تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 815 از 1547 اولاول ... 3157157658058118128138148158168178188198258659151315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قبلا برای 160 گیگ حجم باید بیش از 200 هزار پرداخت میکردی ولی الان 80 تومن میدی!! الان این طرح کجاش به نفع همه نیست؟؟

شبانه هم که برقراره و همچنین شاتل لند... کم مصرفها هم طرح 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود (شاتل لند و...) به قیمت 10 تومن می‌خرن حالشو میبرن...

- - - Updated - - -

قبلا برای 160 گیگ حجم باید بیش از 200 هزار پرداخت میکردی ولی الان 80 تومن میدی!! الان این طرح کجاش به نفع همه نیست؟؟

شبانه هم که برقراره و همچنین شاتل لند... کم مصرفها هم طرح 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود (شاتل لند و...) به قیمت 10 تومن می‌خرن حالشو میبرن...
    خب مسئه این جاست که من که قبلا با هزینه ماهی 15-20 تومن، ماهی 15 گیگ ترافیک با سرعت بالا مصرف می کردم با استفاده از جشنواره های سرویس دهنده های مختلف، چرا الآن باید 40 تومن هزینه کنم و سرویسی با سرعت 1/4 قبل بخرم در حالی که ترافیک اضافیش هم به کارم نمیاد. بحث شبانه رو لطفا قاطی نکنید. شبانه رایگان رو روی همه سرویس ها میتونن ارائه بدن.
    همین سرویس شاتل رو هم اگه بخوام استفاده کنم باید ماهیانه 20 تومن ترافیک اضافه بخرم که نتیجتا هزینه ام دو برابر شده.
    Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 17:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با این تعرفه ها کسی حاضر هست شاتل بمونه؟! فن آوا که خیلی بهتره

بعد چرا شاتل نمیشه تغییر سرویس داد؟ :
    با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.
    برای شما هم همینه ؟

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا من زنگ زدم گفتند شما الان دوره تون تموم شده تغییر سرویس بدید ترافیک دوره فعلی تون سوخت میکنه چرا اینجوری شده ؟ دزدی تو روز روشن 45 گیگ ترافیکمون رفت رو هوا !!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان لطفا اگه با این درخواست در مورد افزودن تعرفه های جدید مناسب با نیاز کاربران کم مصرف موافقید، امضاش کنید.

لینک انجمن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک اصلی درخواست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حرف ما هم اینه که سرویس های جدیدی با شرایط متفاوت بدن که نیاز کم مصرف ها رو برطرف کنه و به سرویس های دیگه هم لطمه وارد نکنه. با یه سری اصلاحات و تعیین اولویت ها توی تعریفات شبکه شون، همه شرکتا می تونن این کارو بکنن.
    همچنان که تا چندی پیش داشتن سرویس های غیر حجمی قبلی رو در کنار حجمی ها ارائه می دادن و هر کدوم سرعت و شرایط خاص خودشون را داشتن. منتهی غیر حجمی هایی که قبلا تصویب شده بود حجمشون خیلی پایین بود و نیاز پر مصرفا رو جوابگو نبود که الآن هست.
    واقعا پیچیده نیست و ما بی خود داریم بین خودمون دعوا راه می ندازیم. هر چند مقصر اصلی وزارت ارتباطاته که فکر همه این مسائل رو باید می کرد.
    عزیز اگر اینکارو بکنن شرکت ها رو حجم غیر حجمی ها رقابت نمی کنند و همین آش و کاسه می شه
    تنها راهش اینکه شرکت ها یک سرویس ماهانه سرعت آزاد جچمی داشته باشن فقط یکی که حجمش هم خود کاربر طبق تعرفه انتخاب کنه
    اینحوری کسی هم که سرعت بالا می خواد یا خودش دوست داره به اندازه ای که می خره استفاده کنه راضی میشه

6. 2 کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم همین حرفو به شکل دیگه ای گفتم، فعلا که فقط شاتل همچین سرویسی داده که اونم نه تنوع داره و نه قیمت مناسب. تازه شبانه رو هم نمیشه روش فعال کرد. باید از همین نوع سرویسایی با حجم بیشتر که ترافیکشونم قیمت مناسبی داره ارائه بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا من زنگ زدم گفتند شما الان دوره تون تموم شده تغییر سرویس بدید ترافیک دوره فعلی تون سوخت میکنه چرا اینجوری شده ؟ دزدی تو روز روشن 45 گیگ ترافیکمون رفت رو هوا !!
    من الان زنگ زدم. گفتند به احتمال زیاد میسوزه. کلی باهاشون بحث کردم. کلی از قانون تجارت رو هم بهشون گفتم. از قبیل اینکه در شرایط زمان فروش شرطی تحت عنوان اینکه در صورت تغییر سرویس حجم بسوزه وجود نداره. جواب دادن در مصوبه ۲۶۶ ما تکلیفی درباره انتقال حجم نداریم. گفتم پس باید حجم استفاده نشده رو پس بگیرید گفتند جزو سیاست هامون نیست. گفتم منتظرم دوره تموم بشه در صورت سوختن حجم کلا در خدمتتون هستم. ابتدا با شکایت به سازمان تنظیم مقررات. اگه جواب نداد ۱۰ برابر هزینه حجم سوخته شده هزینه میکنم و از طریق دادگستری شکایت میکنم. ببینم شما درست میگی یا من. [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
    آخرش گفت البته این مورد کامل مشخص نیست. ما مورد داشتیم حجم انتقال پیدا کرده. گفتم بینیم و تعریف کنیم[emoji6][emoji6]
    حالا کسی اگر حجمش سوخته با صرف ۲ دقیقه وقت بره سایت سازمان تنظیم مقررات و شکایت کنه.

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

9. این کاربر از navids بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو این فروم علنا دارن میگن پرمصرفها باید به پای ما کم مصرفها بسوزن
    این حرفارو میزنید که شرکتهای مثل شاتل یه عمر سوارمون میشن

Sent from my LG-M320 using Tapatalk
    نه اتفاقا، اگر به کا مردم عادی باشه دوست داریم همه مردم بهترین اینترنت رو داشته باشن اما قدرت ما همین قدرته و
    فقط کمی به کم مصرف و متوسط ها بها داده شد در این طرح
    چون پنجاه تومن میدادیم و با سی گیگ محدود و سرعت دانلود هم زیر دویست کیلو بود که ظلم بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من الان زنگ زدم. گفتند به احتمال زیاد میسوزه. کلی باهاشون بحث کردم. کلی از قانون تجارت رو هم بهشون گفتم. از قبیل اینکه در شرایط زمان فروش شرطی تحت عنوان اینکه در صورت تغییر سرویس حجم بسوزه وجود نداره. جواب دادن در مصوبه ۲۶۶ ما تکلیفی درباره انتقال حجم نداریم. گفتم پس باید حجم استفاده نشده رو پس بگیرید گفتند جزو سیاست هامون نیست. گفتم منتظرم دوره تموم بشه در صورت سوختن حجم کلا در خدمتتون هستم. ابتدا با شکایت به سازمان تنظیم مقررات. اگه جواب نداد ۱۰ برابر هزینه حجم سوخته شده هزینه میکنم و از طریق دادگستری شکایت میکنم. ببینم شما درست میگی یا من. [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
    آخرش گفت البته این مورد کامل مشخص نیست. ما مورد داشتیم حجم انتقال پیدا کرده. گفتم بینیم و تعریف کنیم[emoji6][emoji6]
    حالا کسی اگر حجمش سوخته با صرف ۲ دقیقه وقت بره سایت سازمان تنظیم مقررات و شکایت کنه.

Sent from my SM-T805 using Tapatalk
    این شرکت ها تز لحاظ مالی بسیار سود ده هستند اینکه دنبال خوردن چند گیگ ترافیک از مشتری هستند عجیبه
    واقعا زشت و غیر حرفه ای هست

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان من بخوام سرعت دانلود یک مگ و دانلود شبانه رایگان داشته باشم باید کدوم ثرویس و بگیرم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •