تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 816 از 2365 اولاول ... 31671676680681281381481581681781881982082686691613161816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امير خان راستي MX165Plus هاتون مبارك باشه.كي صداشون رو ميشنوي؟
    مرسی مرسی
    حمید خان فعلا که اندر خم خرید ماشین هستیم
    با این قیمت نجومی 206 و پیدا نشدن گل تمیز فکر کنم تا یه ماه دیگه باید صبر کنم!!!
    اگه تا اون موقع بکشه ساب و آمپش رو هم عوض میکنم که یه سره برم توی کاره نصبشن :|

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید من 300تومن پول دارم میخواستم یه آمپ و باند خوب بگیرم برام کیفیت و بیس مهمه پخشم 6050 پایونیر دارم
    ممنون میشم کمکم کنید

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

امروز رفتم پیش همونی که CO609رو ازش خریده بودم برای نصب آمپ جدید(7205) مضنه بگیرم گفت 50 تومن میگیرم البته من به خاطر اینکه آمپ داشتم سیمکشی و اینا انجام شده فقط کار تعویض و نصب فیوز لازم داره یارو گفت برات آمپ رو روی تخته نصب میکنم که تمیز دربیاد حالا بنظرتون قیمت خوب داده واسه نصب یا خودم نصب کنم؟آمپ رو مستقیم روی بدنه ی فلزی ماشین پیچ کنم مشکل نداره ؟کلا آمپ چجوری نصب بشه بهتره که کمترین فضا رو هم تو صندوق اشغال کنه ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی مرسی
    حمید خان فعلا که اندر خم خرید ماشین هستیم
    با این قیمت نجومی 206 و پیدا نشدن گل تمیز فکر کنم تا یه ماه دیگه باید صبر کنم!!!
    اگه تا اون موقع بکشه ساب و آمپش رو هم عوض میکنم که یه سره برم توی کاره نصبشن :|
    سلام
    آره خيلي رفته بالا. شنيدم ديروز تيپ دو با ال 90 21 تومن شدن.بابا خيلي وحشتناك داره ميشه.
    امير به نظر من بيا اگه خواستي بگيري همه رو گليدن آديو بردار.هم با كيفيت هستن هم از ساختش خيالت راحته،هم سيستمت يك دست ميشه.
    سلام دوستان
    ببخشید من 300تومن پول دارم میخواستم یه آمپ و باند خوب بگیرم برام کیفیت و بیس مهمه پخشم 6050 پایونیر دارم
    ممنون میشم کمکم کنید
    بودجتون خيلي كمه.حد اقل چيزي كه ميتوني تهيه كني تا يه صداي مناسب داشته باشي:
    1- اسپيكر 9*6 گليدن اديو سري MXC 609 قيمت 218
    2-آمپ دو كانال پايونير مدل 5500T حدود 190 بود
    3-پك برق كامل حدود 60-70 جنس مناسب نه عالي.
    ديگه از اين كمتر اگر خواستي هزينه كني،نكن كه پشيمون خواهيد شد.
    امروز رفتم پیش همونی که CO609رو ازش خریده بودم برای نصب آمپ جدید(7205) مضنه بگیرم گفت 50 تومن میگیرم البته من به خاطر اینکه آمپ داشتم سیمکشی و اینا انجام شده فقط کار تعویض و نصب فیوز لازم داره یارو گفت برات آمپ رو روی تخته نصب میکنم که تمیز دربیاد حالا بنظرتون قیمت خوب داده واسه نصب یا خودم نصب کنم؟آمپ رو مستقیم روی بدنه ی فلزی ماشین پیچ کنم مشکل نداره ؟کلا آمپ چجوری نصب بشه بهتره که کمترین فضا رو هم تو صندوق اشغال کنه ؟
    50 تومن؟!!چه خبره ؟بهتره رو تخته آمپ ببندي.زير پايه ها رو هم با واشري چيزي حدود 1 سانت از كف تخته فاصله بدي جهت سيركوله شدن هوا بد نيست.خودت دست به كار شو كاري نداره.مثل آمپ محمد ببين رو يه تخته نصب كرده هزينه اي هم نداره(اون كابل تخته منو كشته)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    محمد از اون قسمت كه واشر انداختي زير پايه ها هم عكس بزار
    Last edited by hamidR15; 06-08-2012 at 09:37.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام

می خواستم ببینم سیستم تصویری فابریک سوناتا رو توی ایران میشه تهیه کرد؟ (جی پی اس - دوربین عقب و ضبط ال سی دی فابریک)
    با چه قیمتی؟

1- 6سی دی هست؟
    2-یو اس بی مستقیما می خوره یا باید تبدیل مینی یو اس بی به یو اس بی استفاده کرد چون توی مدلی که من توی ایران دیدم روی هدیونیت ورودی مینی هست . اون مدلی که ایران هست و میندازند چیه؟ فابریک هست رو وارداتی ها یا خودشون میندازند؟
    3-گارانتی ماشین که مشکل پیدا نمی کنه

مشابه این عکس ها:

Last edited by hsein; 06-08-2012 at 10:19.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام به بچه های فعال اینا بعد از مدت مدیدی که اینجا نبودم دوباره سر و کلم پیدا شد
    داداشم میخواد یه سیستم ببنده نمیدونم الان چه چیزایی تو بازار هست
    واسه باند هنوز 1073 شاخ هست یا نه ؟
    ماشینش 405 ولی صندقش فضای زیادی نداره (گاز سوزه) پس یه باند میخواد که بیس سنگین بزنه چون ساب نمیتونه ببنده
    1073 الان گیر میاد ؟ چنده ؟
    پخش و امپ 2 کانال هم معرفی کنید کلا تا700 میخواد هزینه کنه (پخش+باند+امپ+کابل)
    اقا حمید مارو دریاب ( راستی حمید جان طراحی باکس خودم به کجا رسید ؟)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان.
    ببخشيد ميخواستم بدونم نظر دوستان در مورد كامپونت كِدنِس چيه؟؟؟؟
    آيا جواب خودشو پس داده؟؟؟
    با تشكر إز دوستان.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام به بچه های فعال اینا بعد از مدت مدیدی که اینجا نبودم دوباره سر و کلم پیدا شد
    داداشم میخواد یه سیستم ببنده نمیدونم الان چه چیزایی تو بازار هست
    واسه باند هنوز 1073 شاخ هست یا نه ؟
    ماشینش 405 ولی صندقش فضای زیادی نداره (گاز سوزه) پس یه باند میخواد که بیس سنگین بزنه چون ساب نمیتونه ببنده
    1073 الان گیر میاد ؟ چنده ؟
    پخش و امپ 2 کانال هم معرفی کنید کلا تا700 میخواد هزینه کنه (پخش+باند+امپ+کابل)
    اقا حمید مارو دریاب ( راستی حمید جان طراحی باکس خودم به کجا رسید ؟)
    سلام سعید جان
    عمرا منو بشناسی..
    الان هنوزم شاخه..
    جالب اینجاست الان نسبت به اون موقع خیلی خیلی تو بازار هست.. قیمتش حدود 230 تومنه و اون 963 تو هم الان همین قده!!! یه مدلم از ادیو سیستم هست
    که ظاهرا قویه ولی هرکی یه چیز میگه در مورد صداش..!
    پخشم تو ارزون قیمتا از 7016 بهتر پیدا نمیکنی که حدود 280 تومنه
    امپم میتونی پایونیر برداری دو کانال یا 4 کانال ساند dtr 4500 برداری که زیر 200(حدود 180) و امپ خوبیه

با عرض سلام خدمت همه دوستان.
    ببخشيد ميخواستم بدونم نظر دوستان در مورد كامپونت كِدنِس چيه؟؟؟؟
    آيا جواب خودشو پس داده؟؟؟
    با تشكر إز دوستان.
    مدل دقیقو بگو دوست عزیز..
    خودت صداشو گوش کن ببین دوست داری..

10. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    آره خيلي رفته بالا. شنيدم ديروز تيپ دو با ال 90 21 تومن شدن.بابا خيلي وحشتناك داره ميشه.
    امير به نظر من بيا اگه خواستي بگيري همه رو گليدن آديو بردار.هم با كيفيت هستن هم از ساختش خيالت راحته،هم سيستمت يك دست ميشه.

بودجتون خيلي كمه.حد اقل چيزي كه ميتوني تهيه كني تا يه صداي مناسب داشته باشي:
    1- اسپيكر 9*6 گليدن اديو سري MXC 609 قيمت 218
    2-آمپ دو كانال پايونير مدل 5500T حدود 190 بود
    3-پك برق كامل حدود 60-70 جنس مناسب نه عالي.
    ديگه از اين كمتر اگر خواستي هزينه كني،نكن كه پشيمون خواهيد شد.

50 تومن؟!!چه خبره ؟بهتره رو تخته آمپ ببندي.زير پايه ها رو هم با واشري چيزي حدود 1 سانت از كف تخته فاصله بدي جهت سيركوله شدن هوا بد نيست.خودت دست به كار شو كاري نداره.مثل آمپ محمد ببين رو يه تخته نصب كرده هزينه اي هم نداره(اون كابل تخته منو كشته)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    محمد از اون قسمت كه واشر انداختي زير پايه ها هم عكس بزار

یادش بخیر یادته حاج حمید باهم رفتیم خریدیمش استریت وایر یا مانستر رو میگی کدوم مد نظرت هست بگو تقدیم کنم.
    50 هزار پول!!!!!!!!! داداش پولت زیادی کرده؟
    شما برو یه سر پیش نجار آمپ رو هم ببر یه تخته بگو برات ببرن که از هز طرف 5 سانت از آمپت بزرگتر باشه اگر یه آمپ داری!
    بعدش همونجا چهارتا پیچ از این تعمیرگاههای اطراف بگیر بذار زیر پایه ها یا همون جا پیچ های آمپتون و بعد هم یه پیچ پایه بلند از توش عبور بده ولی زیاد بلند نباشه وگرنه باید ببری مثل من ببری اضافه ی پیچهارو بعدشم خدا بده برکت دریل رو بردار رو دیواره ی x مانند دوتا سوراخ کن و آمپ ببند البته اگر دونفر باشید بهتره.اگه ورامین بودی برات درست میکردم تازه یه دریل خریدم که منت این جماعت نصاب رو نکشم البته بعضیاشون خوش انصافا.
    در کل خیلی هزینه برات داشته باشه فکر کنم 7 تومن باشه یعنی تخته ی اندازه ی آمپ + نصبش که خودتون هم میتونید کنید.طرف مگه میخواد از شیشه زد گلوله براتون تخته آمپ درست کنه

چشم وقت کردم عکس میذارم از پایه ها

با تشکر
    محمدرضامیرمحمدی
    Last edited by mohamad reza_2010; 06-08-2012 at 16:06.

12. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام سعید جان
    عمرا منو بشناسی..
    الان هنوزم شاخه..
    جالب اینجاست الان نسبت به اون موقع خیلی خیلی تو بازار هست.. قیمتش حدود 230 تومنه و اون 963 تو هم الان همین قده!!! یه مدلم از ادیو سیستم هست
    که ظاهرا قویه ولی هرکی یه چیز میگه در مورد صداش..!
    پخشم تو ارزون قیمتا از 7016 بهتر پیدا نمیکنی که حدود 280 تومنه
    امپم میتونی پایونیر برداری دو کانال یا 4 کانال ساند dtr 4500 برداری که زیر 200(حدود 180) و امپ خوبیه
    .
    سلام امیر میشناسم بابا الزایمرم هنوز اینقدر اوت نکرده
    یعنی 1073 با باند من هم قیمته الان ؟ اگه اینجوره منم باندامو عوض کنم
    7016 خوبه از پایونر تا 300 چی میشه گرفت الان مدل جدیداش اومده یا همون قبلیاست ؟ من 7250 بستم راضی ام الان گیر میاد ؟ قیمت ؟ dtr دو کاناله چه مدل هست تو بازار که 1073 رو درایو کنه کامل ؟
    پس تا الان برای باند 1073 تایید شد از کجا سفارش بدم که مطمن باشم اصله ؟

ویرایش: از قسمت تلفن نمایندگی ها یه شماره پیدا کردم برای 1073 فرمودن 265 تومن با گارانتی ، امیر 230 سراغ داری میخوام ااا

ویرایش 2 : پخش Pioneer DEH-5450SD چطوره ؟ پایونر شاپ276 میده تو بازار چنده ؟ با این قیمت ارزش داره ؟
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 06-08-2012 at 16:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •