تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 816 از 1298 اولاول ... 316716766806812813814815816817818819820826866916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من الان توی برنامه ی کنترل ترافیک نگاه کردم دیدم 300 مگ آپلود داشتم.در حالی که نه چیز دانلود کردم نه چیزی آپلود.فقط چند تا صفحه باز کردم.فکر کنم مخابرات یه باگی چیزی داره که باعث میشه مشترک همینطوری آپلود داشته باشه.مطمئن نیستم البته.فردا شب اون قضیه شارژ خوری الکی وقتی مودم روشنه رو هم تست میکنم با مدرک و اینا اگر درست بود شکایت کنیم
    دوست عزیز و گرامی ، این مشکل مربوط به وجود تروجان یا ویروس روی کامپیوتر شما است و ربطی به مخابرات ندارد ، نه مخابرات و نه هیچ شرکت ADSL دیگری نمی تواند کامپیوتر شما را مجبور به آپلود
    بکند ، سیستم خودتان را با یک نرم افزار ضد بد افزار مثل malwarebytes چک و پاکسازی کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز و گرامی ، این مشکل مربوط به وجود تروجان یا ویروس روی کامپیوتر شما است و ربطی به مخابرات ندارد ، نه مخابرات و نه هیچ شرکت ADSL دیگری نمی تواند کامپیوتر شما را مجبور به آپلود
    بکند ، سیستم خودتان را با یک نرم افزار ضد بد افزار مثل malwarebytes چک و پاکسازی کنید.
    مرسی از اینکه نظرت رو دادی دوست عزیز.سیستم آنتی ویروس داره و آپدیته.
    من منظورم از باگ این بود که یه مشکلی توی سیستم های مخابرات هست که باعث میشه مشترک بیشتر مصرف کنه.
    کلا سیستم مخابرات مشکله داره.بعضی وقت ها که با یوزر نیم و پسور کانکت نمیشم خود به خود اینترنت وصله.ممکنه اینترنت مشترکا رو بعضی دیگه اینجوری مصرف کنن

3. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام من طرح عید 92 را داشتم که امسال تمدید کردم و تا 40 روز پیش شبانش خوب بود اما الان شاید به زور شبی 1 گیگ دانلود داشته باشم و خیلی شبها نصف این یا حتی هیچی
    الان طرح ولادت تا ولایت شبانه داره اون سرعت شبانش چجوریه میصرفه ثبت نام کنم یا نه لطفا سریعتر جوابم را بدید تا مدت این طرح تموم نشده

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اقا این چه وضعییه به قران.ما یعنی خیر سرمون مخابرات ثبت نام کردیم که هزینموم کمتر بشه چون قبلا که wifi استفاده میکردم 10 تومن میدادم برا 1 گیگ شارژ بعلاوه 30 روز زمان قشنگ یکماه میرفت حالا حدود یکماه اینترنت مخابرات ثبت نام کردیم حدود 10 گیگ شارژ کردم.اقای پشتیبان تو را خدا شما حداقل صدای اعتراض مارا برسون
    دوستان منم دیگه از دست ترافیک خوری های مخابرات به ستوه امدم یک کلیپ ده مگی بخام دانلود کنم میذارم واسه ساعت یک شب به بعد .یک ربع به 7 صبح گذاشتم سیستم خاموش بشه باز نمیدونم این ترافیکها کجا مصرف میشه.اگه جمع بشیم بریم مخابرات فروغی یا ولیعصر اعتراضی چیزی کنیم لااقل دلمون نمیسوزه بگیم دست رو دست گذاشتیم هر چند سیستم از ریشه خرابه . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقای توسلی یک سوال دیگه دارم ممنون میشم پاسخ بدید
    من یک هفته هست درخواست دادم و الان ال ای دی adsl مودم ثابت هست اما کسی امروز باهام تماس نگرفته برای نصب
    من یوزر نیم سرویس رو از سایت پلوتو در آوردم و یک پس ورد جدید هم براش تعریف کردم که هر چی گذاشته بودند عوض بشه و بتونم کانکت بشم
    vpi/vci رو روی صفر و سی و پنج گذاشتم
    اما هنوز limited service میزنه من نمیدونم مشکل چی هست ظاهرا الان باید خط من رانژه باشه و با این اطلاعات نباید مشکل داشته باشم شماره مشتری من 537801
    شما خطتتون غیر فعاله
    با 2020 تماس بگبربد تا بهتون بگند چیکار کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان طرح 2 مگ تابستانه هنوز شبانه داره
    جوابش زیاد سخت نبودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

جوابش زیاد سخت نبودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نه نداره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان طرح 2 مگ تابستانه هنوز شبانه داره
    طرح کمپین تابستانه هر کدوم که قیمتش بالای 14000 تومان باشه شبانه رایگان داره

10. این کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

طرح کمپین تابستانه هر کدوم که قیمتش بالای 14000 تومان باشه شبانه رایگان داره
    برا ما بالای 19000تومن شبانه داره این کمپین تابستانه کی تموم میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

طرح های تابستونه اگه هنوز باشه بالای 14000 تومنی ها شبانه داره 1 تا 7 من چند روز پیش 2 مگ گرفتم اما متاسفانه همین الان شباه سرعت هر 5 ثانیه یبار 0 میشه نهایت سرعت هم تو روزانه 190 200 هست بجای 256

پیام من به وزیر ارتباطات و رئیس مخابرات اصفهان : تو جهنم میبینمتون!

13. این کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •