تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 815 از 1137 اولاول ... 315715765805811812813814815816817818819825865915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای ادبیات یک کتاب جامعه گرفته بشه خوبه یا برای هر کتاب کتابی مجزا!؟یک سوال دیگه زبان فارسی همین 3 کفایت میکنه یا باید 2و1 رو هم مسلط بود؟مثل عربی که باید 1 رو هم فهمید؟!(اینجا گفتن)ضمنا به آیا نیازی هست کل جدول تناوبی رو حفظ کنیم یا قستمی رو که بهمن بازرگانی گفته!؟
    زبان فارسی فقط 3 کافیه
    جدول تناوبی فقط عناصر اصلی و عناصر معروف رو باید شماره هاشون رو بلد باشین همه 38تا لازم نیست

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به دوستان گل . دو تا سوال دارم ، ممنون میشم زودتر پاسخ بدید.

1. کتاب کلاس فیزیک 2 رمزینه سطحش در حد کنکوره و کلا واسه خوب آموزش داده ؟ (علی رغم اینکه خوشخوان هم دارم)
    2. من دوم ریاضیم .... آیا بهتره مثل کتاب جامع بگیرم (مثلا دین و زندگی همگامان) یا سال های بعد ؟

دوستان اگه میشه سریعتر جواب بدید چون که الان نمایشگاه کتاب تو شهرمون برپا شده....... یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

1. کتاب کلاس فیزیک 2 رمزینه سطحش در حد کنکوره و کلا واسه خوب آموزش داده ؟ (علی رغم اینکه خوشخوان هم دارم)
    2. من دوم ریاضیم .... آیا بهتره مثل کتاب جامع بگیرم (مثلا دین و زندگی همگامان) یا سال های بعد ؟

دوستان اگه میشه سریعتر جواب بدید چون که الان نمایشگاه کتاب تو شهرمون برپا شده....... یا علی
    کتاب جامع می‌خوای چی کار؟ بذار همون سال پیش‌دانشگاهی. کتاب‌ها آپ‌دیت می‌شن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من چهارشنبه‌ی هفته‌ی پیش انقلاب بودم فقط رمزینه اومده بود. خوش‌خوان سایتی چیزی نداره؟

رمزينه رو خريدم 3 قسمت اول دنباله رو خوندم متأسفانه اين فصل رو بعلت بيماری زياد غيبت داشتم
    عالی بود بهتر از اين نميشه
    شايد از لحاظ اثبات و مفهوم در مقابل محمود نصيری ضعف داشته باشه
    با توجه به وقت کم و علی رغم علاقه فوق العاده ام به رياضی محض رمزينه برای کنکور بهتر هست

برای تست سبز گرفتم از حسابانش تأليف همين مؤلف خيلی راضی بودم
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    فيزيک پيش دانشگاهی برای يه محصل خيلی سبز بهتر هست يا گاج سفيد؟
    بهتر نيست ابتدا به تست های کنکور مسلط بشم بعد سراغ تست های مفهومی سبز (اگر وقت شد) برم?
    فيزيک خيلی سبز رو ميفهمم و درصد خوبی ميزنم

Last edited by D_felfelak; 19-10-2011 at 00:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فيزيک پيش دانشگاهی برای يه محصل خيلی سبز بهتر هست يا گاج سفيد؟
    بهتر نيست ابتدا به تست های کنکور مسلط بشم بعد سراغ تست های مفهومی سبز (اگر وقت شد) برم?
    فيزيک خيلی سبز رو ميفهمم و درصد خوبی ميزنم
    فیزیک اگه آموزش کامل و تست‌های کنکور می‌خوای، فار از همه‌ی اینا بهتره. حتی اگه درس رو بلدی و تست می‌خوای بزنی بازم فیزیک پیش 1 فار (آزمون) هفته‌ی دیگه منتشر می‌شه. (طبق گفته‌ی سایت‌شون)
    سبز تست‌های تالیفی‌ش زیاده. ولی خُب برای کتاب تست (و نه آموزش) اونم خوبه.

7. این کاربر از sunsun3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    برای فیزیک پایه بین جامع الگو و گاج سفید (فقط بین همین دو) اولویت رو به کدوم میدید؟و چرا؟

از گاج سفید خیلیا تعریف کردند من خودم فیزیک پیش رو از رو گاج زدم و خوشم اومد پایه هم میخواستم برم سراغ گاج اما تو پست Samba جان اومده:
    نشر الگو: (جامع فیزیک پایه): شما اگه تست های خوب گاج سفید رو جمع آوری کنید و تست های تالیفی استاندارد رو هم بزارید کنارش میشه این کتاب. این کتاب درسنامه ی خیلی مختصر و مفیدی و خوبی داره و تستهای کامل و جامع و بدرد کسی میخوره که قبلا فیزیک پایه رو از نظر مفهومی خوب یاد گرفته باشه. این کتاب بعضی تست های آزمون های گزینه2 رو هم داره، ولی کنارش ننوشته! (اینو خودمون کشف کردیم!) خلاصه برای دانش آموزایی که فیزیکشون خوبه، خوبه!
    و از طرفی هم:
    از پایه تا پیش برای کسی که درکش خوبه و علاقه منده به فیزیک گاج سفید خوبه
    و
    گاج سفید : (از نظر lohrasbi ): تست های بسیار زیادی داره و اغلب تکراری! ولی عوضش تستهای خوب رو ستاره گذاشته. مشکلش اینه که اصلا تست تالیفی نداره.عوضش بعضی تست های آزمون های گزینه 2 رو داره.(مگر اینکه امسال چاپ جدیدش بیاد)
    خلاصه نمیدونم نظر شما چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

خرید کتابهای جامع رو بذار برای پیش دانشگاهی که کنکورهای جدید رو هم داشته باشه.

اگه برای فیزیک 2 اندیشه سازانو گیر بیاری به نفعته.گاج سفید هم خوبه.
    Last edited by POUYOL; 19-10-2011 at 12:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام.
    برای فیزیک پایه بین جامع الگو و گاج سفید (فقط بین همین دو) اولویت رو به کدوم میدید؟و چرا؟

از گاج سفید خیلیا تعریف کردند من خودم فیزیک پیش رو از رو گاج زدم و خوشم اومد پایه هم میخواستم برم سراغ گاج اما تو پست Samba جان اومده:
    و از طرفی هم:
    و

من نظرم گاج سفیده.بعدش الگو.شنیدم فیزیک پایه الگو بیشتر جنبه ی جمع بندی داره.

البته من که برای فیزیک 2 از اندیشه سازان هم استفاده می کنم(مولفش هم دکتر محتشم هست)

برای فیزیک 3 مبتکرانو تموم کردم.(فرین کمانگر) حالا میخوام از فیزیک سبز استفاده کنم.

بچه ها یه سوال:

1- سطح تستهای فیزیک 3 خیلی سبز برای فصلهای مشترک ریاضی و تجربی یکیه؟چون دوستم

تجربیه و فیزیک 3 خیلی سبز تجربی رو گرفته و فعلا نمیخواد اونو بخونه .میخوام 4 فصل مشترکمون

رو از همون بخونم.(برای ترمودینامیک هم یه کاریش میکنم)

11. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mani geek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فیزیک فار یا خیلی سبز؟ چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.

و از طرفی هم:
    و
    من خوردم از روی گاج خوندم حرف نداره

14. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •