سلام بر همه اساتید
پروژه جدیدی که میخوام رو نوا پیاده کنم تعویض موتور با یه موتور 8 سوپاپ بزرگه کفه چهر پیچ یا 305 ال اس هست
کسی از دوستان سراغ داره؟؟قیمت مناسب میخوام چون میخوام بیشتر خرج لوازم خوب کنم برا جمع کردنش
سلام بر همه اساتید
پروژه جدیدی که میخوام رو نوا پیاده کنم تعویض موتور با یه موتور 8 سوپاپ بزرگه کفه چهر پیچ یا 305 ال اس هست
کسی از دوستان سراغ داره؟؟قیمت مناسب میخوام چون میخوام بیشتر خرج لوازم خوب کنم برا جمع کردنش
.....................
Last edited by MJ1970; 06-09-2016 at 10:38.
اقا محمد من در مورد رادیاتور روغن گیربکس سوال کردم و فبلا بصورت نو در بازار وجود داشته اما دیگه بخاطر کم شدن آمریکایی وارد نکردن و ظاهرا مصرف چندانی نداره.
شاید بهتر باشه دنبال دست دوم باشید چون کارایی خوبی روی انواع بلیزر نشان داده و یا اینکه طبق سفارش بسازن که در این صورت میشه رادیاتور بزرگتری تهیه کرد.
اما اینکه با نصب این رادیاتور مقدار حرارت روغن چقدر کمتر بشه دقیق نمیشه گفت چون گیربکس استاندارد حرارت مشخصی تولید میکنه ولی گیربکس ماشین شما حرارت بالاتر از استاندارد.
نشانگر حرارت روغن هم فکر میکنم توی بازار پیدا بشه و مثلا از نمونه های مورد استفاده در ماشین آلات راهسازی و یا احتمالا بعضی مدلهای کامیون.
به هر حال از نظر من هم انجام این کار بهتر از باز کردن گیربکس و تنظیم مجدد هست
جناب medizool
نصب موتور 8 سیلندر روی نوا بجز مشکلات قانونی، دردسرهای دیگه هم داره که یکی از مهمترین اونها کاپوت هست که دیگه بسته نمیشه چون ارتفاع موتور 8 بالاتر از 6 هست و جای فیلتر هوا مانع بسته شدن کاپوت میشه
ظاهرا موتور 8 روی نوا در وضعیتی پایینتر از 6 سیلندر سوار میشه و دسته موتورها در جایگاه پایینتری هستند و بخاطر همین موتور قابل نصب هست.
آقا حمید متاسفانه اسم فیوز مربوط به فندک روی جعبه فیوز نوشته نشده، اما میشه با تست تک تک فیوزها و نوشتن یک جدول برای خودتون تعیین کنید که کدام فیوز مربوط به چه بخشهایی هست، چون معمولا یک فیوز برای چند بخش جواب میده تا از ازدحام زیاد فیوز جلوگیری بشه.
خیلی ممنونم.شما درست میگید.هزینه تقویت 6 خیلی زیاده
منیفولد با کارب 4 دهن 1900
هدرزش 1600
میل سوپاپ 3.5 2.5 5000 دور
هزینه های دیگه اصلا به کنار
دوست عزیز من تجربه نصب موتور 305 ال اس رو روی نوا دارم با گریبکس 700 و دف کادیلاکی...همچین مشکلی نداشتم..
بله میشه سوار کرد اما همانطور که گفتم باید مسئله دسته موتورها و جای فیلتر هوا هم رفع بشه که در غیر این صورت امکان نداره و قبلا چند بار آزمایش شده.
احتمالا بیشتر باید روی دسته موتورها کار کرد تا موتور پایینتر بیاد ( روی کامارو این کار انجام دادم) و در مورد کاپوت اگر طرح اون مشابه کاپوت بیوک باشه مشکلی وجود نداره.
.......................
Last edited by MJ1970; 06-09-2016 at 10:40.
مقداری خرید نمودم از تهران
دو هفته پیش اما هنوز نفرستادن، خیلی عصبانی ام
اما آقا محمدجواد، سرعت باز شدن و بالا آمدن فروم فرقی با گذشته نداره، مشکل از خودتونه!
..................
Last edited by MJ1970; 06-09-2016 at 10:41.
درمورد رادیاتور روغن گیربکس بچه هایtt یه حرکاتی زدن این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بشه از رادیاتور روغن گیربکس ماکسیما استفاده کرد
یه فرضیه دارم اون اینکه شاید بشه از رادیاتور بخاری خود شورلت نوا یا ماشینهای دیگه که رادیاتور بخاری کوچیک دارن استفاده کرد الان هم که تابستونه ازش استفاده نمیشه ، میشه بدون هزینه کردن روش آزمایش کرد البته نمیدونم چه فرقی بین رادیاتور روغن با بخاری هست همان طور که عرض کردم یه فرضیه است.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)