اقا من راه حل این freeze و dc های 10-15 ثاتیه ای رو فهمیدم شاید به نظر مسخره بیاد اما جواب میده 100% اگه Garena plus دارین باز نگهش دارین و بازی کنید دیگه dc نیمشید![]()
اقا من راه حل این freeze و dc های 10-15 ثاتیه ای رو فهمیدم شاید به نظر مسخره بیاد اما جواب میده 100% اگه Garena plus دارین باز نگهش دارین و بازی کنید دیگه dc نیمشید![]()
AD Rammus به شدت جواب میده
AD مجانی از Passiveش میگیره (بعلاوه W)
تانکیه
و کلی دمیج میزنه
چند وقت پیش Froggen با Karthus تو 20دقیقه 300 تا زد!![]()
ای بابا ریوت با این باگاش من 100تا lp داشتم 3 گیم پشت سر هم بردم اما بالا نرفت رنکم رو بزنز3 موندهتیکت بزنم یا خودش درست میشه ؟
نمیخوام نا امیدت کنم ولی احتمالا ۀګ شدی
singed فرق داره,singed مثل amumu هست
جان من راست میگیایندفه هروقت dc شدم Garena plus رو باز میکنم ببینم چی میشه,فقط باید بریم تو room یا فقط on باشیم کافیه؟
Last edited by pancha73; 30-08-2013 at 16:32.
دوستان منم 1 مشکل بزرگ تو league دارم,مثلا 3 تا بازی پشت هم میبرم اما حداقل LP رو میگیرم به این صورت 3*7=21 که میشه 21 LP اما با 1 defeat کل 21 LP رو از من میگیره و 0 میشمخوب با این وضع نمیشه رفت بالا تو لیگ,حالا ایا این طبیعی هست یا نه؟!
ایا باید به ساپورت بگم یا نه؟!
![]()
همین وضعیت و ادامه بده اکی میشه(که 3 تا میبری یکی میبازی)دوستان منم 1 مشکل بزرگ تو league دارم,مثلا 3 تا بازی پشت هم میبرم اما حداقل LP رو میگیرم به این صورت 3*7=21 که میشه 21 LP اما با 1 defeat کل 21 LP رو از من میگیره و 0 میشمخوب با این وضع نمیشه رفت بالا تو لیگ,حالا ایا این طبیعی هست یا نه؟!
ایا باید به ساپورت بگم یا نه؟!
من هر برد 6 تا میداد لوز 28 تا کم می کرد
الان هر برد 30 تا میده لوز 10 تا کم میکنه
یه بازی 33 تا داد حتی
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)