تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 815 از 973 اولاول ... 315715765805811812813814815816817818819825865915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینم یه عکس از قلب تو مجسمه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عجب....

پس رومنم میمیره، چرا مال من یه جور دیگه تموم شده ؟ به کشتن playboy یا francis مربوط میشه؟

تو اون حالت دومی کتی زنده میمونه؟

تو بازی من کتی رو جلو کلیسا تو عروسی رومن کشتن. رومن هم الان زنده مونده
    نه به اونجایی مربوطه که پول یا انتقام رو انتخاب می کنید اگه پول رو انتخاب کنین رومن میمیره و اگه انتقام کیت میمیره و اون حالتی که شما رفتین انتقام بوده

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

نه خداي من من اسكناس رو انتخاب كردم يعني رومن ميميره? اي درد و بلاي رومن بخوره تو سر كيت

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1

سیو 100% و ترینر برای پچ4 رو میخواستم .
    ( البته واسه خودم نمیخوام واسه رفیقم میخوام ، خودم 3ماه پیش تمومش کردم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی می تونه لطف کنه این مرحله ی آخر ( مرحله ی کشتن Jimmy .p ) رو برام رد کنه. تو قسمتی که نیکو از هلیکوپتر اویزونه، مشکل دارم.) فقط کافیه jimmy .p رو بکشید.
    اینم سیو بازی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از کشتن jimmy .p لطفا برید به یکی از خونه ها و بازی رو سیو کنید و فایل SGTA400 رو فشرده و آپلود کنید.
    با تشکر!

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

نه به اونجایی مربوطه که پول یا انتقام رو انتخاب می کنید اگه پول رو انتخاب کنین رومن میمیره و اگه انتقام کیت میمیره و اون حالتی که شما رفتین انتقام بوده
    کدومش یه سرفه نره به نظرت؟ کشته شدن رومن یا کتی؟ با رومن اگه زیاد دوست بشیم برامون ماشین میفرسته

کتی چطور؟ درجه ی دوستیمون بره بالا چه کاری میکونه؟

راستی کجا پول یا انتقام رو انتخاب میکنیم؟ من که چیزی یادم نمیاد،ن میدونم چطوری انتخاب کردم.

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

کدومش یه سرفه نره به نظرت؟ کشته شدن رومن یا کتی؟ با رومن اگه زیاد دوست بشیم برامون ماشین میفرسته

کتی چطور؟ درجه ی دوستیمون بره بالا چه کاری میکونه؟

راستی کجا پول یا انتقام رو انتخاب میکنیم؟ من که چیزی یادم نمیاد،ن میدونم چطوری انتخاب کردم.
    بنظرم اول دیمیتری رو بکشید بهتره چون کتی کار خاصی نمیکنه... تازه بعد از اینکه رومن بمیره باهاتون قطع رابطه میکنه.

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

بابا من كه نتونستم ديميتري ناجنس رو بكشم بخدا تمام تلاشمو كردم با بيشترين سرعت هم رفتم سوار قايق هم شدم و به هليكوبتر جيكوب هم رسيدم اما تا سوار هليكوبتر ميشم لامذهب بازي زيرنويس ميكنه ديميتري جيم زد! بابا يه خورده مهلت بده فكر كردي ما جت هستيم ? اصلا محاله بشه اين مرحله رو رد كرد تازه بشه رد هم بكني ارزش نداره وقتتو ساعتها براش تلف كني الا كد تقلبي باشه بزني تا ديميتري هلاك بشه بي همه كس من كه نميدونم اين بازي كد تقلب داره يا نه كسي اطلاع داشت منو خبر كنه ضمنا مسير سيوهاي بازي براي ويندوز xp‏ رو هم ميخوام

راستي به غير از سلاحهايي كه توي اسلحه فروشي هست اسلحه بدرد بخور ديكه اي هم توي بازي هست مثل ام 16 نارنجك اندار البته توي بازي ام 16 بدون نارنجك انداز هست شنيدم يه كدي هست بزني تانك هم بهت ميده راسته? البته يادم نيست شايد تانك توي نسخه قبلي بازي بود من شنيدم راست و دروغشو نميدونم يه سوال ديكه: اين هليكوبترهاي مسلسل دار نظامي رو كجا ميشه بدست آورد

كمك كنيد ديميتري دمارمو درآورد به من مسكين كمك كنيد ديميتري منو بدبخت كرد

اين اينفرنوس همون لمبوركينيه ?من كه يه بار بيشتر توي بازي رويتش نكردم اونم يكي باهام تماس كرفت نشونم داد

جاتون خالي يكي از اين دخترهاي كنار خيابوني رو سوار كردم بردم ته يه بنبست داخل ماشين يه حال حسابي به نيكو داد البته از روي لباس نه نيكو لباسشو در مياره نه دختره فقط اداشو در ميارن كساني كه هنوز دختر سوار نكردن ميتونن اونه به يه جاي خلوت مثل بنبست ببرن و وقتي بالاي صحفه اومد E‏ و اينتر رو بزنيد اونو بزنيدتا شروع بشه ميتونيد E‏ رو بزنيد تا از سه نوع سرويس يكي رو انتخاب كنيد

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

برادارا
    سیو100% + آموزش انتقال برای پچ 4 در ویندوز ایکس پی
    و
    ترینر asi. میخواستم .
    کمک کنید دیگه
    ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    راستش من GTA باز نبودم و ابته نیستم . فقط همیشه در حد اینکه رو سیستمم نصب بوده باشه باهاش درگیر بودم . اما این سری که تو XBOX-360 یکی از دوستان بازی کردم خیلی باهاش حال کردم .

دیروز رفتم این بازی رو خریدم و نصب کردم ، اما متاسفانه Texture های بازی بالا نمیاد ، حتی تو حالت مینیموم هم که همه چی رو پائین قرار دادم باز هم لود نمیشه و تقریبا 20 تا 30 ثانیه طول میکشه تا خیابون ها و ساختمونها و اینها بالا بیان .

حالا درخواست کمک :
    1. اگه می تونید لطفا راهنماییم کنید .
    2. اگر تاپیکی مربوط به حل مشکلات هست لینکش رو زحمت بکشید چون سرچ می کنم جواب نمی گیرم .

توضیحات :
    سیستم رو رو حالت پایین ترین گرافیک تنظیم کردم . درایور کارت گرافیک رو. پاک کردم و دوباره نصب کردم ( به همون صورت که راک استار بیانیه افاضات فرموده بودن )
    بعد هم اینکه نمیدونم آخرین پچ ها نصب هست یا نه . فقط چهارتا DVD هست که کرک هم اتوماتیک نصب می کنه ، یعنی در حقیقت نسخه کرک شده رو لود می کنه .

سیستم من :
    CPU:INTEL E6550 2.4
    RAM:1GIG 1066
    VGA : Geforce 9600 512 , 256 pin

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •