تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 816 از 1635 اولاول ... 3167167668068128138148158168178188198208268669161316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    دوربین عکاسی با همه چی حداکثر 300 تومن چه دوربینی بخرم.

استفاده هم خانگی و گهگاهی هم نیمه حرفه ای... . ضمن اینکه دوس دارم زوم اپتیکالش 10 یا بالاتر باشه.

مد نظر خودم فوجی s2800 hd هست که با باتری و شارژر و ... میوفته حدودای 300 (خرید از دیجی کالا)

ولی بعضی جاها (مثل پست بالا) زیاد ازش راضی نیستن.
    سونی h55 هم هست.

نظر شما چیه؟
    کانن SX210 با 14 X زوم اپتیک که موقع فیلمبرداری هم قابل استفاده هست
    و منوی دستی کامل و کوچک و سبک میشه گفت بهترین دوربین تو رنج 300 هست البته کمی بالاتر

داره خودمونی میشه mokhtari58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض اشتباه خرید از دیجی کالا

سلام دوستان عزیز .
    من بالاخره با راهنمایی های شما امروز تصمیم گرفتم از دیجی کالا خرید کنم (550d) که پس از تماس تلفنی قرار شد که بریم خود نمایندگیش تو خیابان مفتح و اونجا با کمی تخفیف (طبق گفته مسئول پاسخگویی تلفنی) خرید کنم و با دوستم از محل کار مرخصی گرفتیم و با کلی زحمت رفتیم اونجا و کمی نشستیم بعد مسول فروشش اومد و سفارشمون رو آورد ولی موقع تست کردن انگار زورش میومد بسته رو باز کنه انگار رفته بودیم بیسکوییت بخریم ، در صورتی که تو سایتش زده هنگام تحویل آموزش هم داده میشه ؟!! بعد موقع حساب کردن گفتیم قرار بود که تخفیف بدین ولی اون آقای محترم گفتن که اصلا تخفیف نداره و ما گفتیم تو تماس تلفنی خودتون گفتین و ایشون با بی ادبی گفت هر کی گفته اشتباه کرده و ... یه عذر خواهی هم از ما نکرد . من هم که از رفتار این اقای محترم شوکه شده بودم خسته و خیلی ناراحت اومدم بیرون . من از ندادن تخفیف ناراحت نشدم ، از اون رفتار بی ادبانه مسوول فروش ناراحت شدم انگار نه انگار که ما اونهمه راه رو برای خرید از دیجی کالا نرفته بودیم . فقط می خواستم یه درده دل کرده باشم ، و بگم از جایی که خرید می کنید مطمئن باشد چون فقط ارزون خریدن مهم نیست بلکه احترام به مشتری از ارکان هر خرید و فروشیه و من هم به همین راحتی از روی این قضیه نمیگذرم .

3. 5 کاربر از mokhtari58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه melina_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میخوام یه دوربین بگیرم تو رنج زیر 200 تومن !
    Canon PowerShot A1100 IS را قیمتش رو تو نت گشتم زده 150 تومن ، نمیدونم درسته یا نه !
    ولی میخوام ببینم تو این رنج این خوبه یا نه ؟
    کلا یه راهنمایی میخواستم !
    Nikon Coolpix L22 را اگه میشه در موردش یه نظر بدید !

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .
    من بالاخره با راهنمایی های شما امروز تصمیم گرفتم از دیجی کالا خرید کنم (550d) که پس از تماس تلفنی قرار شد که بریم خود نمایندگیش تو خیابان مفتح و اونجا با کمی تخفیف (طبق گفته مسئول پاسخگویی تلفنی) خرید کنم و با دوستم از محل کار مرخصی گرفتیم و با کلی زحمت رفتیم اونجا و کمی نشستیم بعد مسول فروشش اومد و سفارشمون رو آورد ولی موقع تست کردن انگار زورش میومد بسته رو باز کنه انگار رفته بودیم بیسکوییت بخریم ، در صورتی که تو سایتش زده هنگام تحویل آموزش هم داده میشه ؟!! بعد موقع حساب کردن گفتیم قرار بود که تخفیف بدین ولی اون آقای محترم گفتن که اصلا تخفیف نداره و ما گفتیم تو تماس تلفنی خودتون گفتین و ایشون با بی ادبی گفت هر کی گفته اشتباه کرده و ... یه عذر خواهی هم از ما نکرد . من هم که از رفتار این اقای محترم شوکه شده بودم خسته و خیلی ناراحت اومدم بیرون . من از ندادن تخفیف ناراحت نشدم ، از اون رفتار بی ادبانه مسوول فروش ناراحت شدم انگار نه انگار که ما اونهمه راه رو برای خرید از دیجی کالا نرفته بودیم . فقط می خواستم یه درده دل کرده باشم ، و بگم از جایی که خرید می کنید مطمئن باشد چون فقط ارزون خریدن مهم نیست بلکه احترام به مشتری از ارکان هر خرید و فروشیه و من هم به همین راحتی از روی این قضیه نمیگذرم .
    سلام
    فکر نمی کردم این جوری باشند
    در کل مردشورشون رو ببرم
    حالا خرید کردید یانه ؟؟؟

سلام
    میخوام یه دوربین بگیرم تو رنج زیر 200 تومن !
    Canon PowerShot A1100 IS را قیمتش رو تو نت گشتم زده 150 تومن ، نمیدونم درسته یا نه !
    ولی میخوام ببینم تو این رنج این خوبه یا نه ؟
    کلا یه راهنمایی میخواستم !
    Nikon Coolpix L22 را اگه میشه در موردش یه نظر بدید !
    یه 30 تومن بزار روش و یه SX130 بخر ضرر نمیکنی

6. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی 230 تومن ؟!
    اگه خیلی مزیت داشته باشه مشکل ندارم !
    بعد ببخشید من زیاد وارد نیستم میشه بگید این مدل از چه برندی ؟!

داره خودمونی میشه mokhtari58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض بی احترامی مسئولین سایت دیجی کالا

سلام
    فکر نمی کردم این جوری باشند
    در کل مردشورشون رو ببرم
    حالا خرید کردید یانه ؟؟؟
    خدارو شکر که دوربین رو نخریدم . و گرنه با اینکار به شخصیت خودم و همه خریدارها توهین کرده بودم .
    الان یک مقدار دپرس هستم و حس خرید دیگه ندارم .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه 30 تومن بزار روش و یه SX130 بخر ضرر نمیکنی

منظورتون Canon PowerShot SX130 IS بود ؟!
    من الان این رو 215 دیدم قیمتش رو !
    میشه کلا در مورد خرید و محل خرید خوب راهنمایی کنید ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .
    متاسفانه دیجی کالا رفتارهای ناپسند بازاری رو جدیدا داره نشون میده که همین کار هم داره به سقوطش نزدیک تر میکنه اون رو ...
    چند وقت پیش یک دوربین فیلمبرداری سونی XR150 سفارش دادم از اونها ... اولا که لیبل رو مخدوش می کنن !!! به این دلیلی که قابل پیگیری توی نمایندگی سونی نباشه توی ایران . یعنی اینکه جنس قاچاقی هستش دوم اینکه تلفنی میگن گارانتی داره ولی فقط یک بیمه نامه فرستادن و هرچی هم بعد تماس گرفتم برای گارنتی فقط به آینده موکول کردن ...!! سوم اینکه باطری فابریک دوربین اصلا شارژ نمی گرفت که با 100 بار تماس و دردسر تعویض شد که این دومی 10 دقیقه کار میکنه و خاموش میشه !!! دیگه مجبور شدم از نمایندگی سونی یه باطری به قیمت 53 خرید کنم و جونم راحت بشه .

متاسفانه مواردی مثل این زیاد داره توی دیجی کالا اتفاق میفته . برای یکی از دوستان هم لپتاپی خریدم که متاسفانه باطریش کاملا خراب بود و تعویض هم نکردند نهایتا یعنی دوستم هم بعد از طولانی شدن قضیه بیخیال شد متاسفانه .

من توصیه میکنم خرید های مربوط به دوربین عکاسی و اینها رو از نمایندگی های معتبر که همه میشناسن انجام بدید ... مثلا توی مجتمع پایتخت یا حافظ یا بعضی جاها ناصرخسرو و . . . مگر اینکه واقعا خرید حضوری امکان نداشته باشه برای شما .

11. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ترو خدا زود تایید کنین این پیامو. به دادم برسین! ترو خدا چند ساعت بیشتر وقت ندارم...
    اومدم Canon Powershot sx130 بگیرم یهو چینی دراومد! نمایندگی میگه فقط چین این مدلو میزنه... بگیرم؟ آخه چینه...
    بعدش گفتم اونو بیخیال اومدم fujifilm s2800hd بگیرم... گفتن این اصله الان میگن مال اندونزیه. اصلش مگه ژاپن نیس؟
    ترو خدا کمکم کنین دارم روانی میشم....
    از سر بیچارگی دارم سونی h55 میگیرم.مود دستی داره اصلا"؟
    ترو خدا به تمام سوالاتم دونه دونه جواب بدین.
    گرفتارم.
    کمک کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر شما در ردیف دوربینهای compact بالاترین کیفیت در رنج 200 تومان چیست؟
    آیا JZ500 به نسبت قیمتش انتخاب خوبیه؟حقیقتش نظرم روی sx130 بود ولی باطری قلمیش نظرم رو تغییر داد.
    میخواستم ببینم کسی نمونه فیلمی از JZ500 داره؟ نمونه عکسشو دیدم.
    نمونه فیلم sx130 رو دیدم ، خدایی عالی بود. ولی می خوام یکم باریکتر باشه و باطریشم لیتیوم باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •