تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 816 از 1592 اولاول ... 3167167668068128138148158168178188198208268669161316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 15919

نام تاپيک: تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داداشم اینترنت جدیدت مبارک باشه اصلا مگه میشه سلیقه شوما بد باشه
    exir جان اسمتو نمیدونم . من خیلی وقتی مبین نت رو دارم. از موقعی که اسیاتک گرفتم بهش استراحت دادم والان موقع کارشه....من داستان هایی با این مبین نت دارم....
    رامین چه عجب از پشت پرده کشیدیش بیرون این مخابراتت رو !! حیف بدرد دانلود نمیخوره......

2. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

exir جان اسمتو نمیدونم . من خیلی وقتی مبین نت رو دارم. از موقعی که اسیاتک گرفتم بهش استراحت دادم والان موقع کارشه....من داستان هایی با این مبین نت دارم....

رامین چه عجب از پشت پرده کشیدیش بیرون این مخابراتت رو !! حیف بدرد دانلود نمیخوره......
    کوچیک شما اسم محمد هست میگم این اینترنت مخابرات اقا رامین عجب چیزیه یاد قدیم خودم افتادم حجمیه دیگه ؟

4. 3 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خیلی باثباته. پینگش هم اکثرا خوبه
    یه سرور دیگه(میلان)

6. 4 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

یه سرور دیگه(میلان)

واقعا عالیه اونم با سرور خارجی اصلا افت نداره آپلودت هم بالاست تونستی یه تریس هم بذار دادا

8. 3 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کوچیک شما اسم محمد هست میگم این اینترنت مخابرات اقا رامین عجب چیزیه یاد قدیم خودم افتادم حجمیه دیگه ؟
    محــــمد جان من اگر مخابرات شبانشو روی 30 محدود نمیکرد بی برو برگشت میرفتم مخابرات. بی انصافا هم نـــــــــامحدود رو ازمون گرفتن هم سرعت شبانشو محـــــــــدود کردن
    یه سرور دیگه(میلان)

رامین داری وسوسم میکنی بیام مخابراتو..... کاری نکن از خیر دانلود شبانه بگذرم بیام مخــــــابرات
    الان پینگت با 8.8.8.8 چنده؟

10. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

میون حرفتون یکی یاد میده بهم حرف چند نفرو چجوری باید نقل قول کنم ؟ من فقط برای یه نفرو بلدم که زیر پستش زده جواب به صورت نقل قول بعد اگه بخوام مال کسه دیگه رو هم اضافه کنم در غالب یه پست باید چی کار کنم ؟

اینم یه پینگ از ایرانسل

12. 3 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

fanoostalei جان!(اسم کوچیکت یادم رفته) می شه بی زحمت از 8.8.8.8 و گوگل و 4.2.2.4 یه trace بزاری!
    اسم کوچیکم (حسین)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با مسیر قبلی که ترکیه-مجارستان - انگلستان و آمریکا بود ، پینگم بهتر از الان که ترکیه - آلمان-هلند و فرانسه وانگلیس و بعدش آمریکاس بهتره(ترتیبش یادم رفته) بود(حدود 30-40 تا کمتر با آمریکا بود چون مسیرش کمتر بود)

میون حرفتون یکی یاد میده بهم حرف چند نفرو چجوری باید نقل قول کنم ؟ من فقط برای یه نفرو بلدم که زیر پستش زده جواب به صورت نقل قول بعد اگه بخوام مال کسه دیگه رو هم اضافه کنم در غالب یه پست باید چی کار کنم ؟
    مثل این عکس عمل کن(وقتی کلیک کنی مولتی کوت میشه)

Last edited by fanoostalaei; 22-07-2013 at 23:17.

14. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینم یه پینگ از ایرانسل

محــــمد جان کنار همون جواب به صورت نقل یه علامت نقل قول با + هست. چند تا پست رو که انتخاب کردی میتونی بصورت جداگانه جواب هر نفر رو بدی.

16. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

محــــمد جان من اگر مخابرات شبانشو روی 30 محدود نمیکرد بی برو برگشت میرفتم مخابرات. بی انصافا هم نـــــــــامحدود رو ازمون گرفتن هم سرعت شبانشو محـــــــــدود کردن

رامین داری وسوسم میکنی بیام مخابراتو..... کاری نکن از خیر دانلود شبانه بگذرم بیام مخــــــابرات
    الان پینگت با 8.8.8.8 چنده؟
    ببین مخابرات خیلی باحاله با هر بار ریست پینگ تایم آی پی های مختلف فرق می کنه! یه بار یست می کنی 8.8.8.8 می شه 110 4.2.2.4 می شه 150 بعد دوباره ریست می کنی 4.2.2.4 می شه 110 8.8.8.8 می شه 150! تازه آی پی های 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 و 8.8.4.4. گوگل و... کلا همه سرورها آی پی های دیگه هم با هر بار ریست فرق می کنه!! الان مثلا 4.2.2.4 147ه 8.8.8.8 110. ریست کنم عوض می شه!

18. 4 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اسم کوچیکم (حسین)

با مسیر قبلی که ترکیه-مجارستان - انگلستان و آمریکا بود ، پینگم بهتر از الان که ترکیه - آلمان-هلند و فرانسه وانگلیس و بعدش آمریکاس بهتره(ترتیبش یادم رفته) بود(حدود 30-40 تا کمتر با آمریکا بود چون مسیرش کمتر بود)
    یه چیزی بگم شاید باور نکنی ولی شوخی نمی کنم به خدا! من حاضرم 1 میلیون بدم ولی همچین نتی داشته باشم!!!

20. 3 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •