهریهای خودم ( ارومیه ) افتاد فرماندهی انتظامی خراسان رضوی !!! در حالی که 90% بچه های آذربایجانغربی افتادن خودِ استان ، من خودم افتادم مرزبانی آذربایجان غربی

90% تهرانی ها افتادن استان تهران ، بقیه هم سمنان افتادن . به استثناء یکی از بچه های تهران که افتاد فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد

از همه بدتر دکترها رو تقسیم کردن به جز 2 نفر که تهران افتادن بقیه افتادن هرمزگان،ایلام،سیستان و یلوچستان و کردستان
    واقعا چه شرایط دردآوری
    این طوری باشه باید حتما امریه بگیرم، حتی اگه 3 ماه هم بیشتر خدمت کنم

داره خودمونی میشه arvin_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان این سواله منم جواب بدید اگه اطلاعی دارید

من که ارتشم و رشتم عمرانه
    می تونم از وزارت مسکن امریه بگیرم؟؟
    یا فقط اونایی که تو سپاه هستن می تونن امریه این مدلی بگیرن؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این سواله منم جواب بدید اگه اطلاعی دارید

من که ارتشم و رشتم عمرانه
    می تونم از وزارت مسکن امریه بگیرم؟؟
    یا فقط اونایی که تو سپاه هستن می تونن امریه این مدلی بگیرن؟؟؟
    فکر کنم که بشه، دوستانی که مطلع تر هستند جواب بدن ممنون می شیم

12. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان

ایشالا خدا بزنه به کمرشون . این چه وضعیه ؟ پس این طرح آمایش سرزمینی هم ظاهر فریبیه ! برای اینکه توی تلویزیون بگن سربازی رو راحتش کردیم .
    امروز یه دونه از این سردارا داشت میگفت سربازی خیلی راحت شده ، صبح میرن ، 2 بعد از ظهر تعطیلن . احتمالا فک کرده بود ما هم مثل فامیلای خودش پارتی داریم .

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان تو قانون جدید چیزی در مورد اضافه خدمت مربوط به غیبت دفترچه ای چیزی نگفته ؟؟؟ همون 3 ماه هست؟؟؟؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ایشالا خدا بزنه به کمرشون . این چه وضعیه ؟ پس این طرح آمایش سرزمینی هم ظاهر فریبیه ! برای اینکه توی تلویزیون بگن سربازی رو راحتش کردیم .
    امروز یه دونه از این سردارا داشت میگفت سربازی خیلی راحت شده ، صبح میرن ، 2 بعد از ظهر تعطیلن . احتمالا فک کرده بود ما هم مثل فامیلای خودش پارتی داریم .
    آمایش سرزمینی هست ولی تا جایی که من دیدم شامل همه نشد شاید بشه گفت شامل 60% از بچه ها شد

یکی از دوستای تهرانیم بجای تهران یا سمنان افتاد یاسوج ، به خدا یه طوری داشت گریه میکرد که انگار مادرش فوت شده !!! وسط حیاط گردان نشسته بود های های گریه میکرد

یا یکی از بچه های آ.غ افتاده بود گیلان! داشت سکته میزد که خبر رسید بعضی ها تقسیمشون رو اصلاح کردن
    رفتیم دیدیم تغییرش دادن و افتاده فرماندهی نیروی انتظامی آ.غ

بغیر از 4 استان ( تهران، آ.غ ، گیلان و کهگیلویه و بویراحمد ) باقی استانها نیروی بومی آنچنانی جذب نکردن

مثلا اکثر بچه های بوشهر افتادن خوزستان و یه تعدادی رو هم خود پادگان مالک اشتر در اراک نگه داشت

اکثر بچه های تبریز و اطرافش مثل مرند و میانه افتادن فرماندهی انتظامی تهران ( شرق )

کلا وقتی به وضعیت تقسیمات فکر میکنم می بینم که یه خطر بزرگ از بیخ گوشم گذشته

جالبش اینجاست که یکی از سروانهای ستاد فرماندهی که از فامیلای دوستم بود گفت که دوره قبل یعنی دی1390 خیلی بدتر از این تقسیم کرده بودن

بهر حال امیدوارم همه اونایی که میخوان برن سربازی ناجا نیفتن که خیلی افتضاح و وحشتناک تقسیم می کنه

ضمنا یه سوال مهم هم دارم:

من که افتادم مرزبانی آیا چیزی از خدمتم کسر میشه ؟
    Last edited by urumchi; 19-04-2012 at 16:46.

16. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •