زبان فارسی فقط 3 کافیه
جدول تناوبی فقط عناصر اصلی و عناصر معروف رو باید شماره هاشون رو بلد باشین همه 38تا لازم نیست
زبان فارسی فقط 3 کافیه
جدول تناوبی فقط عناصر اصلی و عناصر معروف رو باید شماره هاشون رو بلد باشین همه 38تا لازم نیست
سلام به دوستان گل . دو تا سوال دارم ، ممنون میشم زودتر پاسخ بدید.
1. کتاب کلاس فیزیک 2 رمزینه سطحش در حد کنکوره و کلا واسه خوب آموزش داده ؟ (علی رغم اینکه خوشخوان هم دارم)
2. من دوم ریاضیم .... آیا بهتره مثل کتاب جامع بگیرم (مثلا دین و زندگی همگامان) یا سال های بعد ؟
دوستان اگه میشه سریعتر جواب بدید چون که الان نمایشگاه کتاب تو شهرمون برپا شده....... یا علی
کتاب جامع میخوای چی کار؟ بذار همون سال پیشدانشگاهی. کتابها آپدیت میشن.
رمزينه رو خريدم 3 قسمت اول دنباله رو خوندم متأسفانه اين فصل رو بعلت بيماری زياد غيبت داشتم
عالی بود بهتر از اين نميشه
شايد از لحاظ اثبات و مفهوم در مقابل محمود نصيری ضعف داشته باشه
با توجه به وقت کم و علی رغم علاقه فوق العاده ام به رياضی محض رمزينه برای کنکور بهتر هست
برای تست سبز گرفتم از حسابانش تأليف همين مؤلف خيلی راضی بودم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------فيزيک پيش دانشگاهی برای يه محصل خيلی سبز بهتر هست يا گاج سفيد؟
بهتر نيست ابتدا به تست های کنکور مسلط بشم بعد سراغ تست های مفهومی سبز (اگر وقت شد) برم?
فيزيک خيلی سبز رو ميفهمم و درصد خوبی ميزنم
Last edited by D_felfelak; 19-10-2011 at 00:24.
فیزیک اگه آموزش کامل و تستهای کنکور میخوای، فار از همهی اینا بهتره. حتی اگه درس رو بلدی و تست میخوای بزنی بازم فیزیک پیش 1 فار (آزمون) هفتهی دیگه منتشر میشه. (طبق گفتهی سایتشون)
سبز تستهای تالیفیش زیاده. ولی خُب برای کتاب تست (و نه آموزش) اونم خوبه.
سلام.
برای فیزیک پایه بین جامع الگو و گاج سفید (فقط بین همین دو) اولویت رو به کدوم میدید؟و چرا؟
از گاج سفید خیلیا تعریف کردند من خودم فیزیک پیش رو از رو گاج زدم و خوشم اومدپایه هم میخواستم برم سراغ گاج اما تو پست Samba جان اومده:
و از طرفی هم:نشر الگو: (جامع فیزیک پایه): شما اگه تست های خوب گاج سفید رو جمع آوری کنید و تست های تالیفی استاندارد رو هم بزارید کنارش میشه این کتاب. این کتاب درسنامه ی خیلی مختصر و مفیدی و خوبی داره و تستهای کامل و جامع و بدرد کسی میخوره که قبلا فیزیک پایه رو از نظر مفهومی خوب یاد گرفته باشه. این کتاب بعضی تست های آزمون های گزینه2 رو هم داره، ولی کنارش ننوشته! (اینو خودمون کشف کردیم!) خلاصه برای دانش آموزایی که فیزیکشون خوبه، خوبه!
واز پایه تا پیش برای کسی که درکش خوبه و علاقه منده به فیزیک گاج سفید خوبه
خلاصه نمیدونم نظر شما چیه؟گاج سفید : (از نظر lohrasbi ): تست های بسیار زیادی داره و اغلب تکراری! ولی عوضش تستهای خوب رو ستاره گذاشته. مشکلش اینه که اصلا تست تالیفی نداره.عوضش بعضی تست های آزمون های گزینه 2 رو داره.(مگر اینکه امسال چاپ جدیدش بیاد)![]()
خرید کتابهای جامع رو بذار برای پیش دانشگاهی که کنکورهای جدید رو هم داشته باشه.
اگه برای فیزیک 2 اندیشه سازانو گیر بیاری به نفعته.گاج سفید هم خوبه.
Last edited by POUYOL; 19-10-2011 at 12:48.
من نظرم گاج سفیده.بعدش الگو.شنیدم فیزیک پایه الگو بیشتر جنبه ی جمع بندی داره.
البته من که برای فیزیک 2 از اندیشه سازان هم استفاده می کنم(مولفش هم دکتر محتشم هست)
برای فیزیک 3 مبتکرانو تموم کردم.(فرین کمانگر) حالا میخوام از فیزیک سبز استفاده کنم.
بچه ها یه سوال:
1- سطح تستهای فیزیک 3 خیلی سبز برای فصلهای مشترک ریاضی و تجربی یکیه؟چون دوستم
تجربیه و فیزیک 3 خیلی سبز تجربی رو گرفته و فعلا نمیخواد اونو بخونه .میخوام 4 فصل مشترکمون
رو از همون بخونم.(برای ترمودینامیک هم یه کاریش میکنم)
من خوردم از روی گاج خوندم حرف نداره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)