تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 815 از 1364 اولاول ... 3157157658058118128138148158168178188198258659151315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلا
    خوب هستيد؟
    ميشه با رياضيات ثابت كرد پرسپوليس سوراخه؟

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلا
    خوب هستيد؟
    ميشه با رياضيات ثابت كرد پرسپوليس سوراخه؟
    متاسفانه ریاضیات هنوز در این زمینه ها بسیار ضعیفه. شما به بزرگواری خودتون اونو ببخشید!!

13 تیر 1386

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام بر آقاي مفيدي عزيز

بازم از سوالاي قبليم معذرت خواهي مي كنم ببخشيد نمي دونستم شما چندين سال از بنده بزرگتر هستيد.

1- به نظر من رياضيات دو بخش داره يكي حقيقي يكي موهومي (ببخشيد سطح پايين حرف مي زنما) بخش حقيقي اونيه كه ملموسه مثلا دو دوتا ميشه چهارتا كه كاملا قابل دركه اما بخش ديگه موهوميه مثلا راديكال منفي يك را i تعريف كرده و شاخه ي گسترده ايي از علم رياضي پايه گذاري ميشه در حالي كه اصلا براي بشر(حداقل خود من )مفهومي نداره حالا اگه ممكنه در مورد اين بخش موهومي رياضي توضيح بفرماييد.
    2-اينو شنيديد اگه يوناني ها بلد بودند اعداد رو به صورت ايرانيها بنويسن علم چند هزار سال جلو مي افتاد؟نظرتون چيه؟
    3-چرا بشر مبناي ده دهي رو انتخاب كرد؟ به نظرتون ميشد انتخاب بهتري داشته باشه؟
    4-چرا ميگن هشتش گرو نهشه؟
    5-مي تونيد سه تا ضرب المثل ديگه بگيد كه يه جورايي به رياضي ربط داشته باشه؟الان فقط يكي ديگه تو ذهن خودم هست
    5-به نظرتون نتيجه ي حاصل از تفريق دو عدد روي كف دست چيز خاصي رو مي خواد بگه؟
    6-عدد مقدس؟شما خودتون چه عددي رو مي پسنديد؟
    7-به دانش آموزاتون تكليف زياد مي ديد؟چرا آره جرا نه؟
    8-خودتون تا به حال رابطه ايي فرمولي چيزي كشف كرديد؟
    9-در تربيت فرزندانتون چه چيزايي براي شما اصله؟
    10-نظرتون رو هم در مورد اين كلمات و اشخاص بفرماييد

كلمات:
    -حد ندارد
    -عدد موهومي
    -دترمينان برابر صفر
    -راديكال دو
    -عدد اول
    -تانژانت 90
    -پي

اشخاص:
    -اسكندر مقدوني
    -اميركبير
    -چنگيز خان مغول
    -خواجه رشيدالدين
    -صدام
    -بوعلي سينا
    -بوش
    -خيام
    ممنون سعي كردم سوالام رياضي محض نباشه كاربردي باشه
    سوالاي من چطور بود؟

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام مجدد

1. در خودتون صفتی، رفتاری، خصوصیتی چیزی سراغ دارید که ناشی از سر و کار داشتن زیاد با ریاضی باشه؟ حالا بد یا خوب؟
    2. این فراکتال رو میشه یه توضیح مختصر بدید چیه؟ اون عکسی که روی جلد به نظرم هندسه 2 بود چی رو نشون میداد؟ کاربردش چیه؟
    3. برای قدردانی از خانم والده و همسرتون در روز زن چه خواهید کرد؟
    4. ریاضیدانان خیلی بزرگ مثل گاوس و نیوتن به نظرتون چند درصد همت و پشتکار وافر داشتند، چند درصد استعداد خدادادی؟
    5. در مورد معجزه ریاضی قرآن از دیدگاه ریاضیات پیشرفته تحقیقی، مطالعه ای چیزی داشته اید؟ مثلاً اخیراً من جایی خوندم که به نحو جالبی توضیح داده بود که آیات قرآن چه تطابق جالبی با نظریه نسبیت زمان اینشتین دارند.
    6. اگر دانش آموزی رو سر جلسه امتحان در حال تقلب ببینید چه برخوردی باهاش می کنید؟ با دانشجوی متقلب چطور؟
    7. چند مسئله ریاضی حل نشده معروف وجود داره که بالاخره توسط یک ایرانی به جواب رسیده باشه؟ چرا ایرانی ها که معروفه انقدر باهوشند، خیلی در زمینه ریاضیات جدید موثر نیستند؟ یا لااقل اصلاً معروف نیستند.

8. اگر به یک مسئله حل نشدنی برخورد کنید، چقدر حاضرید روش وقت بگذارید؟ چه موقع بالاخره تصمیم به تسلیم شدن میگیرید؟
    9. به نظرتون سخت ترین زیرشاخه ریاضی کدومه؟ شاید سوال خیلی کلی و نامفهوم باشه ولی بالاخره یک مبحث ریاضی هست که مسئله های حل نشده اش بیشتره.
    10. ورودی چه سالی به دانشگاه هستید؟ کدوم دانشگاه؟ رتبه تون چند شد؟ ریاضی محض انتخاب چندمتون بود؟ با علاقه انتخابش کردید یا بالاجبار؟
    11. به نظرتون سن مناسب برای ازدواج حدود چند سالگیه؟ عذر می خوام اینو میپرسم ولی میخواستم بدونم شما با همسر فعلیتون چطور آشنا شدید؟ آیا ازدواج های سنتی رو که خانواده کسی رو پیدا کنند موفق تر می دونید یا اینکه طرفین خودشون با هم آشنا بشن ؟
    12. به نظر شما، نظر شما رو عرض میکنما، لطفاً نظر خودتون رو بفرمایید و بنده رو به جای دیگه ارجاع ندید!! در مناقشه حاضر بین ایران و غرب، نهایتاً کدوم طرف باید کوتاه بیاد؟ البته شاید هم صلاح نباشه در این زمینه اظهار نظر کنید. هر جور مایلید.
    13. در مورد عدد آسمانی (ملکوتی، مقدس، ...) چیزی می دونید؟
    14. پدر علم ریاضیات کیه؟! پدر ریاضیات جدید کیه؟
    15. الآن که تابستونه شما هم تعطیلید؟
    16. سالها قبل مطرح شده بود که شخصی یا گروهی تونستند عدد پی رو با 5000 رقم اعشار دقت محاسبه کنند. این کار چه اهمیتی داره؟ انجام دادنش از چه لحاظ دشواره که انقدر تو بوق و کرنا کردند؟
    17. تا حالا شده یک قضیه معروف ریاضی اثبات شده باشه، بعدش بفهمند (مثلاً پس از سالها) بفهمند که اون اثبات یا اصلاً صورت قضیه اشتباه بوده؟
    18. شما تلاشی در جهت اثبات حدس گلدباخ انجام دادید؟ هنوز اون جایزه چند صد هزار دلاریش پابرجاس؟ آخه 7-8 سال پیش معلم فیزیک سال سوم دبیرستان ما یه روز اومد سر کلاس و به اون شخصی که در نیمکت جلو نشسته بود گفت زود باش یه کاغذ بهم بده میخوام اینو اثبات کنم، یه میلیون دلار جایزه داره. حالا سر کلاسی که باید درس بده. تو دلم گفتم آخه بابا، کار هر بز نیست خرمن کوفتن، تو رو چه به این کارا.... یارو فکر کرده به همین کشکیه.این یه داستان شد خودش.
    19. موسیقی رو حرام میدونید که اهلش نیستید یا به نظرتون اتلاف وقته؟ موقع کار به نظرتون خوب نیست یه چیز آرومی هم پخش بشه؟
    20. تا حالا تو خیابون دعواتون شده؟ بالاخره بعضی ها فقط منطق زور حالیشونه دیگه. متاسفانه باید برای این جور مواقع هم آماده بود.

مراتب سپاس من رو پیشاپیش بابت پاسخ هاتون پذیرا باشید. به نظرم شما یکی از بهترین انتخاب ها برای صندلی نشینی بودید. واقعاً از پاسخ هاتون استفاده کردم.

ضمناً از ووکمن عزیز هم بابت این انتخاب های قشنگش تشکر می کنم.

سرافراز باشید
    Last edited by mir@; 04-07-2007 at 14:33.

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

نظرتون راجع به دانشگاه بين المللی امام خمينی چيه؟
    تا حالا بهتون پيشنهاد دادن؟
    دانشجوهاتون چی صداتون ميکنن؟
    ميدونيد پشت سرتون چيا ميگن؟
    هيئت علمی هستين؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان قرار ما اين بود كه در هر پست 10 تا سوال بيشتر نپرسيد . دوست نداريد رعايت كنيد؟

ممنون

تيم هدايت صندلي داغ ....

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام مجدد
    1. در خودتون صفتی، رفتاری، خصوصیتی چیزی سراغ دارید که ناشی از سر و کار داشتن زیاد با ریاضی باشه؟ حالا بد یا خوب؟
    2. این فراکتال رو میشه یه توضیح مختصر بدید چیه؟ اون عکسی که روی جلد به نظرم هندسه 2 بود چی رو نشون میداد؟ کاربردش چیه؟
    3. برای قدردانی از خانم والده و همسرتون در روز زن چه خواهید کرد؟
    4. ریاضیدانان خیلی بزرگ مثل گاوس و نیوتن به نظرتون چند درصد همت و پشتکار وافر داشتند، چند درصد استعداد خدادادی؟
    5. در مورد معجزه ریاضی قرآن از دیدگاه ریاضیات پیشرفته تحقیقی، مطالعه ای چیزی داشته اید؟ مثلاً اخیراً من جایی خوندم که به نحو جالبی توضیح داده بود که آیات قرآن چه تطابق جالبی با نظریه نسبیت زمان اینشتین دارند.
    6. اگر دانش آموزی رو سر جلسه امتحان در حال تقلب ببینید چه برخوردی باهاش می کنید؟ با دانشجوی متقلب چطور؟
    7. چند مسئله ریاضی حل نشده معروف وجود داره که بالاخره توسط یک ایرانی به جواب رسیده باشه؟ چرا ایرانی ها که معروفه انقدر باهوشند، خیلی در زمینه ریاضیات جدید موثر نیستند؟ یا لااقل اصلاً معروف نیستند.
    8. اگر به یک مسئله حل نشدنی برخورد کنید، چقدر حاضرید روش وقت بگذارید؟ چه موقع بالاخره تصمیم به تسلیم شدن میگیرید؟
    9. به نظرتون سخت ترین زیرشاخه ریاضی کدومه؟ شاید سوال خیلی کلی و نامفهوم باشه ولی بالاخره یک مبحث ریاضی هست که مسئله های حل نشده اش بیشتره.
    10. ورودی چه سالی به دانشگاه هستید؟ کدوم دانشگاه؟ رتبه تون چند شد؟ ریاضی محض انتخاب چندمتون بود؟ با علاقه انتخابش کردید یا بالاجبار؟
    11. به نظرتون سن مناسب برای ازدواج حدود چند سالگیه؟ عذر می خوام اینو میپرسم ولی میخواستم بدونم شما با همسر فعلیتون چطور آشنا شدید؟ آیا ازدواج های سنتی رو که خانواده کسی رو پیدا کنند موفق تر می دونید یا اینکه طرفین خودشون با هم آشنا بشن ؟
    12. به نظر شما، نظر شما رو عرض میکنما، لطفاً نظر خودتون رو بفرمایید و بنده رو به جای دیگه ارجاع ندید!! در مناقشه حاضر بین ایران و غرب، نهایتاً کدوم طرف باید کوتاه بیاد؟ البته شاید هم صلاح نباشه در این زمینه اظهار نظر کنید. هر جور مایلید.
    13. در مورد عدد آسمانی (ملکوتی، مقدس، ...) چیزی می دونید؟
    14. پدر علم ریاضیات کیه؟! پدر ریاضیات جدید کیه؟
    15. الآن که تابستونه شما هم تعطیلید؟
    16. سالها قبل مطرح شده بود که شخصی یا گروهی تونستند عدد پی رو با 5000 رقم اعشار دقت محاسبه کنند. این کار چه اهمیتی داره؟ انجام دادنش از چه لحاظ دشواره که انقدر تو بوق و کرنا کردند؟
    17. تا حالا شده یک قضیه معروف ریاضی اثبات شده باشه، بعدش بفهمند (مثلاً پس از سالها) بفهمند که اون اثبات یا اصلاً صورت قضیه اشتباه بوده؟
    18. شما تلاشی در جهت اثبات حدس گلدباخ انجام دادید؟ هنوز اون جایزه چند صد هزار دلاریش پابرجاس؟ آخه 7-8 سال پیش معلم فیزیک سال سوم دبیرستان ما یه روز اومد سر کلاس و به اون شخصی که در نیمکت جلو نشسته بود گفت زود باش یه کاغذ بهم بده میخوام اینو اثبات کنم، یه میلیون دلار جایزه داره. حالا سر کلاسی که باید درس بده. تو دلم گفتم آخه بابا، کار هر بز نیست خرمن کوفتن، تو رو چه به این کارا.... یارو فکر کرده به همین کشکیه.این یه داستان شد خودش.
    19. موسیقی رو حرام میدونید که اهلش نیستید یا به نظرتون اتلاف وقته؟ موقع کار به نظرتون خوب نیست یه چیز آرومی هم پخش بشه؟
    20. تا حالا تو خیابون دعواتون شده؟ بالاخره بعضی ها فقط منطق زور حالیشونه دیگه. متاسفانه باید برای این جور مواقع هم آماده بود.

مراتب سپاس من رو پیشاپیش بابت پاسخ هاتون پذیرا باشید. به نظرم شما یکی از بهترین انتخاب ها برای صندلی نشینی بودید. واقعاً از پاسخ هاتون استفاده کردم.

ضمناً از ووکمن عزیز هم بابت این انتخاب های قشنگش تشکر می کنم.

سرافراز باشید
    دوستان قرار ما اين بود كه در هر پست 10 تا سوال بيشتر نپرسيد . دوست نداريد رعايت كنيد؟

ممنون

تيم هدايت صندلي داغ ....
    سلام.....

بهروز جان این چه حرفیه؟ پس آقا امیر شما پستتو ویرایش کن، 10 تاشو تو یه پست دیگه بفرست! پست سر هم!

سخت گرفتن هم قاعده ای داره واسه خودش....... همینطوری نیست

-----------

متاسفانه سوالی به ذهنم نمیاد که از صندلی نشین عزیز بپرسم و پستمو از بیهودگی در بیارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ناکجا

پيش فرض

سلام
    1-آقای مفیدی تا حالا با کسی دعوا کردید( زدید یا خوردید)
    2-شده توی کلاس با کسی لج بشید و اونو بندازید
    3- شده کسی رو به خاطر شلوغی از کلاس اخراج کنید
    4-شده کسی با پرسیدن سوالات متداول شما رو ضایع کنه
    5- شده سر کلاس سوالی رو به کلی اشتباه حل کنید
    ممنون

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

تا حالا خواستيد به تهران مهاجرت کنيد؟
    به نظرتون تهران چی داره که زنجان نداره؟
    دوست داشتيد هیئت علمی دانشگاه شريف بوديد؟

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

Payan

1- به نظر من رياضيات دو بخش داره يكي حقيقي يكي موهومي (ببخشيد سطح پايين حرف مي زنما) بخش حقيقي اونيه كه ملموسه مثلا دو دوتا ميشه چهارتا كه كاملا قابل دركه اما بخش ديگه موهوميه مثلا راديكال منفي يك را i تعريف كرده و شاخه ي گسترده ايي از علم رياضي پايه گذاري ميشه در حالي كه اصلا براي بشر(حداقل خود من )مفهومي نداره حالا اگه ممكنه در مورد اين بخش موهومي رياضي توضيح بفرماييد.

نگران نباشید، این سوال فقط شما نیست، حتی بسیاری از دانشجویان ریاضی محض هم این سوال را می کنن و کاملا هم حق دارن. این مطلب که رادیکال منفی یک بی معنیه، کاملا درسته و هیچ «ریاضیدانی» هم این رو انکار نمی کنه!! نمی دونم، کی به شما گفته که بر اساس این مطلب بی مفهوم، «شاخه ي گسترده اي از علم رياضي پايه گذاري ميشه»!!! این کلمه ی «موهومی» هم به قول «اریک تمپل بل» مولف کتاب زیبا و معروف «ریاضیدانان نامی»، یکی از آفات و بلاهای جبره. ای کاش از همون ابتدا این کلمه رو به کار نمی بردن. ببینید دو تعریف برای عدد مختلط i وجود دارد یکی جبری و دیگری هندسی. بنده تعبیر هندسی رو که ساده تره براتون عرض می کنم: اگر a عددی حقیقی باشه، منظور از i*a دوران a به اندازه ی 90 درجه حول مبدا مختصات و در جهت خلاف عقربه های ساعته. پس با ضرب a در i به نقطه ای روی محور y ها می رسیم با عرض a . حالا منظور از (i*(i*a دوران نقطه ی جدید به اندازه ی 90 درجه حول مبدا مختصات و در جهت خلاف عقربه های ساعته. پس با ضرب i در i*a به a- می رسیم. به طور خلاصه با ضرب i*i در a به a- می رسیم. برای همین i به توان دو مثل منفی یک عمل می کنه و لذا بعضی از ریاضیدانها i به توان دو رو همون منفی یک در نظر می گیرن و رادیکال منفی یک رو همون دوران به اندازه ی 90 درجه حول مبدا مختصات و در جهت خلاف عقربه های ساعت تعریف می کنن.

توجه کنید که این عبارت شما که «به نظر من رياضيات دو بخش داره يكي حقيقي يكي موهومي » نظر درستی نیست. اگر باز هم سوال داشتید خدمتتان هستم.

2-اينو شنيديد اگه يوناني ها بلد بودند اعداد رو به صورت ايرانيها بنويسن علم چند هزار سال جلو مي افتاد؟نظرتون چيه؟

این نظر رو نشنیدم، اما اگر سیستم عدد نویسی حاضر، که ابداع اون مال هندیها و پیشرفت اون مال مسلموناس، زودتر کشف شده بود و در جهان گسترش پیدا می کرد، علم مطمئناً جلوتر از این بود.

3-چرا بشر مبناي ده دهي رو انتخاب كرد؟

چون ما ده تا انگشت داریم.

به نظرتون ميشد انتخاب بهتري داشته باشه؟

شاید

4-چرا ميگن هشتش گرو نهشه؟

سوالتون از اینجا بپرسین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5-مي تونيد سه تا ضرب المثل ديگه بگيد كه يه جورايي به رياضي ربط داشته باشه؟الان فقط يكي ديگه تو ذهن خودم هست

در اینجا بگردید پیدا می کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5-به نظرتون نتيجه ي حاصل از تفريق دو عدد روي كف دست چيز خاصي رو مي خواد بگه؟

فکر نمی کنم.

6-عدد مقدس؟شما خودتون چه عددي رو مي پسنديد؟

قبلاً هم عرض کردم، همه ی اعداد رو دوست دارم.

7-به دانش آموزاتون تكليف زياد مي ديد؟چرا آره جرا نه؟

در اکثر کلاسها فقط تمرینات کتاب رو ازشون می خوام و بس.

8-خودتون تا به حال رابطه ايي فرمولي چيزي كشف كرديد؟

بله اما اینجا نمیشه دربارش توضیح داد.

9-در تربيت فرزندانتون چه چيزايي براي شما اصله؟

آموزه های ناب دینی

10-نظرتون رو هم در مورد اين كلمات و اشخاص بفرماييد

كلمات:

-حد ندارد

چه بد!

-عدد موهومي

در بالا توضیح دادم.

-دترمينان برابر صفر

وارون ناپذیری

-راديكال دو

اولین عدد اصمی که کشف شد

-عدد اول

اتمهای اعداد طبیعی

-تانژانت 90

بی نهایت مثبت

-پي

عددی زیبا و پر رمز و راز

اشخاص:

-اسكندر مقدوني

ولع جهانگشایی

-اميركبير

مرد پرافتخار تاریخ ایران

-چنگيز خان مغول

قدرت و خون

-خواجه رشيدالدين

خواجه ی شهید، رشيدالدين فضل الله همداني وزیر با تدبیر دو سلطان از سلاطین ایلخانی مغول (غازان خان و محمد خدابنده) و مولف کتاب جامع التواریخ

-صدام

مغرور جاهل و قاتل

-بوعلي سينا

نابغه ای کم نظیر

-بوش

دیوانه ای عاقل نما

-خيام

ریاضیدانی شاعر

13 تیر 1386

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •