سلام دوستان
امروز آخرین کلاس این ترم رو هم تموم کردم و راحت شدم . از فردا بشینم روی کتاب ها رو باز کنم ببینم چه خبره چی میگه
همین دور و اطرافهچون داره تشکر میکنه
![]()
پ.ن : چطوری مهدی![]()
سلام دوستان
امروز آخرین کلاس این ترم رو هم تموم کردم و راحت شدم . از فردا بشینم روی کتاب ها رو باز کنم ببینم چه خبره چی میگه
همین دور و اطرافهچون داره تشکر میکنه
![]()
پ.ن : چطوری مهدی![]()
جالبه
اگه میدونستم این تاپیک انقدر بچه های باحالی داره زودتر میومدم و زودتر میرفتم پیام نور
هیچکدوم از تاپیکایی ک توی این مدت رفتم مثل اینجا نبوده
ایول دمتون گرم
انشالله همه مون امتحاناتمون رو خوب بدیم البته من از ترم بعد میام پیام نور و فعلا در یک رشته دیگه در یک دانشگاه دیگه به سر میبرم![]()
منم این چهارشنبه آخرین کلاسم رو میرم و خودم رو باید برای اولین امتحان ( 2 خرداد - مدیریت مالی 1 ) آماده کنم .
خوش ب حالتون بابا
من فردا آخرین جلسه ای هست ک میرم دانشگاه و شنبه امتحان دارم
قرار بود امتحانه 20 خرداد برگزار بشه ولی تغییرش دادن
منم خیلی خوشحال و خوب و خوش اینجوری بودم
ک یکی از رفقا گفت تاریخ امتحان عوض شده و افتاده 28 اردیبهشت من باز اینجوریگفتم اوووووووووو دو هفته مونده حالا نگو 28 اردیبهشت همین شنبه میشههه
شاید باور نکنید ولی من هنوز کتابش رو هم نگرفتم آخه تفسیر قرآنه و فقط استاد حرف میزد و ماها باید کنفرانس میدادیم و من تنها کسی بودم ک با کامپیوتر یه کار ساختم و یه اتوران واسش زدم و دادم استاد (آخرین باری ک بدون لپتاپم کنفرانس دادم یادم نیست، حتی در دوران مدرسه) هیچی دیگه منم خیلی سرخوش نرفتم کتابش رو بگیرم تازه جزوه رو هم از یکی دیگه کپی کردم .عمومی دیگه آدم شب امتحان میخونه، 20 نشیم دیگه 18 ک میشیم
اعتماد بنفس رو دارید؟
بیام پیام نور اینجوری نمیشه درسته؟اونجا باید حسابی درس بخونم خب البته ب اون علاقه دارم خدایی![]()
تو پیام نور دیگه از این خبرا نیست .... اگه تو طول ترم به درسات نرسی آخر ترم به جمله ی معروف : غلط کردم از ترم بعد میخونم میرسیبیام پیام نور اینجوری نمیشه درسته؟اونجا باید حسابی درس بخونم خب البته ب اون علاقه دارم خدایی
ولی چون علاقه داری میتونی ، سوالی بود میتونی از بچه های اینجا بپرسی
بچه های این فروم همه بامرامن![]()
بله ممنون از راهنماییهای شما
امروز دقیقا به اینکه بچه های اینجا با مرامن رسیدم.واقعا از راهنماییهایی ک امروز بهم شد استفاده کردم و خیلی خیالم راحت شد.![]()
شما که میخوای بیای پیام نور حال چه کاری این همه استرس امتحان داشته باشی بیخیال باش
اصلا امتحان نده![]()
دوستان خبر تغییر روز امتحانات رو کجا ببینم ؟ یک دفعه گفتن عوض شده رفتم چک کردم " نتیجه ی ثبت نام / ترمیم جدید " گرفتم دیدیم هیچی عوض نشده ! الان باز میگن عوض شده ؟!
کارت به ورود به جلسه ( گزارش 428 ) آماده ی پرینت و چیزی هم تا به الان عوض نشده و به احتمال زیاد نمیشه ... این حرفا شایعه ای بیش نیست !!!!
عوض نشده .اگه هم عوض شه تو کارت ازمونت معلوم میشه بعدم از طریق خود پیام نور اعلام میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)