تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 816 از 1211 اولاول ... 316716766806812813814815816817818819820826866916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

بچه ها دست و نگاه کنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ممنون ولی این کار رو که انجام دادم دیگه بازی اجرا نمیشه و هر بار رو بازی کلیک میکنم اخطار میده :

و اصلا دیگه داخل بازی نمیشه !!!

میگم قضیه شاتل چیه من شاتل دارم

2. این کاربر از ali_pes2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

پک کامل گزارشها

English :French :German: Italian: Portuguese: Spanish :Greece: Dutch :Russian :Swedish : LatinAmerican japan
    دانلود
    کد:
    منبع
    http://www.pes-patch.com/
    Last edited by Mehdi.ss; 18-11-2009 at 00:08.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام واقعا یه ترینر برای bal نیومده هنوز؟؟؟
    چرا برنامه Pro-Evo یه ابزار کامل برای BAL داره

چیجوری میشه قدرت بازیکنم رابیش از95 بکنم
    اخه وقتی به 95 میرسه دیگه قدرتش زیاد نمیشه
    با ترینر

من که بعد از بازی کردن نسخه جدید خیلی تعجب کردم...بازی اصلا چیزی که ازش گفته شده بود و روش مانور داده بودن نبود
    واقعا بازی خیلی ضعیفه...من که خیلی زود از بازی زده شدم...نمیدونم کی کونامی میخواد یاد بگیره که بازی فوتبال رو چطور باید ساخت؟!
    در کل ما قید فوتبال و pes رو بزنیم برامون بهتره...هر سال کلی وعده میدن ولی اخرش بازی یک چیز دیگست
    آره بهزاد جون من که از همون موقع که دمو رو دیدم گفتم نمره بازی حتی اسفناک تر هم از 2009 میشه یادتونه گفتم یا نگفتم؟
    درست موقعی هم که هنوز نمره کم نسخه نهایی بازی اعلام بشه باز هم گفتم که بازی شکست بدی قراره بخوره چون خیلی بدتر و ضعیف تر از 2009 شده بود فقط گرافیک بازی رفته بود بالا اونم نه به اندازه یکسال تفاوت. خلاصه من از اول هم گفتم PES 2010 یک شکست توی کارنامه کونامی بود. ولی متاسفانه خیلی ها فکر کردن دارم حرف مفت می زنم نمی دونم حسین و مهران از کجای این بازی که از 2009 هم بدتر هست خوششون اومد و اینقدر تمجید کردن. به هر حال خدا رو شکر نمره های کم بازی که از سوی سایت های معتبر ارائه شد مهر تائید روی حرفای من بود که البته کارشناسان خبره و حرفه ای همین فروم خودمون تشخیص دادن نمره ها رو که کم هستن سایت ها مغرضانه دادن. ما هم چیزی نگفتیم تا خوش باشن. بیخیال...
    در کل کونامی باید یه فکر اساسی کنه و کمی سرش رو از برف بکشه بیرون و کمی از کارشناسان فوتبال و داوری کمک بگیره و چند تا متخصص گیر بیاره تا هوش مصنوعی بازی رو به کل تغییر بده واقعا بازیکنان و داور ابله هستند بخصوص توی مود BAL این احمقی رو توی تمامی افراد حاضر می تونید ببینید. در کل چاره نیست به قول معروف همینه که هست. یا اینکه باید قید گرافیک رو زد و همون فیفا کارنت رو بازی کرد یا رفت طرف کنسول که کار من و تو نیست.

اقا من این زاپنی رو دارم دانلود میکنم .

گفتی برای 2009 رو هم دانلود کردی .
    میشه لینک بدی. آخه 2009 رو هم هنوز بازی میکنم .
    والا من لینک های گزارش ژاپنی رو نگه نداشتم اونم 1 گیگ بود 10 پارت بود rs0e_j.img این اسم رو توی گوگل جستجو کنی میاره

از سال 1996 کونامی بازی میکنم
    یادش به خیر روی نینتندو !!
    امسال علیرغم این همه پیشرفت در سه مورد واقعا کوتاهی شده
    1- توی سر توپ زدن بازیکنان خیلی خیلی مسخره شده کونامی جای اینکه مدافعان رو عاقل تر کنه که با توی سر توپ راحت جا نمونن و الکی تکل نرن اومده صورت مسئله رو پاک کرده !
    2- دروازه بان هم که طبق معمول یک سری چیزهاش بهتر شده یک سری ایرادات جدید پیدا کرده
    اما مورد اصلی که خیلی خیلی خراب شده
    3- خاک بر سر کونامی با این داوریش !! آدم رو دیوانه میکنه داورش خیلی احمقه من نمیدونم چرا کونامی توی داوری همواره پسرفت داره به خدا کونامی 1998 داوریش از این بهتر بود من به جرات میگم کونامی 1998 روی پلی استیشن 1 به خدا از تمامی کونامی های بعد داوریش بهتر بود این چه گندیه که زدن؟ !!!

متاسفانه من نمیدونم راهی هست یک ایمیل گروهی به کونامی بفرستیم و بگیم جون اوشین ! چند کار رو بکنین
    1- تورو جون مادرتون ما گرافیک بهتر نمیخواهیم یک فکر به حال داوری بکنین در سال 2011
    2-جان هیدتوشی ناکاتا دروازبان رو کمی عاقلتر کنین
    3- جان ناکازاواتون بیایین چیزهای خوبی که در سری های قبل بود به سری 2011 اضافه کنید من نمیدونم چرای خیلی ا از خوبی هایی که در نسخه های قبل بوده رو پاک کردن مثلا تعداد سیستمهای اماده الان خیلی کم شده مجبوریم خودمون ادیت کنیم بچینیم .
    4- تورو ارواح خاک مادر اوشین کاری کنین که بازیکنی که تحت کنترل پلیر هست هوش مصنوعیش 0 بشه اصلا هوش نمیخواد به خدا خودمون میفهمیم کی تکل بریم کی تند بدویم کی یواش ! تورو خدا هوش مصنوعی رو از روش بردارین بزارین همونا که کامپیوتر کنترل میکنن باهوش باشن !

میشه اینها رو کسی ترجمه کنه با هم گروهی بفرستیم برای کونامی؟!! سال 2011 بدن بیرون!
    واقعا گل گفتی محسن جان حقیقتا یکی باید این کونامی رو نصیحت کنه. البته بضاعتشون در همین حد هست ولی واقعا بعد این همه مدت واقعا انتظار نداریم بازیکن تکل از پشت بزنه و داور خطا نگیره واقعا سوتی هایی هست توی داوری که واقعا آدم رو به مرز جنون می کشونه. خیلی جالبه که کونامی تشخیص داده باید خطای پنالتی حذف بشه من هنوز پنالتی نتونستم بدست بیارم توی این همه بازی کردن چون خطایی به اسم پنالتی نمی گیره داور در حین بازی هر خطایی که بیرون از محوطه گرفته بشه حتی شدیدتر از اون در محوطه جریمه اعلام نمیشه

شما وقتی با دروازبان تک به تک هستید کاملا و اون رو دریبل می کنید اگه دروازبان شما رو از پشت بزنه و نذاره توپ رو شوت کنید توی دروازه خطا گرفته میشه ولی اخراج نمیشه. واقعا بهترین سوژه برای به جنون کشیدن همینه واقعا باگ های داوری که توی این نسخه وجود داره دیگه باگ نیست سوتیه سال هست. واقعا وقتی زیاد فکر می کنیم و بازی می کنیم می بینیم که جدا توی نمره ها اشتباه کردن سایت ها باید کمتر از این می دادن. واقعا لطف داشتن که 7 اینا دادن نمره واقعی بازی پایین تر از این هاست. متاسفانه چیزی که پیشرفت به حساب بیاد توی بازی گنجونده نشد. واقعا فکر نمی کردم به این زودی از PES 2010 سیر بشم تازه اندازه پارسال هم بازی نمی کردم ولی خیلی زود ازش سیر شدم

5. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

چیکار کنم انکلیسی ضعیفه
    درستش کردم
    عیب نداره شوخی کردم

تازه یه دستت درد نکنه هم باید بابت تاپیک فایل های ادیت بازی بکنم . واقعا همه رو از سردرگمی در اوردی .

7. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

والا من لینک های گزارش ژاپنی رو نگه نداشتم اونم 1 گیگ بود 10 پارت بود rs0e_j.img این اسم رو توی گوگل جستجو کنی میاره
    دستت درد نکنه پیدا کردم توی همین سایت پی سی ورلد خودمون بود . توی تاپیک 2009

این هم لینک هاش برای کسایی که میخوان دانلود کنن .

گزارش ژاپنی برای 2009 PES

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

بچه ها دست و نگاه کنین

کد:
    کد:

میگم قضیه شاتل چیه من شاتل دارم

شاتل یه تاپیک جداگانه داره ولی برای اطلاع شما :
    کد:
    این مشکل من چی شد کسی راه حلی براش نداشت ؟

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

اینو چطور دانلود کنم وقتی روی دانلود کلیک می کنیم منو میبره یه صفحه دیگه و باز هم صفحات بعد ........
    میشه بگید چطور دانلود کنم یا یه جای دیگه آپ کنید
    ممنون
    کمک کمک
    کسی نیست کمک کنه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

واقعا گل گفتی محسن جان حقیقتا یکی باید این کونامی رو نصیحت کنه. البته بضاعتشون در همین حد هست ولی واقعا بعد این همه مدت واقعا انتظار نداریم بازیکن تکل از پشت بزنه و داور خطا نگیره واقعا سوتی هایی هست توی داوری که واقعا آدم رو به مرز جنون می کشونه. خیلی جالبه که کونامی تشخیص داده باید خطای پنالتی حذف بشه من هنوز پنالتی نتونستم بدست بیارم توی این همه بازی کردن چون خطایی به اسم پنالتی نمی گیره داور در حین بازی هر خطایی که بیرون از محوطه گرفته بشه حتی شدیدتر از اون در محوطه جریمه اعلام نمیشه
    والا منم خسته شدم البته درست برعکس شما
    من توپو از بازیکن میگیرم خطا و اخراج و فرت!!!
    شماها چه کار میکنین که خطا نیمگیره...

به نظر من که بازی کلا افتضاحه!!!! حالم ازش بهم خورده هوش مصنوعی هم در حد صفر!
    داوری داغون
    دروازبانی هم یه چیز فراتر از داغون!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره بهزاد جون من که از همون موقع که دمو رو دیدم گفتم نمره بازی حتی اسفناک تر هم از 2009 میشه یادتونه گفتم یا نگفتم؟
    درست موقعی هم که هنوز نمره کم نسخه نهایی بازی اعلام بشه باز هم گفتم که بازی شکست بدی قراره بخوره چون خیلی بدتر و ضعیف تر از 2009 شده بود فقط گرافیک بازی رفته بود بالا اونم نه به اندازه یکسال تفاوت. خلاصه من از اول هم گفتم PES 2010 یک شکست توی کارنامه کونامی بود. ولی متاسفانه خیلی ها فکر کردن دارم حرف مفت می زنم نمی دونم حسین و مهران از کجای این بازی که از 2009 هم بدتر هست خوششون اومد و اینقدر تمجید کردن. به هر حال خدا رو شکر نمره های کم بازی که از سوی سایت های معتبر ارائه شد مهر تائید روی حرفای من بود که البته کارشناسان خبره و حرفه ای همین فروم خودمون تشخیص دادن نمره ها رو که کم هستن سایت ها مغرضانه دادن. ما هم چیزی نگفتیم تا خوش باشن. بیخیال...
    در کل کونامی باید یه فکر اساسی کنه و کمی سرش رو از برف بکشه بیرون و کمی از کارشناسان فوتبال و داوری کمک بگیره و چند تا متخصص گیر بیاره تا هوش مصنوعی بازی رو به کل تغییر بده واقعا بازیکنان و داور ابله هستند بخصوص توی مود BAL این احمقی رو توی تمامی افراد حاضر می تونید ببینید. در کل چاره نیست به قول معروف همینه که هست. یا اینکه باید قید گرافیک رو زد و همون فیفا کارنت رو بازی کرد یا رفت طرف کنسول که کار من و تو نیست.
    آرمین جان شما درست میگفتی...ولی حیف که به حرفت گوش نکردیم...اگه بازی رو نمی خریدم خیلی برام بهتر بود...مسئله پولش نیست..مسئله اینه که این همه مدت برای یک بازی صبر می کنی و وقتی بازی میاد می بینی یک چیزی شده چرت تر از پارسال..بازی همچنان حالت فانتزی داره و هر کاری بخوای میتونی توی بازی بکنی...کافیه یک بازیکن سرعت بالا یا قدرت بدنی بالا داشته باشه اونوقته که دیگه هیچ بازیکنی نمی تونه اونا رو بگیره...کجای فوتبال واقعی اینطوریه؟!
    نقل و انتقالات مسترلیگ وحشتناک طراحی شده و بازیکنان بزرگ یکسره تیم عوض می کنن...مثلا کاکا از رئال رفته بود به اینتر یا ژابی آلونسو رفته اوساسونا...جیلاردینو رفته به اوساسونا...سمیر نصری رفته به اودینزه و خیلی از نقل و انتقالات عجیب دیگه...
    کجای فوتبال واقعی همچین نقل و انتقالاتی انجام میشه...من وقتی اینا رو دیدم مخم سوت کشید
    یه مدت این بازی شده بود کابوس من و همش داشتم فکر می کردم چرا بازی اینطوری شده...کونامی توی این سالها پیشرفت کمی داشته...با این که EA توی این مدت تغییرات انچنانی توی فیفا نداده و این میتونست فرصت برای کونامی باشه که خودش رو کمی به فیفا نزدیک کنه ولی اصلا از این موقعیت استفاده نکرد و به نظر من اختلاف بین این دو بازی کمتر که نشد هیچ بیشتر هم شده...خیلی حرف های دیگ هم داشتم که میخواستم بزنم ولی دیگه فایده نداره...ما که قید PES رو زدیم
    امیدوارم بقیه دوستان از بازی لذت ببرن...البته اگه تونستن!

13. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

[quote=krauser;4411312]چرا برنامه Pro-Evo یه ابزار کامل برای BAL داره

من این برنامه را دانلود کردم ولی اجرا نمیشه ارور میده آیا باید کار خاصی انجام بدم یا جای خاصی کپی کنمش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •