شما بیا به تایپیک نویز شاید فطعیتون به خاطر نویز باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بیا به تایپیک نویز شاید فطعیتون به خاطر نویز باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتین اون تاییک نویز رو هم رفتم که خیلی عالی هست اما اگر میتونید من رو در ارتباط با فن آوا راهنمایی کنید که کلا کیفیت و تعرفه هاش چطورند ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتین اون تاییک نویز رو هم رفتم که خیلی عالی هست اما اگر میتونید من رو در ارتباط با فن آوا راهنمایی کنید که کلا کیفیت و تعرفه هاش چطورند ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
متاسفانه تا حالا تجربه ای از فن آوا نداشتم
ولی فکر کنم نسبت به آسیا تک،کیفیت آسیاتک بهتر باشه البته از نظر قیمت خبر ندارم
ولی این اواخر به علت مشکلات زیر ساخت آسیاتک مشکل پینگ داره و البته بعضی از اپراتورها هم همین مشکل پینگ رو دارند
از نظر قیمت فکر کنم مخابرات تو ایران از همه ارزونتر باشه
دوستان من دیروز برای اینترنت یک مگابیت حجمی ثبت نام کردم کسی هست بدونه تو روز و شب سرعته دانلودش چقدره؟ ضمنه اینکه مرکز مخابراتم مرکز سلمان فارسیه
Last edited by bizmaz; 02-02-2016 at 09:11.
سلام دوستان فن آوا سرعتش در لود کردن عکس و فیلم تلگرام چطوریه من میخواستم یه سرویس بگیرم موندم از چه شرکتی بگیرم که سرعتش تو تلگرام خوب باشه
لطفا یکی بیاد و به این همه سوالی که مطرح می شه پاسخ بده دعاش می کنیم
سلام
میتونید تو استاتوس مودم ببینید سرعت چقدر
down stream رو ببیند
البته ممکنه شرکت شما رو محدود کنه
مثلا من روی 9مگ بسته شده ولی فقط در ساعات خلوت با سرعت 1مگ دانلود میکنم
البته من پارس دارم سرویس هم 512 است
حالا اگر شرکت خط شما رو روی 1 مگ بسته یعنی نهایتش همون 128 کیلو سرعت دارید
اگر هم بیشتر بسته باید تو status مودم ببینید
ممنون از شما ولی هنوز که وصل نشده اینترنتم می خوام ببینم دوستانی که از این شرکت گرفتن سرعت دانلودشون تو روز و ساعات رایگان با اینترنت یک مگابیت چقدره ؟؟
سرعت روزانه 512 رو تا 3 مگ میبندن
در مورد دانلود شبانه هم میتونم بگم همه شرکت ها یجوری کاربر رو میبرن لبه چشمه تشنه برمیگردونن ولی سیاست قدیمشون (چند سال پیش) اینه که دانلود زیادی ، سرعت 1 مگ رو میکنن128 (الانم که حتما از این بهتر نیست دیگه)
[QUOTE=*Forgotten*;8784248]سرعت روزانه 512 رو تا 3 مگ میبندن
در مورد دانلود شبانه هم میتونم بگم همه شرکت ها یجوری کاربر رو میبرن لبه چشمه تشنه برمیگردونن ولی سیاست قدیمشون (چند سال پیش) اینه که دانلود زیادی ، سرعت 1 مگ رو میکنن128 (الانم که حتما از این بهتر نیست دیگه)[/QUOTE
بله شرکت گفت 512 رو رو 4 مگ و یک مگ رو رو8 مگ می بندن من می خوام بدونم سرعت دانلودتون چقدر الان با 512 در ساعات غیر رایگان و رایگان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)