سلام دوستان طرح 2 مگ تابستانه هنوز شبانه داره![]()
سلام دوستان طرح 2 مگ تابستانه هنوز شبانه داره![]()
سلام دوستان به نظر شما ساعت شروع دانلود شبانه و پایان ان 2.10 , 6.55 باشه خوبه؟![]()
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=343ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=343ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=344ms TTL=43
دوباره اوضاع خراب شده.. سرعت دانلود از سرور های خارجی حداکثر شده 200 تا...
دوستان من تا فردا مهلت زمانی بسته ام تموم میشه
الان مخابرات چه طرح هایی داره ؟
من که دیدم فقط طرح زرین بود و طرح ولادت تا ولایت
دقیقا
من قبلا هم این موضوع رو توی همین تایپیک گفته بودم چند نفری گفتن اشتباه میکنی
این مخابرات طوری هست که شما مثلا یک ساعت وب گرید میکنی برات 40 مگ میندازه همین وب گردی رو با isp دیگه انجام بدی مثلا 20 مگ میندازه سوایی از بحثی که الان پیش اومده با برنامه های مدیریت دانلود هم این موضوع رو نمیشه فهمید چون اونا هم همون مقدار رو نشون میدن
انگار توی مخابرات وسط سند و ریسیو ها برات ترافیک مجازی و بیخودی ارسال میکنه
این مورد یه بررسی جامع میخواد(هر چند وقتی ثابت هم بشه به جایی نمیرسه):
مثلا باید چند تا سایت با حجم مشخص رو وب گردی کرد عین همونا رو با یهisp دیگه تست کرد قول میدم بهتون ترافیک یکی نخواهد بود (حتی اگه ترافیک اپلود رو ازش کم کنیم)
اقا این چه وضعییه به قران.ما یعنی خیر سرمون مخابرات ثبت نام کردیم که هزینموم کمتر بشه چون قبلا که wifi استفاده میکردم 10 تومن میدادم برا 1 گیگ شارژ بعلاوه 30 روز زمان قشنگ یکماه میرفت حالا حدود یکماه اینترنت مخابرات ثبت نام کردیم حدود 10 گیگ شارژ کردم.اقای پشتیبان تو را خدا شما حداقل صدای اعتراض مارا برسون![]()
کسی سرویس 2 مگ طرح تابستانه نداره بگه سرعت دانلود با idm چنده ؟
..........
آقای توسلی یک سوال دیگه دارم ممنون میشم پاسخ بدید
من یک هفته هست درخواست دادم و الان ال ای دی adsl مودم ثابت هست اما کسی امروز باهام تماس نگرفته برای نصب
من یوزر نیم سرویس رو از سایت پلوتو در آوردم و یک پس ورد جدید هم براش تعریف کردم که هر چی گذاشته بودند عوض بشه و بتونم کانکت بشم
vpi/vci رو روی صفر و سی و پنج گذاشتم
اما هنوز limited service میزنه من نمیدونم مشکل چی هست ظاهرا الان باید خط من رانژه باشه و با این اطلاعات نباید مشکل داشته باشم شماره مشتری من 537801
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)