چشمها شروع میکنند به پرسه زدن، نگاهها به این طرف و آن طرف میرود، چشمها سرگردان میشوند
چشمها شروع میکنند به پرسه زدن، نگاهها به این طرف و آن طرف میرود، چشمها سرگردان میشوند
متمایز می شود، آشکار می شود، مشخص می شود
ممنون دوست عزیز ، ولی من دنبال یه ترجمه ی روان تر هستم ! یه چیزی که جمله رو روان تر کنه ....
بقیه دوستان نظری ندارن ؟!
خب دوست عزیز شما معنی یک کلمه رو خواستید و این کلمه توی این جمله همین معنی رو می دهد. روانتر بودن ترجمه مسئله ای است که به کل جمله بر می گردد نه یک کلمه خاص. اگر شما معنی بقیه جمله را بدونید می فهمید که کاملا به جمله میخوره داره میگه (البته بدون توجه به کل متن):
قربانی هنوز زنده است و به جای این که مرده ای باشد که جسدش با نشانهای که از یک سلسله (خاندان) نو پا دارد مشخص می شود (=شناخته می شود) هر کسی می تواند باشد که محکوم شده است (سرزنش شده است/کنار گذاشته شده/از لحاظ پزشکی جواب شده/اموالش صادر شده/ رسوا شده---- [با توجه به متن کلمه مناسب انتخاب شود])
Last edited by hossein31; 27-07-2011 at 13:14. دليل: اضافه کردن ترجمه
دست شما دوست عزیز درد نکنه فقط یه سوال این قسمت که قرمز هستند درست هست؟ و formal هست؟
منظورم they برای summer jobs هست
چون summer jobs شکل جمع دارد طبق قاعده باید ضمیر مربوط به آن جمع باشد نه مفرد. اگر منظورتون از formal بودن استاندارد بودن آن است تا آنجایی که من می دانم گرامر استاندارد انگلیسی دقیقا همین را می گوید.
پ.ن. اگر متن فارسی این ابهام را برای شما ایجاد کرده که کلمه «باشد» برای شغل های تابستانی به کار برده در آن صورت باید بگویم که طبق قوانین نگارش فارسی می توان برای غیرجاندار جمع (مثل شغل ها) فعل مفرد آورد ولی در انگلیسی قواعد دیگری حاکم است.
مثال:
پاهای او بلند است.
اما در انگلیسی:
His legs are tall.
Last edited by hossein31; 27-07-2011 at 21:54.
نباید them باشه؟ چون آدم نست جاندار نیست به جای they به نظر خود شما them اشتباه هست؟؟
.
.
خوش به حالتون میتونین به این راحتی از یه زبون بین الملی استفاده کنیدولی ما....
![]()
them که کلا منتفی هست چون ضمیر مفعولیه و به جای مفعول می نشیند و بعد از فعل می آید ولی اینجا شما ضمیر فاعلی لازم دارید چون ابتدای جمله می آید.
They are my friends.
I like them.
سلام
چند تا اصطلاح هست توی کشتی کج شنیدم میخواستم معنیش رو بدونم:
you cant see me
whats up
هم اکنون 172 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 172 مهمان)