تا چند واحد تو تابستون معرفی به استاد میدن؟
تا چند واحد تو تابستون معرفی به استاد میدن؟
معرفي به استاد، حداكثر 2درس نظري به ارزش حداكثر 4 واحد هست. كه با مجوز كميسيون موارد خاص، تا سقف حداكثر 6 واحد(حداكثر3درس نظري) قابل افزايشه.
این شرط معدل که بدون کنکور می کنه برای ارشد تو 8 ترم باید تموم بشه دوره درسته؟چون جایی تو قانون من پیدا نکردم که ذکر کرده باشه اینو.اگر کسی داره لطفا پیوست کنه.
سلام
دوستان وتا سوال داشتم که خیلی برام مهمن.
من ورودی بهمن 89 دانشگاه غیرانتفایی کاردانی کامپیوتر میخونم و ترم مهر که بیاد ترم 6 من حساب میشه
1-من ترمی که گذروندم(ترم 5) رو مشروط شدم.الان ترم تابستونی برداشتم.و ترم مهر 23 واحد برام میمونه.میخوام بدونم حالا که ترم قبلش مشروط شدم ترم بعد بهم 23 واحد رو یکجا میدن یا اینکه 14 واحد یا 20؟؟ قانون اینکه ترم آخر 24 واحد میدن توی شرایطی که ترم قبلش مشروط باشی باز هم صادق هست یا خیر؟
(درضمن تنها یک ترم مشروط شدم)
2- اگر حدود 10 واحدم بمونه و ترم 6 رو هم تموم کرده باشم.آیا میزارن ادامه بدم ترم بعد رو یا اخراج میکنن؟
اگه ممکنه زودتر جواب بدین بهم ممنون میشم
سلام دانشجو ترم اخر حتی در صورت مشروطی در ترم قبل 24 میتواند انتخاب کنید ...
ممنون میشم جواب سوال دومم رو هم بدین..
ولی اغلب مشکلی بوجود نمیاد.وافرادی که از سقف مدت هم بیشتر بشه به مشکلی بر نمیخورند ... ...
برای اطمینان از دفاتر پلیس +10 یا نظام وظیفه سوال کنید برای اطمینان بیشتر ...
موفق باشید
درود !
ایا تحصیل در دانشگاه ازاد برای فرزندان جانباز ازاده و شاهد رایگانه؟
سلام
بله تا سقف هشت ترم رایگان هست
در صودت یک ترم مشروطی 25 درصد دو ترم 50 درصد و سه ترم 75 درصد از شهریه رو خودتون باید بپردازید
ببخشید چندتا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم اگه جوابم رو بدین
اول این که ایا این قانون برای همه رشته ها هست ؟ رشته هایی مثل پزشکی و داندانپزشکی شهریه ی بالایی دارن آیا برای این رشته ها هم این قانون هست یا نه؟
و سوال دوم*من امسال کنکور تجربی دادم به نظر شما با توجه به این درصد ها شانس قبولی من در رشته های خوب مثل پزشکی و داندانپزشکی چقدره؟ (ادبیات 28% عربی20% دینی37% زبان56% زمین 0 ریاضی 0 زیست 40% فیزیک 18% شیمی 15%) از سهمیه شاهد استفاده میکنم ! (پدرم جانباز و آزاده هستش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)