تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 816 از 1219 اولاول ... 316716766806812813814815816817818819820826866916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,151 به 8,160 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم ولی جفت لینک هات سرورش ارور می گیره. تازه فیلتره با فیلتر شکن بازش کردم .

اگه میشه یه لینک دیگه بده ؟

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دمت گرم ولی جفت لینک هات سرورش ارور می گیره. تازه فیلتره با فیلتر شکن بازش کردم .

اگه میشه یه لینک دیگه بده ؟
    سلام اون موقعی که برات زدم سالم بود لینکش شانس شما بعد از زدنش توی تایپک خراب شد اگه یک نیم ساعت صبر کنی لینکی عالی بهت میدم آخه داره upload میشه

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

منظورت از این که با پچ هل میشه چیه

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

بچه ها ورژن بازی [wwe all starچنده

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

لینکه اول سالمه با هیلتر شک دانلود کن چون نتونستم برات upload کنم معذرت میخوام.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.من تا همینجا میدونستم.البته یه چیز دیگه : شما برو دوباره روی بازی مثلث رو بزن و بعد test رو بزن ببین حجم بازی چه قدره.شاید ناقصه.حجم zumba fitness رو من نگاه کردم 4.3 گیگ هست .شما یه چک بکنید.
    منم یه بازی تکن 6 داشتم که همینجوری بود میرفت توی بازی ولی صفحه سیاه میموند . بردمش پیش یه فروشنده دیگه بعد دوباره ریخت درست شد.
    یه چیز دیگه هم به نظرم رسید.شما هارد اکسترنال رو بزن به ps3 بعد روی بازی مثلث رو بزن و گزینه ی backup/copy رو بزن تا کپی کنه به هارد اکسترنال.بعد از کپی هارد رو بردار بزن pc بعد داخل فایل های بازی بگرد ببین patch پیدا میکنی.فرمتش هم .pkg هست .اگه پیدا کردی با یه فلش نصبش کن روps3 بعد دوباره بازی رو اجرا کن.
    اگه اینم کار نکرد برو eboot.bin اصلی بازی رو دانلود کن و replace کن شاید کمک کنه.مولتی من رو هم یه اپدیت بکنی ضرر نداره.
    ممنون از راهنمائیهای شما. eboot.ini اصلی بازی رو گیر نیاوردم (چند جا لینکش بود ولی نوشته بود که به دلیل نقض قوانین کپی رایت پاک شده!). توی چند فروم خارجی خوندم که ظاهرا این بازی فقط از روی هارد اکسترنال و اونم با select+x اجرا میشه. حالا میخواستم بدونم که هارد اکسترنال خوب برای اسلیم چی پیشنهاد میکنین (از لحاظ RPM, پرتابل یا دسکتاپ و همچنین Brand). اینو میدونم که ظاهرا هاردهای USB3 زیاد با اسلیم سازگار نیستن و نیاز به هاب دارن و الیته اینو هم میدونم که هارد دسکتاپ علیرغم وزن سنگینتر و نیاز به آداپتور , مزیت قیمت داره.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمائیهای شما. eboot.ini اصلی بازی رو گیر نیاوردم (چند جا لینکش بود ولی نوشته بود که به دلیل نقض قوانین کپی رایت پاک شده!). توی چند فروم خارجی خوندم که ظاهرا این بازی فقط از روی هارد اکسترنال و اونم با select+x اجرا میشه. حالا میخواستم بدونم که هارد اکسترنال خوب برای اسلیم چی پیشنهاد میکنین (از لحاظ RPM, پرتابل یا دسکتاپ و همچنین Brand). اینو میدونم که ظاهرا هاردهای USB3 زیاد با اسلیم سازگار نیستن و نیاز به هاب دارن و الیته اینو هم میدونم که هارد دسکتاپ علیرغم وزن سنگینتر و نیاز به آداپتور , مزیت قیمت داره.
    بهترین هارد اکسترنال مناسب برای ps3

انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر و 16 مگابایت کش دارد.
    لینک این مدل در سایت سازنده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش داره !!!

لینک این مدل در سایت سازنده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!

مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !!
    انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا کردنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire قیمت آداپتر ها که به طور جداگانه فروخته میشه حدودا 35 هزارتومنی هست . البته خودش یه آداپتر داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.
    Last edited by ata.royalfalcon; 28-06-2011 at 21:22.

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    یه سوال داشتم
    این بازی killzone2 رو تموم کردم ، میخوام از هارد ps3 حذف کنم ، trophies هم حذف میشه ؟؟؟ برای اینکه امتیازات حذف نشه چیکار باید بکنم ؟؟؟

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

جايي كه نصب شده برو game data utility و ديلت بزن تروفي و سيو پاك نميشه خودم كه قبلا اينكارو كردم پاك نشد فقط اگه كنسولو فرمت كني پاك ميشه

11. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

راستي مرورگر كروم قرار بود واسه كنسول بياد چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نكنه شايعه بود!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •