منم تعریفشو شنیدم.
شنیدم مودم خوبیه.
منم تعریفشو شنیدم.
شنیدم مودم خوبیه.
بچه ها من 128 دارم ، بعد امتحانات ميخوام تبديلش كنم به 256 همين شركتي كه دارم ،
حالا ميخوام بدونم واسه اين كار تنظيمات مخابرات دوباره تغيير ميكنه (تغيير پورت ) ، يا اينكه رو همين خطم و فقط تنظيمات از طرف شركت تغيير ميكنه ؟؟
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
به احتمال 95 درصد تنظيمات pro*y تغيير كرده ، چون با تغييير pro*y اكسپلور ، ياهو مسنجر هم بالا نمياد .
فقط توی شرکت سرویس شما عوض میشه
بله دوستامم دقیقا از همون ای اس پی سرویس میگیرن.
ولی پینگ من همش بالا تر هست؟
میشه بگی تنظیمات باید چظور باشه ؟
برو اينجا كه ميگم اگه pro*y فعال بود غير فعالش كن .
internet explorer - tools- internet options - connections
اينجا كه اومدي رو كانكشني كه ازش استفاده ميكني كليك كن ، و ببين گزينه pro*y server تيك نخورده باشه . اگر داشت تيك رو بردار و ok رو بزن !!!
معمولا بعضي فيلطر شكن ها اين تنظيمات رو تغيير ميدن .
ممنون
![]()
با سلام به همگی دوستان
یک دستگاه وایرلس روتر دارم که از اروپا برایم آورده اند مارک topcom ولی این دستگاه جایی برای اتصال خط تلفن ندارد و فقط یک سوکت شبکه و چهار پورت خروجی دارد. من هم خط کم سرعت 512 گرفته ام . ایا تبدیلی (مبدل) هست که خط تلفن وارد آن شود و خروجی شبکه بدهد. چون اگر نباشد باید یروم ویک مودم adslبگیرم.
با تشکر
تو همون مرکز مخابراتی که شما گرفتی؟
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
مگه رو وایرلسش میخواهید پسورد بزارید؟
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
احتمالاً براتون اکسس پوینت آوردن باید یه مودم ساده بخرید وصل کنید بهش یه tp-link 8811 بخرید کارتونو راه میندازه. قیمتشم 22 تومن.
سلام
دوستان مودم dlink dsl-2640u انتخاب خوبی هست ؟
در ضمن توضیحات کانفیگ برای ppeo را از کجا براش بخونم ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)