مطمئنی فقط بخاطره آپدیت مستقیم بوده شاید بقیه رو فرستادن و اونا هم تو لیست آپدیت بعدی گذاشتن![]()
مطمئنی فقط بخاطره آپدیت مستقیم بوده شاید بقیه رو فرستادن و اونا هم تو لیست آپدیت بعدی گذاشتن![]()
با سلام ویندوز من 8-64 بیت هست.والا ورژن دقیق آپدیتمو نمیدونم.من امروز صبح آپدیتش کردم ورژنش تغییر کرد و متاسفانه ورژن قبلی رو یادم نیست.دیشب حدود 12.30 بود که آپدیت کردم.دقیقا چند لحظه قبل از اسکن کردن.
سلام.
همون طور که قول داده بودم با تراست پورت اسکن کردم ، کلا آنتی ویروس جالبی نیست. ویروس هایی رو هم که شناسایی کرد بطور کامل از بین نبرد.
![]()
این تراست پورت دو موتورس گمون کنم - کلا با دو موتوره ها حال نمیکنم یه آنتی ویرس خوب باید همچیزش مال خودش باشهنه موترای دیگران رو با تغییراتی بزاره برای خودش
البته این آنتیا آنچنان مالی هم از کار در نمیان علی رقم تبلیغات فراوان و تخریب دیگران
دوست عزیز شما که الان تو تست هستی f-secure
روهم یه تست باهمین ویروسا بزن بعضیا خیلی ازش تعریف می کنند
Last edited by ~~~; 13-05-2013 at 12:51.
سلام
بله شما فایل ستاپ خود آنتی ویروس را دانلود کنید در بخش لایسنس نسخه Freeware را انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوستان میدونستم اینقدر مشتاق هستین زودتر خدمت میرسیدم
کمودو هم منتظر بودم علی بیاد و به صورت حرفه ای تست کنه که مثل اینکه علی نیستش
با اسکن 36 مورد
باقی مانده
یک مورد پس از اجرا به وسیله حفاظت پیشرفته شناخته شد
یک مورد هم پس از اجرا به وسیله اسکن انلاین
ضمنا به دوستان توصیه میکنم کار با آنتی ویروس های خودشون رو به خوبی یاد بگیرن , تست بتمن با نورتون و امیر با کسپر نشون داد که تسلط یک کاربر بر آنتی ویروس خودش چقدر میتونه در تامین امنیتش تاثیر به سزایی داشته باشه , هدف کلی ما هم از این تست ها همینه که شما کار با آنتی ویروس خودتون رو به خوبی یاد بگیرین
Last edited by jolan57; 13-05-2013 at 13:14.
فدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا![]()
![]()
بله دوستان خیلی منتظر بودن اگه امکانش هس لطفا زمان گذاشتن ویروس رو کمتر کنید![]()
دوستانی که از آنتی ویروس خودشون راضی نیستند بهتره علاوه بر malwarebyte برنامه appguard رو هم رو سیستمشون نصب کنند..احتمالا کمکشون کنه![]()
شرمنده من دیشب داشتم بیهوش میشدم از خواب، یادم رفت عکس بزارم
G Data TotalProtection 2014
الان دوباره اسکن کردم و 38 مورد شناسایی کرد
همه ویروس هارو با موتور A شناسایی کرده :
بازماندگان :
Last edited by Serenity; 13-05-2013 at 14:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)