تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 815 از 4105 اولاول ... 31571576580581181281381481581681781881982586591513151815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

دوستان من از کرمانشاه هستم، لیسانس برق، افتادم 01 ارتش
    توی برگه اولیه نوشته که اول اردیبهشت بیاین نظام وظیفه شهر
    توی برگه ای که از تهران اومده ، نوشته دوم اردیبهشت بیاین نظام وظیفه شهر
    این درحالیه اول اردیبهشت جمعست، چیکار کنم؟ کدوم برگه رو باور کنم
    -----------------
    ضمنا 01 ارتش چطوریاست؟
    دوست عزیز شما باید 2/2 بری. روزای تعطیل اعزام نمیکنن
    01 ارتش یکی از بهترین پادگانهای آموزشی ارتشه. برو حالشو ببر
    یا حق

2. 2 کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قربونت برم این دوتا جمله همدیگه رو نقض می کنند که!
    من آموزشی افتادم ناجا واسه بعد از آموزشی ممکنه بتونم ارگان رو عوض کنم؟
    راستی پادگان ولیعصر تبریز چطوره؟
    نقض میکنه؟
    خوب اینو اون دوستمون گفت دیگه.پارتی در حد امیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تخفیفه جبهه ی پدر توی قانون جدید برداشته شده ؟

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظرم اين قانوناي جديدي كه داره مدت خدمتو زياد ميكنه اصلا جالب نيست من خودم 18 ماه خدمت كردم
    ولي ديگه اخراش نميكشيدم نه به خاطر سختي خدمت (خدمت اصلا سخت نيست مگر براي كسايي كه همه چي رو سخت ميگيرن) به خاطر علافي بيش از حد به خاطر احساس به هدر رفتن عمر .

اونجور كه بوش مياد براي اواخر سال 92 خدمت ميشه 24 ماه يعني دو سال كامل
    به نظرم مشكل كمبود سربازو نبايد اينجوري حل كرد.

6. 4 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

من 24 سال سن دارم مشهد زندگي مي كنم و علاقه زيادي به برنامه نويسي و گرافيك مخصوصا تحت وب دارم . تا الان زبان هاي html، css،java script رو ياد گرفتم و مختصري هم با php آشنايي دارم . من در رشته کامپیوتر تحصيل كردم و تقريبا یک سال هستش كه شروع به يادگيري وب كردم و بيشتر براي مديريت محتواهايي مثل وردپرس ،جوملا و نيوك طراحي انجام دادم . به دليل علاقه شديد قصد دارم خيلي جدي برنامه نويسي تحت وب رو دنبال كنم و مهارت كافي در اين زمينه بدست بيارم و اگر شرايط فراهم باشه اين راه رو به عنوان شغل آينده انتخاب كنم .اما واقعا از آينده شغلي اين زمينه اطلاعي ندارم و نميدونم آيا انتخاب اين راه درست هستش يا نه و آيا برنامه نويس وب شدن رو ميشه به عنوان يك شغل انتخاب كرد ؟

دوستان با توجه به اينكه الان وقت سربازي رفتن من شده و به دليل اينكه چشم هاي من بيماري قوز قرنيه دارن به من معافيت پزشكي ميدن . من توي خيلي از آگهي هاي استخدام ديدم يكي از شرايط استخدامشون اينه كه حتما بايد خدمت سربازي رو انجام داده باشي و معافيت پزشكي رو براي كار قبول نمي كنن .

با توجه به صحبت هاي بالا و اينكه من در حال حاضر براي كار دولتی وابسته به مدرك تحصيلي خودم هستم نه برنامه نويسي
    چند تا سوال از اساتيد محترم داشتم

1) آيا موضوع معافيت پزشكي اين قدر توي استخدام جدي هستش و ممكنه برام درد ساز بشه؟

2) به نظر شما گرفتن معافيت به سود من هست يا نگرفتنش ؟

و در آخر هم اگر من چيزي رو از قلم انداختم و در پاسخگويي موثره لطفا مطرح كنن
    منتظر راهنمايي هاي شما عزيزان هستم

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم اما خواهشا اگه مطمئن هستید جوب بدید

1- طبق قانون جدید سال 91 اگر من حین خدمت دانشگاه قبول بشم (برای کارشناسی ارشد) آیا میتونم از خدمت معافیت تحصیلی بگیرم و برم ارشد درس بخونم و بعد از ارشد دوباره ادامه خدمتم رو ادامه بدم؟

2-اگه جواب سوال اول بله هست،آیا بعد از اتمام ارشد،طبق قانون ال 91 باید ادامه خدمت بدم یا طبق قانونی که همان سال جاری در مملکت اجرا میشود در مورد من هم اجرا میشود؟

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم اما خواهشا اگه مطمئن هستید جوب بدید

1- طبق قانون جدید سال 91 اگر من حین خدمت دانشگاه قبول بشم (برای کارشناسی ارشد) آیا میتونم از خدمت معافیت تحصیلی بگیرم و برم ارشد درس بخونم و بعد از ارشد دوباره ادامه خدمتم رو ادامه بدم؟

2-اگه جواب سوال اول بله هست،آیا بعد از اتمام ارشد،طبق قانون ال 91 باید ادامه خدمت بدم یا طبق قانونی که همان سال جاری در مملکت اجرا میشود در مورد من هم اجرا میشود؟
    1- تا حالا که میشد، تو قانون جدیدم فکر کنم میشه، چون میخوان بگن ما ادامه تحصیل رو در اولویت قرار دادیم و من ندیدم جایی از عوض شدن این قانون حرفی زده شده باشه

2- طبق قانون موقع اعزامت باهات برخورد میشه، یعنی اگر 91 اعزام بشب، طبق قانون 91 بقیه خدمتت رو باید ادامه بدی

تبصره: هیچ چیز قطعی وجود نداره و هر چیزی ممکنه خیلی راحت عوض بشه، مثل همین اتفاقای اخیر

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه هر چیزی که عوض بشه در هر صورت به من اجازه ادامه خدمت رو میدن. درسته؟

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آخه هر چیزی که عوض بشه در هر صورت به من اجازه ادامه خدمت رو میدن. درسته؟
    خدمت که اجازه ای نیست زورکیه
    شما هم درست تموم بشه باید بری دوباره ادامه خدمتت رو انجام بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اونقدر معافی الکی دادن و صدها هزار نفر رو معافی دادن (مثل 500-600 هزار نفری که فقط طی این دو سال به خاطر سه برادری معاف شدن) که الان باید مشمولان اعزامی 91 جور اونها رو بکشن.
    واقعا اگر اشخاص با تدبیر سر نظام وظیفه و ستاد کل می بودند و این جمعیت زیاد مشمولان چند سال گذشته رو مدیریت می کردند الان طول دوران خدمت رسیده بود به یکسال و همه هم تقریبا راضی بودن و روند کاهش دوران خدمت همیشه ادامه داشت.
    منتهی چون رئیس روسا به شیوه های میدون تره باری دارن سربازها رو اداره میکنن ، به محض اینکه دیدن متولدین سالهای 63 تا 66 وارد خدمت شدن و خوب بیشتر از ظرفیت هاشون بود، شروع کردن به دادن معافیت ها کیلویی و کسری خدمت های طویل المدت . بعد که صدها هزار نفر از سربازی ترخیص شدن (والبته که عده دیگری که شانس معافی و کسری نداشتن ، زحمت اون عده به گردنشون افتاد و کامل 18 ماه خدمت کردن) یهو دیدن که ای دل غافل مشمولان کم شدن و باز به جای یه مدیریت صحیح ، بدترین راه حل یعنی حذف بسیاری از معافیت ها و افزایش دوران خدمت رو پیشه کردن و این وضع الان رو به وجود آوردن.خوب اینها که میدونستن در این سالها مشمولان کم میشن ، کم کم از معافیت ها کم می کردن و به تبع اون ، از مدت خدمت هم کم می کردن.

به نظر من تنها راه حل کردن سربازی اینه که 1- از کادری ها به اندازه حقوقی که میگیرن ، کار بکشن و از دادن سرباز به یگانهایی که واقعا نیازی نیست جلوگیری بشه و سربازها به مراکز واقعا مهم واگذار بشن.الان توی پادگانها کادریها ، پا رو پا انداختن و فقط به وظیفه بیچاره دستور میدن و خیلی هم پرتوقع هستن.
    2-شیوه نگهبانی دادن منسوخ شده عهد قجری موجود باید عوض بشه و با روش های نوین حفاظتی نگهبانی ها با سیستم الکترونیکی انجام بشه؛ یکی از دلایلی که سربازی حذف نمیشه اینه که کادری ها حاضر به نگهبانی دادن نیستن و این وظیفه رو به سربازان واگذار میکنند (در صورتی که در قانون هست که اگر سرباز نبود ، هر فرد نظامی با هر درجه ای طبق اولویت موظفه که در پست ها نگهبانی حاضر بشه) به قول معروف ، سربازی که سرپست فقط به فکر گذراندن وقت پست خودش هست و همه اش حواسش به ساعتشه ، چطوری می خواد با جون و دل از اماکن و تجهیزات نگهبانی بده؟

باور کنید یکی از دلایل مهم حذف نکردن سربازی همین نگهبانی ها هست.

13. 8 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •