تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 816 از 905 اولاول ... 316716766806812813814815816817818819820826866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

باسلام پاترول ۶سیلند دارم یک کیلومتر میره خاموش میشه تازه تعمیر هم هست میتونین بهم کمک کنین؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

باسلام
    پاترول ۶سیلند دارم یک کیلومتر میره خاموش میشه. تازه تعمیر هم هست .
    میتونین بهم کمک کنین؟
    سلام و خوش آمد به شما

چطوری خاموش میشه ؟ یهو خاموش میشه شبیهِ اینکه سوئیچ رو ببندین و برق موتور رو قطع کنین ؟
    یا مثل بنزین تمام کردن هست ؟ یعنی چند بار ریپ میزنه تا خاموش بشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

ممنونم
    بله مثل وقتی که بنزین تموم میکنه و ریپ میزنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

ممنونم بله مثل وقتی ک بنزین تموم میکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنونم
    بله مثل وقتی که بنزین تموم میکنه و ریپ میزنه
    سلام
    اگر انژکتوری هست پس احتمال اول اینه که به دلیلی پمپاژ ینزین قطع میشه و فشار بنزین افت میکنه و موتور شروع میکنه به ریپ دن و بالاخره هم خاموش میشه
    ممکنه رله ی پمپ مشکل داره و داغ میکنه و از کار میافته و برق پمپ قطع میشه
    رله ی پمپ رو با یک رله ی شبیهِ خودش در جعبه فیوز جابجا کنین و نتیجه رو تست کنین
    فیشهای برق وصل شده به پمپ رو هم چک کنین که سولفاته و کثیف و شل نباشه
    فیلتر بنزین هم اگر سالهاست عوض نشده عوضش کنین
    اگر اینها نتیجه نداد احتمال معیوب بودن پمپ هم هست که باید با موتور خاموش بهش برق بدین و صداش رو گوش کنین و ببینین متوقف میشه ؟ باید یکسره کار کنه و صداش هم تغییر نکنه

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان گاز خوردن ماشین کلافم کرده استپر و سنسور دریچه گاز و شستشو و اورینگ سوزن انژکتور و همه کار کردم درست نشده دیاگ زدم چندین جا و چندین بار هیچی نشون نمیده

به این نتیجه رسیدم کل دریچه گاز رو عوض کنم نظر اساتید چی هست؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان...ایا امکانش هست از زیر کارتل که برای تعویض یاتاقان اقدام میکنن پیستون ها هم در بیاد و رینگ ها رو عوض کنم همونجا؟که زیاد هزینه نکنم...پراید ۸۷

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان گاز خوردن ماشین کلافم کرده
    استپر و سنسور دریچه گاز و شستشو و اورینگ سوزن انژکتور و همه کار کردم درست نشده
    دیاگ زدم چندین جا و چندین بار هیچی نشون نمیده
    به این نتیجه رسیدم کل دریچه گاز رو عوض کنم نظر اساتید چی هست؟؟؟؟؟
    سلام
    از کِی گاز میخوره ؟ به محض روشن شدت موتور ؟ یا بعد از گرم شدن ؟
    قبل از اینکه گاز بخوره ,فیش استپر رو بکشید ببینید باز هم گاز میخوره
    پراید شما دریچه گازش سیمی هست ,برقی نیست پس نمیتونه از سنسور پدال گاز و موتور دریچه باشه چون نداره . فقط میمونه استپر که اون هم یک قطعه ی فرمانگیر هست یعنی تا کامپیوتر بهش فرمان نده سر استپر کوتاه نمیشه .
    اون تست رو انجام بدین و خبر بدین . یک قطعه ی فرمان دِه داره پیام خطا میده به کامپیوتر . کامپیوتر هم پیام اشتباهی میده به استپر
    فیشش رو بکشین . دیگه نباید گاز بخوره . تا بعدش بریم سراغ گشتن دنبال قطعه ای که به کامپیوتر فرمان غلط میده . ممکنه سنسور حرارت کولانت باشه یا سنسور دور میل لنگ یا سنسور میل سوپاپ

سلام دوستان.
    ..ایا امکانش هست از زیر کارتل که برای تعویض یاتاقان اقدام میکنن پیستون ها هم در بیاد و رینگ ها رو عوض کنم همونجا؟ که زیاد هزینه نکنم...پراید ۸۷
    سلام
    طبق اطلاعات بنده نمیشه از زیر پیستونها رو درآورد
    باید سرسیلندر باز بشه , کارتل هم باز بشه , پیچهای شاتونها باز بشه از میل لنگ بعدش شاتون رو هُل میدند بالا تا پیستون از بالا بیاد بیرون با شاتونش
    برای جا زدن هم باید از بالا جا بره و ابزار مخصوصی رینگهای پیستون رو جمع میکنه تا در سیلندر جا بره
    مکانیک باید قطر سیلندر و سایز رینگ رو چک کنه , اگر فابریک هست و تا حالا عوض نشده پس فقط رینگها عوض میشه
    اگر قبلا رینگها عوض شده پس حالا باید سیلندرها کمی تراش بخوره و پیستونها و رینگهای یک درجه بزرگتر نصب بشه

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    باید سرسیلندر باز بشه , کارتل هم باز بشه , پیچهای شاتونها باز بشه از میل لنگ بعدش شاتون رو هُل میدند بالا تا پیستون از بالا بیاد بیرون با شاتونش
    برای جا زدن هم باید از بالا جا بره و ابزار مخصوصی رینگهای پیستون رو جمع میکنه تا در سیلندر جا بره
    مکانیک باید قطر سیلندر و سایز رینگ رو چک کنه , اگر فابریک هست و تا حالا عوض نشده پس فقط رینگها عوض میشه
    اگر قبلا رینگها عوض شده پس حالا باید سیلندرها کمی تراش بخوره و پیستونها و رینگهای یک درجه بزرگتر نصب بشه
    یعنی بدون اینکه موتور کامل بیاد پایین پس میشه رینگ ها رو عوض کرد..ماشین از اول دست خودم بود رینگ ها فابریک هست...یعنی با تعویض رینگ ها مشکل روغن سوزی حل میشه؟ مکانیک گفت باید باز بشه ببینم سیلندر خط داره یا نهچون تراشکاری بره هزینه تراشکاری و قطعات اضافه هست که فعلا مقدور نیست واسم...

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    از کِی گاز میخوره ؟ به محض روشن شدت موتور ؟ یا بعد از گرم شدن ؟
    قبل از اینکه گاز بخوره ,فیش استپر رو بکشید ببینید باز هم گاز میخوره
    پراید شما دریچه گازش سیمی هست ,برقی نیست پس نمیتونه از سنسور پدال گاز و موتور دریچه باشه چون نداره . فقط میمونه استپر که اون هم یک قطعه ی فرمانگیر هست یعنی تا کامپیوتر بهش فرمان نده سر استپر کوتاه نمیشه .
    اون تست رو انجام بدین و خبر بدین . یک قطعه ی فرمان دِه داره پیام خطا میده به کامپیوتر . کامپیوتر هم پیام اشتباهی میده به استپر
    فیشش رو بکشین . دیگه نباید گاز بخوره . تا بعدش بریم سراغ گشتن دنبال قطعه ای که به کامپیوتر فرمان غلط میده . ممکنه سنسور حرارت کولانت باشه یا سنسور دور میل لنگ یا سنسور میل سوپاپ

سلام
    سلام داداش استپر موتور سانسبز سوییس براش خریدم انداختم روش.موقع های که 3 الی 4 روز تو حیاط خوابیده ماشین بعد استارت اولیه میزنم اینطوریه بردم دیاگ پیشرفته زدم خطای کروز کنترل نوشته بود تو دستگاه مکانیک گفت سر باتری رو جدا کردی گفتم اره خطا رو پاک کرد ای سی یو رو فلش و دوباره برنامه ریزیش کرد 1 ساعت اول خوب بود نزدیک خونه یهو با اینکه ماشین 3 ساعت کار کرده بود سر یه چراغ قرمز دور موتور رو 2 سیخ گیر کرد موقعی که خلاص کردم گذاشتم دنده 1 که حرکت کنم کلاج گرفتم یهو دور موتور پاینن اومد برگشت حالت نرمال.این سنسورهایی که گفتید مربوط به چی هست؟با دیاگ تمامی سنسورها چک شد همه سالم بودن از جمله سنسور اکسیژن که کلوز اپ بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •