تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 816 از 2199 اولاول ... 31671676680681281381481581681781881982082686691613161816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اتصال SSH یا RDP و غیره همه پسورد دارند و اگه روی دستگاه یک Backdoor/Trojan باشه به سادگی مثل یک Key logger عمل می کنه و تمام اطلاعات رو برای سازنده می فرسته!
    من از روش تونلینگ استفاده میکنم.

که اول به یک سرور و بعد به سرور اصلی وصل میشم.

2. این کاربر از amin7x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از کجا میتونیم قدرت سیگنال و و سرعت و دریافت و ارسال دانلود و آپلود خودمون تو این سایته که ادمین میزنیم میریم تو ببینیم ؟
    چجوری میتونیم به خوده ویندوز یزان پینگونو ببینیم ؟
    پینگ از چند تا چند خوبه برای آنلاین بازی کردن ؟

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این صفحه که ادمین میزنیم برای من اینجوری انقدر جدید نیست انگار قدیمی تره و نوار تولبارا بالاست چجوری اینجوری کردین ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من تازه از وايمكس استفاده ‏ مي كنم .ميخواستم بدونم راهي براي خاموش كردن مودم ايندور به غير از كشيدن از برق وجود داره؟كشيدن مكرر از برق باعث اسيب به مودم نمي شود؟كليد ريست براي چيست؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

توي مرحله اول يوزر و پسورد رو چي بايد بزنيم؟؟ uri , pass رو ميزنم باز نميشه
    -----------------------------------------------------------------
    اقا ما نفهميديم جمعه ها رايگانه يا نه. ما دان كنيم؟ اگه اره از ساعت چند تا چند؟؟؟؟
    ساعت 2.30 واسه من رايگان ني
    admin admin دیفالت هست , زیر مودم هم نوشته و معمولا با user user هم میشه وصل شد که گزینه های کمتری داره

سلام
    الان سیگنال من 35% هست، بجه ها من یه جای صعب العبور توی خونمون پیدا کردم که توش سیگنالم 80-90 درصد هم میشه! اما هب دردسر داره
    فکر می کنید اگر سیگنال رو به 90% برسونم کیفیت سرویس ام بهتر میشه؟ طوری که محسوس باشه؟
    آخه امروز صبح دانلود ام به 7 کیلو بیت رسیده بود (سرویس 512) که مودم رو بردم اونجا، سیگنال به 90% هم رسید اما سرعت دانلود تفاوت چندانی نکرد!
    البته برای منی که جمعه ها صبح ام رایگانه احتمالا اینطور بوده، الان که از ساعت دانلود آزاد گذشته، دانلودم 45 کیلو بیته
    سیگنال اگه روی 35 ثابت باشه نه ولی اگه مداوم نوسان داشته باشه به صفر برسه و زیاد بشه اونوقت آره روی سرعت تاثیر داره
    یک روش هایی برای تقویت سیگنال موبایل و وایمکس داخل ساختمان هست ، سر فرصت میزارم.

یعنی همه برادرای مسلمون ما از فیلترینگ عبور نمیکنن دیگه؟
    اینجا تهران است، الان که ما رد شدیم

از کجا میتونیم قدرت سیگنال و و سرعت و دریافت و ارسال دانلود و آپلود خودمون تو این سایته که ادمین میزنیم میریم تو ببینیم ؟
    چجوری میتونیم به خوده ویندوز یزان پینگونو ببینیم ؟
    پینگ از چند تا چند خوبه برای آنلاین بازی کردن ؟

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این صفحه که ادمین میزنیم برای من اینجوری انقدر جدید نیست انگار قدیمی تره و نوار تولبارا بالاست چجوری اینجوری کردین ؟
    ممنون
    توی status بخش Wimax چک کنید. سیگنال (قدرت و کیفیت فرکانس و دان و آپ هست)
    درست سوال دوم رو نفهمیدم ولی اگه منظورتون پینگ هست داخل command دستور ping و جلوش Ip مورد نظرتون رو بزنید.
    DNS های معروف مثل 4.2.2.4 و 8.8.8.8 برای مقایسه خوبه
    برای سرور خارجی زیر 200 خوبه و 300 بد نیست.(برای بازی)
    داخلی هم زیر 30 خوبه و زیر 50 بد نیست.

من که مودم خودم این BM631a(کله قند) هست (هم اکنون البته) و این صفحه رو هم با IP SCAN پیدا کردم (قربانی )
    ولی خوب این مدل Wifi هست و Frame-ware اش هم ندیدم ولی خوب شما به آخرین ورژن آپدیت کن همین شکل میشه.

6. 4 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا تهران است، الان که ما رد شدیم
    پس چرا واسه من کار نمیکنه؟
    یعنی ممکنه از سیستمم باشه؟
    متاسفانه چنروزه قطعه و چن روزم هس که کارم بش گیر کرده
    کسی از این اکانت رایگانا یا تستیا سراغ نداره حداقل با اون تست کنم ببینم مشکل از کجاس؟

داره خودمونی میشه arman405's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان جمعه ها رایگان هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان آیا از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود رایگانه؟ نیازی هست که مودم رو یکبار از برق بکشیم؟ یا خود به خود سیستم رایگان ثبت میکنه؟ و اینکه از برق کشیدن مودم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من که مودم خودم این BM631a(کله قند) هست (هم اکنون البته) و این صفحه رو هم با IP SCAN پیدا کردم (قربانی )
    ولی خوب این مدل Wifi هست و Frame-ware اش هم ندیدم ولی خوب شما به آخرین ورژن آپدیت کن همین شکل میشه.
    از کجا فریمورش رو دریافت کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان من 128 با حجم 4 گیگ دارم ولی لامصب 3.2 گیگ حجم دانلودم بعد از کمتر از 15 روز تموم شد!! :( فکر نمیکردم به این زودی تموم بشه (تازه مبین نت گرفتم) عادیه این؟؟ همین الان که 15 روز تا انتهای این دوره ام مونده فکر کنم باید دو گیگ دیگه بگیرم (یعنی 12000 تومن) . یه سوال دیگه اینکه برای گرفتن حجم بیشتر از طریق عابر بانک میتونم اقدام کنم؟؟ چطوری؟

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان من 128 با حجم 4 گیگ دارم ولی لامصب 3.2 گیگ حجم دانلودم بعد از کمتر از 15 روز تموم شد!! :( فکر نمیکردم به این زودی تموم بشه (تازه مبین نت گرفتم) عادیه این؟؟ همین الان که 15 روز تا انتهای این دوره ام مونده فکر کنم باید دو گیگ دیگه بگیرم (یعنی 12000 تومن) . یه سوال دیگه اینکه برای گرفتن حجم بیشتر از طریق عابر بانک میتونم اقدام کنم؟؟ چطوری؟
    دوست عزیز بهتره به جای افزایش شارژ طرحتون را تمدید کنید که هم از لحاط قیمت به صرفه تره و هم تا یکماه دیگه می تونید استفاده کنید
    الان (طرح R1102 سرعت 128 با 4 گیگ حجم) را زده 14 تومان که به خاطر 2 تومان بیشتر هم حجم و هم مدت زمان استفادتون 2 برابر می شه

13. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •