تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 815 از 1124 اولاول ... 315715765805811812813814815816817818819825865915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

شهاب لطفعلی روز های اخرش اینترنت رو خوب کرده ty shahab lotfali.

2. این کاربر از N E X T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

کجا خوب شده!؟؟!

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید من حدود یکساله دارم از مخابرات استفاده میکنم خداییش تا یک ماه قبل راضی بودم وای از اخرای تیر ماه به بعد واقعا از اینترنت دیگه حالم بهم میخوره چون تو این یک ماه به زور سرعتم به 50 تا 60 کیلوبایت میرسید با اینکه اینترنتم دو مگ بود هرچی هم زنگ میزنم میگن مشکل داریم دست ما نیست

حالا من واقعا نمیدونم چکار کنم تمام وقتم با اینترنت سروکار دارم اهل بازی کردن اصلا نیستم فقط گشتن تو اینترنت و دانلود به نظر شما چکار کنم ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید من حدود یکساله دارم از مخابرات استفاده میکنم خداییش تا یک ماه قبل راضی بودم وای از اخرای تیر ماه به بعد واقعا از اینترنت دیگه حالم بهم میخوره چون تو این یک ماه به زور سرعتم به 50 تا 60 کیلوبایت میرسید با اینکه اینترنتم دو مگ بود هرچی هم زنگ میزنم میگن مشکل داریم دست ما نیست

حالا من واقعا نمیدونم چکار کنم تمام وقتم با اینترنت سروکار دارم اهل بازی کردن اصلا نیستم فقط گشتن تو اینترنت و دانلود به نظر شما چکار کنم ؟

دوست خوبم

اول از همه اگه دانلود برات مهم پس چاره ای نداری جز تحمل مخابرات چون هر جای دیگه بری اینقدر سر دانلود اذیت میشی که ...

برای مورد دوم پیشنهاد میدم اگه محدود داری تغییر بدی به نامحدود چون سرعت الان نامحدود خوبه و مشکلی نداره نسبت به سرویسای محدود

6. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی که جواب دادی

الان ی سوال دارم سرعت دانلود شما چنده ؟ چرا مخابرات یک ماهه اینقدر افتضاح شده ؟ قبلا اینطوری نبود

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام
    دوستان دانشگاه رازی خوابگاه هاش اینترنت داره؟
    وضعیت خود خوابگاه هاش چطوریه؟ به همه خوابگاه میدن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی که جواب دادی

الان ی سوال دارم سرعت دانلود شما چنده ؟ چرا مخابرات یک ماهه اینقدر افتضاح شده ؟ قبلا اینطوری نبود
    512 نامحدود من با میانگین 65- 70 دانلود میکنه
    در مورد سوال دوم هم باید گفت مخابرات همیشه افتضاح بوده در کیفیت ولی برای دانلود ارزان هنوز بهترینه و فاصلش با بقیه زیاده

سلام
    دوستان دانشگاه رازی خوابگاه هاش اینترنت داره؟
    وضعیت خود خوابگاه هاش چطوریه؟ به همه خوابگاه میدن؟
    من رازی لیسانس رو گرفتم و خوابگاهاش رو دیدم هرچند زندگی نکردم تو خوابگاهش چون کرمانشاهیم!!

خوابگاهاش هم کمه هم نامناسب ... چند تا بلوک داره که هر بلوک چند طبقه داره و هر طبقه یه راهرو با چند اتاقه که اتاقاش 2 نفره یا 3 نفرست و البته کوچیکه و یه دستشویی و حمام هم در هر راهرو هست ...

برای دادن به روزانه ها همه میدادن و شبانه ها هم بعضی ها میدادن و بعضی هم بیرون خونه یا خوابگاه میگرفتن ...

در مورد اینترنت :
    سال اخر رو وایرلس کار میکردند که نمیدونم به خوابگاهها رسیده یا نه ولی پهنای باند زیادی نداشت رازی نسبت به تعداد دانشجوهای خودش چه برسه بهمقایسه با دانشگاههایشناخته شده دیگه و از این نظر نمیشه خیلی دلتون رو صابون بزنید....

سال 88 حدود 64 مگ بود پهنای باندشون فکر کنم (قبلش 32) و حالا شاید 2 یا 3 برابر شده باشه ولی هنوزم نسبت به تعداد دانشجوها خیلی کمه
    Last edited by misam5526; 15-08-2013 at 01:14.

10. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

512 نامحدود من با میانگین 65- 70 دانلود میکنه
    در مورد سوال دوم هم باید گفت مخابرات همیشه افتضاح بوده در کیفیت ولی برای دانلود ارزان هنوز بهترینه و فاصلش با بقیه زیاده

مرسی میثم جان حالا ی سوال دیگه این سرعت که فرمودین مربوط به ضریب اشتراک یک به پنجه یا یک به هشت ؟

عزیزانی که اطلاع دارند میشه زحمت بکشند بگن سرعت اینترنت 512 نا محدود مخابرات اشتراک یک به 5 با یک به 8 چقدر اختلاف و تفاوت داره ؟؟؟
    Last edited by lonely--boy; 15-08-2013 at 10:48.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک سئوال داشتم...این اینترنت حجمی آسیاتک مثلا 1 مگ سرعتش رو چند هست..بعد شبانه رایگان سرعتش چند هست

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی میثم جان حالا ی سوال دیگه این سرعت که فرمودین مربوط به ضریب اشتراک یک به پنجه یا یک به هشت ؟

عزیزانی که اطلاع دارند میشه زحمت بکشند بگن سرعت اینترنت 512 نا محدود مخابرات اشتراک یک به 5 با یک به 8 چقدر اختلاف و تفاوت داره ؟؟؟
    من 512 نامحدود 1 به 8 دارم

سرعت برای 1 به 8 و 1 به 5 تقریباً یکیه و کیفیت اونا فرق ممکنه داشته باشه

14. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •