کسی اینجا DirectX 10 باری ویندوز XP رو داره؟؟؟؟؟
لازم دارم برای DMC 4 می خوام!
کسی اینجا DirectX 10 باری ویندوز XP رو داره؟؟؟؟؟
لازم دارم برای DMC 4 می خوام!
مال شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشخصات سیستمت رو بگو...در بازی Turning Point: Fall of Liberty زمانی که نیو گیم را میزنم یکی دوتا نوشته مینویسه و یک دفه گیر میکنه و داخل بازی نمیره.
اگر کسی میتونه کمک کنه.
Last edited by mehdy.z; 16-03-2009 at 21:11.
سلام
من بازی PES2009 رو ریختم رو سیستمم . ولی وقتی میحوام اجرا کنم همون اول بازی رو اون چند تا ستاره پایین سمت چپ صفحه (نمایش load) میمونه و جلو نمیره مشکل چیه؟
ممنون میشم اگه کمک کنین.
آقا یکی زحمت بکشه منو یه کم راهنمایی کنه...
پست 8216 ... بایوشاک...
یه دنیا ممنون میشم...
مهدی جان این سایته باید حتمی عضوش بشی!!!!!!
در ضمن عضویته پولی هم هست دیگه از این بدتر نمیشه!!!!!!
میشه یک لینک دیگه بدی؟
![]()
امیدوارم این یکی کارت رو راه بیندازه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بازی PES2009 رو ریختم رو سیستمم . ولی وقتی میحوام اجرا کنم همون اول بازی رو اون چند تا ستاره پایین سمت چپ صفحه (نمایش load) میمونه و جلو نمیره مشکل چیه؟
ممنون میشم اگه کمک کنین.
شما مشخصات کامل سیستمت رو بده...
اینطور که من فهمیدم شما وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنی هیچ اتفاقی نمی افته درسته؟؟آقا یکی زحمت بکشه منو یه کم راهنمایی کنه...
پست 8216 ... بایوشاک...
یه دنیا ممنون میشم...
وقتی کلیک می کنی با اینکه وارد بازی نمی شه با استفاده از task manager (با کلید ctr+alt+delete) ببین که هیچ کدوم از هسته های سی پی یوت مشغول مونده یا نه؟
سلام. من نمی دونم چرا از پارسال که سیستم رو ارتقاء دادم، بعضی از بازی ها رو که اجرا می کنم با صداشون مشکل دارم.
مثلاً من به شخصه عاشق بازی کیت آرچر هستم. روی سیستم قبلی خیلی بازی کردم. روی این سیستم هم نصبش کردم، اما
وقتی شخصیتا حرف می زن، می بینم که شخصیت داره حرف می زنه، اما برخی از دیالوگ ها گفته نمیشه. این مشکل رو به طور
خیلی نامحسوس در بازی شاهزاده پارسی و اساسین هم دارم!!!! اما توی کیت آرچر خیلی محسوسه!!!!!!
خوب اگه کارت صدای شما Onboard هست ، میتونید با آپدیت کردن درایور کارت صدا یا مادربورد این مشکل رو برطرف کنید .
بعدشم از آخرین نسخه ی برنامه ی DirectX استفاده کنید .
ویندوزتون چیه ؟
درسته...اینطور که من فهمیدم شما وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنی هیچ اتفاقی نمی افته درسته؟؟
وقتی کلیک می کنی با اینکه وارد بازی نمی شه با استفاده از task manager (با کلید ctr+alt+delete) ببین که هیچ کدوم از هسته های سی پی یوت مشغول مونده یا نه
ببین توی Task manager برای چند لحظه bioshock.exe میاد و بعد باز خارج میشه...
از یوزر administrator وارد شدم و اجرا کردم... اونجا توی task manager وارد میشه و خارج نمیشه اما اتفاقی هم نمیفته!
جالب اینه که تا دو روز قبلش اجرا میشد!!
اصلا عقلم به جایی قد نمیده...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)