تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 816 از 1045 اولاول ... 316716766806812813814815816817818819820826866916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در این تب 4 تا گزینه داره :
    fast
    custom
    standard
    high
    به خاطر نرم افزارهایی که نصب کردم افزونه هایی به ورد اضافه شدن,اصلاً حواسم نیود که ورد خودش این قابلیت رو نداره.

شاید بتونید با سیاه و سفید کردن تصویرها در ورد این کار رو به این صورت انجام بدید.
    چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه شاید دوستان دیگه اطلاعات دیگه ای در این مورد داشته باشند.

من یه متن نوشتم که پر از عدده! برای اینکه به به هم نریزه با کلمات فارسی اعداد مجبور شدم انگلیسی بنویسم، راهی نداره که بشه همه اعدادو به کل یه جوری که به هم نریزن تبدیل به فارسی بکنم؟
    متن فارسی رو اگه به صورت راست چین بنویسید و قسمت Numeral رو به صورت Context انتخاب کنید نباید مشکلی پیش بیاد.
    تو قسمت Numeral انتخابتون رو Hindi کنید تا همه اعداد فارسی نوشته بشن.

با سلام.من هنگامی که فایل ورد ر به پی دی اف تبدیل میکنم.فرمول ها در فایل نشان داده نمیشوند.به همین خاطر فرمول ها را چب چین کردم ولی اینبار فقط قسمتی از فرمول دیده میشه. چطوری فرمول ها را ویرایش کنم که وسط صفحه باشه
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    با چی فرمولها رو نوشتین و با چی به پی دی اف تبدیل کردین؟

2. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

توی محیط ورد چجوری باید عربی بنویسم؟علائم رو چجوری باید بزارم.برای تایپ نمونه سوال میخام.راحترین کار استفاده از نرم افزار خاصی هست یا با همین مرد راحت میشه اینکار رو کرد؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

چجوری توی ورد یک حرف خاص رو بصورت کشیده بنویسم؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چجوری توی ورد یک حرف خاص رو بصورت کشیده بنویسم؟
    بعد از نوشتن حرفتون، دکمه ترکیبی "Shift+J" رو بزنین

6. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان چطوری میشه یه خط بعدی رفت بدون اینکه خط کامل بشه؟ وقتی اینتر زده میشه بین دو تا خط حالت پاراگراف میشه و فاصله زیاد میشه اینجوری هم نمیدونم چطوری برم خط بعدی که فاصله همون بمونه
    ضمنا ایا میشه فاصله خطوط رو کمتر از 1 کرد؟ یه یه عدد دلخواه گذاشت؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

9. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان چطوری میشه یه خط بعدی رفت بدون اینکه خط کامل بشه؟ وقتی اینتر زده میشه بین دو تا خط حالت پاراگراف میشه و فاصله زیاد میشه اینجوری هم نمیدونم چطوری برم خط بعدی که فاصله همون بمونه
    ضمنا ایا میشه فاصله خطوط رو کمتر از 1 کرد؟ یه یه عدد دلخواه گذاشت؟
    شما SHIFT+ENTER بزن حل میشه

11. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

توی محیط ورد چجوری باید عربی بنویسم؟علائم رو چجوری باید بزارم.برای تایپ نمونه سوال میخام.راحترین کار استفاده از نرم افزار خاصی هست یا با همین مرد راحت میشه اینکار رو کرد؟
    با سلام .

بی زحمت اگه کسی این سوال رو میدونه جواب بده سوال من هم هست .

با تشکر

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    سه تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
    بهترين راه برا تنظيم شماره و تاریخ بالای سربرگ چی هست؟ میشه با سعی و خطا درست کرد ولی بازم فاصله بین خود تاریخ و شماره رو نتونستم کم کنم وایا میشه طوری تنظیم کرد با اینکه متن فارسی هست اینا انگلیسی باشه؟
    چطوری میشه فاصله خطوط رو به دلخوه تغییر داد مثلا کمتر از یک کرد یا فاصله‌ای گذاشت که توی لیست ورد نیست همینطور برا پاراگراف
    و در آخر چطوری میشه علائم مخفی رو دید یا کپی کرد؟ منظورم مثلا اینه هست که وقتی میری پارگراف بعد با کلید اینتر در واقع که کد تولید میشه که معادل فصله پارگراف هست(حالا نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه) حالا چطوری میشه اینا رو دید یا ازشون استفاده کرد؟ مثلا میخوام پارگراف ها رو تبدیل کنم به فاصله بین خطوط
    با تشکر

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام

1- بهترين راه برا تنظيم شماره و تاریخ بالای سربرگ چی هست؟ میشه با سعی و خطا درست کرد ولی بازم فاصله بین خود تاریخ و شماره رو نتونستم کم کنم وایا میشه طوری تنظیم کرد با اینکه متن فارسی هست اینا انگلیسی باشه؟

2- چطوری میشه فاصله خطوط رو به دلخوه تغییر داد مثلا کمتر از یک کرد یا فاصله‌ای گذاشت که توی لیست ورد نیست همینطور برا پاراگراف

3- چطوری میشه علائم مخفی رو دید یا کپی کرد؟ منظورم مثلا اینه هست که وقتی میری پارگراف بعد با کلید اینتر در واقع که کد تولید میشه که معادل فصله پارگراف هست(حالا نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه) حالا چطوری میشه اینا رو دید یا ازشون استفاده کرد؟ مثلا میخوام پارگراف ها رو تبدیل کنم به فاصله بین خطوط

با تشکر
    با سلام .

1- خوب از هدر و فوتر استفاده کنید .

2- شکل زیر رو ببنید : اون فلش کوچیک رو در قسمت پاراگراف بزنید تا پنجره پاراگراف باز بشه برای تنظیم فاصله خطوط در قسمت spacing نگاه کنید اون قسمت Line spsceingv رو روی Exactly قرار بدید در واقع این جا هر فاصله ای که بنویسید دقیقا می شه فاصله بین خطوط .

البته به صورت پیش فرض واحدش pt هست می تونید توی تنظیمات واحد اون رو روی سانی متر بزارید . توی World options هست .

یا این که از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر برای تبدیل سانتی متر به pt استفاده کنید .

این بالایی که گفتم فاصله خطوط بود فاصله بین پاراگراف ها هم فکر کنم Indentation هست که توی تصویر بالا هم هست .

3-این علامتی که توی شکل زیر دورش کادر کشیدم رو بزنید علامت های مربوطه رو نشون میده .

15. 2 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •