دمت گرم ولی جفت لینک هات سرورش ارور می گیره. تازه فیلتره با فیلتر شکن بازش کردم .
اگه میشه یه لینک دیگه بده ؟
دمت گرم ولی جفت لینک هات سرورش ارور می گیره. تازه فیلتره با فیلتر شکن بازش کردم .
اگه میشه یه لینک دیگه بده ؟
سلام اون موقعی که برات زدم سالم بود لینکش شانس شما بعد از زدنش توی تایپک خراب شد اگه یک نیم ساعت صبر کنی لینکی عالی بهت میدم آخه داره upload میشه
![]()
منظورت از این که با پچ هل میشه چیه
بچه ها ورژن بازی [wwe all starچنده
لینکه اول سالمه با هیلتر شک دانلود کن چون نتونستم برات upload کنم معذرت میخوام.
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
ممنون از راهنمائیهای شما. eboot.ini اصلی بازی رو گیر نیاوردم (چند جا لینکش بود ولی نوشته بود که به دلیل نقض قوانین کپی رایت پاک شده!). توی چند فروم خارجی خوندم که ظاهرا این بازی فقط از روی هارد اکسترنال و اونم با select+x اجرا میشه. حالا میخواستم بدونم که هارد اکسترنال خوب برای اسلیم چی پیشنهاد میکنین (از لحاظ RPM, پرتابل یا دسکتاپ و همچنین Brand). اینو میدونم که ظاهرا هاردهای USB3 زیاد با اسلیم سازگار نیستن و نیاز به هاب دارن و الیته اینو هم میدونم که هارد دسکتاپ علیرغم وزن سنگینتر و نیاز به آداپتور , مزیت قیمت داره.
بهترین هارد اکسترنال مناسب برای ps3
انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر و 16 مگابایت کش دارد.
لینک این مدل در سایت سازنده
انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش داره !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک این مدل در سایت سازنده
نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !!
انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا کردنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire قیمت آداپتر ها که به طور جداگانه فروخته میشه حدودا 35 هزارتومنی هست . البته خودش یه آداپتر داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 28-06-2011 at 21:22.
دوستان سلام
یه سوال داشتم
این بازی killzone2 رو تموم کردم ، میخوام از هارد ps3 حذف کنم ، trophies هم حذف میشه ؟؟؟ برای اینکه امتیازات حذف نشه چیکار باید بکنم ؟؟؟
جايي كه نصب شده برو game data utility و ديلت بزن تروفي و سيو پاك نميشه خودم كه قبلا اينكارو كردم پاك نشد فقط اگه كنسولو فرمت كني پاك ميشه
راستي مرورگر كروم قرار بود واسه كنسول بياد چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نكنه شايعه بود!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)