تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 815 از 1042 اولاول ... 315715765805811812813814815816817818819825865915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام دوستان
    سرویس اینترنت پر سرعت من از نوع bridge هست(مربوط به خود مخابرات )
    مودمم هم وایرلس داره .
    حالا میخوام تنظیمات رو طوری انجام بدم که هر وسیله ای بتونه بدون داشتن یوزر نیم و ... ازش استفاده کنه ولی این تنظیمان رو فقط وقتی که سیستم روی ppoee هست میتونم تغییر بدم(که بهش یوزر و پسورد بدم ) در غیر اینصورت خاموشن!
    راه حلی هست ؟
    ممنون از راهنماییتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خوبم
    دوستان من ADSl 512 مگ رو دارم و سرعت دانلودم خم همیشه روی 50 هستش خواستم ببینم که آیا میشه سرعت رو بالا ببرم چون من دیدم که حتی این سرعت رو تا 70 بعضی ها میگن میبیرم خواشتم ببینم چطوری ممنون میشم راهنماییم کنین
    در ضمن من برنامه cFosSpeed Traffic Shaping رو هم نصب کردم منتها نمیدونم کار کردن باهاش چطوری و با اینکه نصبش کردم باز سرعتم روی همون 50 میمونه
    ممنون میشم کمکم کنید
    با سپاس

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یا یوزر نیم پسورد کانکشن رو اشتباه وارد کردی و یا isp اکانتت رو با مشکل روبرو کرده.سعی کن یوزر نیم و پس رو بصورت دستی بدون کپسلاک وارد کنی اگه درست نشد به پشتیبانی بگو.یه بار یوزر من توی isp عوض شده بود
    همیشه قطع نیست، گاهی قطع میشه!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی از ساشانت یا سروش نت adsl گرفته؟سرعتش چجوریه؟مخصوصا زمان دانلود رایگانشون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جداول معرفی شرکت های برتر اینترنتی

در همین حال شرکتهای شاتل، پیشگامان توسعه ارتباطات، ارتباطات مبین نت، عصر انتقال داده ها، ارتباطات فن آوا، داتک، پارس آنلاین، نداگستر صبا و افرانت نیز شرکتهای برتر اینترنتی برای بازه زمانی 4 بعدازظهر تا 12 شب بودند.
    تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ ۱۳۹۰/۳/۱۰
    کد خبر: 109294
    منبع:
    نسخه چاپی

شرکتهای برتر اینترنتی در اردیبهشت ماه 90 از لحاظ ارائه سرعت و کیفیت واقعی اینترنتی که به کاربران ارائه می دهند در دو گروه ارائه دهندگان سرعت کمتر از 512 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت 512 کیلوبیت تا دو مگابیت بر ثانیه مشخص شدند.

به گزارش مهر، مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور با راه اندازی سرویس سنجش سرعت اینترنت، هر ماه شرکتهای برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران ارزیابی می کند و در این زمینه از کاربران کمک می گیرد. به این معنی که کاربران اینترنت می توانند برای اطلاع از سرعت واقعی اینترنت خود از نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت که در سایت اینترنتی متما به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دانلود است استفاده کنند.

در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بسته‌ها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند که سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط کاربر دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.

سرویس دهندگان برتر اینترنتی برای سرعت کمتر از 512

جدول شرکتهای ارائه دهنده اینترنت دایل آپ، ADSL و وایمکس نشان می دهد که استقبال کاربران از تست سنجش سرعت اینترنت نسبت به ماههای گذشته در حال افزایش است و شرکتهای جدیدی نیز به لیست این شرکتها اضافه شده اند. براین اساس مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور در این جداول رده بندی، شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی را به دو بخش اینترنت با سرعت کمتر از 512 کیلوبیت بر ثانیه و اینترنت با سرعت 512 کیلوبیت تا حداکثر 2 مگابیت بر ثانیه تفکیک کرده که در بخش سرویس دهنده های با سرعت کمتر از 512 کیلوبیت بر ثانیه شرکتهای شاتل، آریا سپهر، ارتباطات مبین نت و پارس آنلاین و افرانت در بازه زمانی 1 تا 8 صبح برترین شرکتها بودند.

همچنین در بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعدازظهر که بیشترین زمان استفاده کاربران ایرانی از اینترنت محسوب می شود شرکتهای شاتل، پارس آنلاین ، پیشگامان توسعه ارتباطات، ارتباطات مبین نت ، آریا سپهر،توسعه رسان پاسارگاد، عصر انتقال داده ها، فن آوا، اندیشه خزر و نداگستر صبا به ترتیب رتبه برترین ها را کسب کرده اند.

در همین حال شرکتهای شاتل، پیشگامان توسعه ارتباطات، ارتباطات مبین نت، عصر انتقال داده ها، ارتباطات فن آوا، داتک، پارس آنلاین، نداگستر صبا و افرانت نیز شرکتهای برتر اینترنتی برای بازه زمانی 4 بعدازظهر تا 12 شب بودند.

سرویس دهندگان برتر اینترنتی برای سرعت بیشتر از 512

به گزارش مهر، طبق جدول رده بندی شرکتهای اینترنتی برای ارائه سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه تا دو مگابیت بر ثانیه، شرکتهای پارس آنلاین، شبکه ارتباط شبدیز، شاتل، توسعه رسان پاسارگاد، نداگستر صبا و پردیس در بازه زمانی ساعات 1 تا 8 صبح برترین شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت در اردیبهشت ماه بوده اند که شرکت پردیس برای اولین بار در این رده بندی قرار گرفته است.

در همین حال شبکه ارتباط شبدیز، پارس آنلاین، شاتل، عصر انتقال داده ها، توسعه رسان پاسارگاد، پیشگامان توسعه ارتباطات، رسپینا، نداگستر صبا، ارتباطات فن آوا و ارتباطات مبین نت سرویس دهنده های برتر اینترنت پرسرعت در بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعدازظهر و شاتل، پارس آنلاین، عصر انتقال داده ها، شبکه ارتباط شبدیز، توسعه رسان پاسارگاد، نداگستر صبا، پیشگامان توسعه ارتباطات و ارتباطات فن آوا نیز در بازه زمانی 4 بعدازظهر تا 12 شب در اردیبهشت ماه بودند.

جداول معرفی شرکتهای برتر اینترنتی

نتایج به دست آمده از تستهای کاربران اینترنت از اول تا 31 اردیبهشت ماه به ترتیب در بازه های زمانی 1 تا 8 صبح ، 8 تا 4 بعدازظهر و 4 بعدازظهر تا 12 شب به شرح زیر است:

شرکتهای برتر برای اینترنت کمتر از 512K به ترتیب در سه بازه زمانی

شرکتهای برتر برای اینترنت بیشتر از 512K به ترتیب در سه بازه زمانی

6. 3 کاربر از bourex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم!

از هر شرکتی که میخوایم اینترنت پرسرعت بگیریم میگن چون تکنولوژی استفاده شده تو سیستم شما فیبر نوریه نمیتونیم ADSL بتون ارائه کنیم

دسترسی به اینترنت پر سرعت رو از چه طریقی پیشنهاد میکنید؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

وایرلس / وایمکس

داره خودمونی میشه blacksina666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من مبخوام برای یکی از آشنا هامون ADSL بگیرم موندم از کدوم شرکت بگیرم

استفاده دانلودی هم ندارن بیشتر برای Video call با خارج از کشور میخوان (فکر کنم 1 مگ با محدودیت 5 گیگ کافی باشه)

سند شرکتی هم دارم که بالای 128 بگیرم ولی قیمتش هم براشون مهمه

دوستان عزیز ممنون میشم یه راهنمایی بکنید

پیش شماره 4421 هم هستن

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یکی از دوستام می خواد adsl بگیره که مرکز مخابراتیشون میشه مرکز رجایی با پیش شماره ی 8890

حالا می خواستم بدونم توی این مرکز کیفیت کدوم یکی از isp ها بهتره؟

بین شاتل و صبانت و فن آوا و خود مخابرات و لایزر و آسیا تک کدوم بهترن؟

منکته: هم بصورت کلی مقایسه کنید (اگر در این منطقه نیستید) و هم بصورت داخل منطقه (اگر داخل این منطقه سرویس دارید)

مرسی خیلی زیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان تو منطقه دروس و پاسداران الان شرکتی هست که پورت خالی داشته باشه و کیفیت هم داشته باشه ؟

12. این کاربر از Hadi3at بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •