من ندیدم تا حالا، پس نمیتونم غلط یا درستی ش رو تایید کنم. منتظر جواب بقیه هستیم![]()
من ندیدم تا حالا، پس نمیتونم غلط یا درستی ش رو تایید کنم. منتظر جواب بقیه هستیم![]()
منم به این موضوع شک کرده بودم:
دلایل:
1)
2)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MaziyarServer; 21-05-2009 at 19:38.
نه دوستان از نظر من این ها درست چون هر اتفاقی افتاد داور درسته خطا رو گرفته و ابنتاز نداده اما در مورد کارت زرد دادن برای هر تکل موافقم چه تکل درست باشه یا نباشه اکثرا کارت میده .
یکی اینجا به من بگه بوفون تا 18 قدم از دروازه اومده بیرون و 1 متر(روی سر سه تا بازیکن) پریده روی هوا که چکار کنه؟
یکی نیست بهش بگه تو که عقل کل 1 متر پریدی هوا خوب توپ رو با دست ات میگرفتی دیگه چرا پریدی و هد میزنی؟
درستشم اینه که پنالتی بگیرهحتی دروازه خالی رو هم آوانتاژ نمی ده حتی من گل هم زدم و همون لحظه پنالتی گرفته
در ضمن من تا حالا توی این چندین سالی که pes بازی میکنم ندیدم که پنالتی رو اوانتاژ بده!!
امروز موقع بازی یه اتفاق جالب برام افتاد و حین بازی گریه کردم!!!!!!!!
باور نمی کنین حالا براتون تعریف می کنم:
تیم مورد علاقه من میلان هستش و همیشه با این تیم بازی می کنم امروز اومدم یه بازی در راستای لیگ قهرمانان با تیم کثا--- بارسلونا انجام دادم و می خواستم انتقام همه بردهای مفت و مسخره بارسلون رو ازش بگیرم و بازی شروع شد.
در همون دقیقه اول یه تیرک زدم و به طور پیاپی روی دروازه بارسا حمله کردم اما تیم بارسلون با یه حمله و یه ضربه برگشتی دروازه رو باز کرد بعدش من دوباره هی حمله کردم و بعد از پایان نیمه اول 11 بار تیرک دروازه بارسلون رو به صدا در آوردم!!!!! حالا حمله های دیگه و تک به تک ها رو گل نزدن به کنار.
با شروع نیمه دوم همون دقیقه اول یه گل دیگه از بارسلون خوردم و شدیم 2 بر صفر یعنی با 2 حمله 2 بار دروازه ام باز شد و من باز هم حمله می کردم و انگار اصلاً دروازه نمی خواست باز بشه. یعنی می خواستم اتوئو رو خفه کنم!!!! مثل وحشی ها بازی می کرد.
دقیقه 70 بازی باز گل خوردم و در دقیقه 82 بازی، نتیجه بازی 5 بر صفر به نفع تیم بارسلون بود و من توی این مدت 2 تا پنالتی رو هم زدم اما دروازبان هر دو تا رو گرفت!!. یعنی من حمله می کردم بارسا گل میزد. آخر بازی 8 بر صفر بازی رو باختم. با 3 تا اخراجی.
و آمار بازی 39 شوت میلان در مقابل 11 شوت تیم بارسلون!!!!!
می خوام بگم که دیگه واقعاً فهمیدم که توی این بازی اگه کامپیوتر نخواد شما گل بزنید خودتون رو جر بدید و منفجر کنید بازم دروازه باز نمیشه و واقعاً میره روی اعصاب. یعنی من در حین بازی فقط داشتم فحش میدادم!!!!
یعنی دیگه ..... این بازی خدا وکیلی پر از باگ و اشکال هستش و به نظر من این نسخه اصلی بازی نیستش که داریم بازی می کنیم، چون امکان نداره کونامی این بازی رو اینجوری درست کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!
با این حال من طرفدار این بازی هستم. و چون بازی فوتبال دیگه ای نیست که بازی کنم و مجبورم بسوزم و بسازم.
آقا چرا دیگه غیر از پرو ساکر بازی فوتبال دیگه ای وجود نداره؟!!!!!!!!!
من که به شخصه از آسونی بازی به تنگ اومدم
بازی فیفا هم هستآقا چرا دیگه غیر از پرو ساکر بازی فوتبال دیگه ای وجود نداره؟!!!!!!!!!
با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بگم با اینکه در تمام بازیها بدون استثناء نمره 8 یا 8.5 می گیرم و آقای گل هر سه جام هستم و روی رنکینگ امتیازها هم امتیاز من چه نسبت به مهاجمان و چه نسبت به بقیه پست ها بیشتره ولی بازم مرد سال فوتبال جهان نمیشم. نمیدونم مشکل از کجاست، آیا برای مرد سال جهان شدن باید کار دیگری نیز کرد؟ ضمنا پاس گل زیادی هم دادم.
از کی تا حالا فیفا هم جزء بازی فوتبال به حساب اومده؟!!!!!
از شما بعیده که توی بخش پرو ساکر، تبلیغ بازی فیفا رو می کنین!!!!!
مثل اینکه میخواین به مدیران سایت اطلاع بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا اینبار اشکالی نداره!؟!؟!؟
هر چی رو باید سر جای خودش و در قسمت خودش بیان کرد.
سلام خلیل جان
به شنا یه کاری میگم اون بکنین ولی کاره سختی هست .
شما برید تمام رنگیگ هاتون به رتبه ی 1 تبدیل کنید ولی کار سختی هست .
تا اخر به عنوان مرد سال شناخته بشین من خودم این کار رو می کنم .
بعد هر فصل من هم اولین توی پاس گل دادن و اولین توی گل زدن و بهترین توی فصل هستم .
خوب عقلش تا این حد قد داده مشکلی هست بالاخره که توپ رو دفع کرده دیگه .
نه این طوری نیست من خیلی با این مشکل مواجه شدم ولی باید سعی خودتون رو بکنید شما ما هم این کار رو کردید اما.....
به شانس شما هم ربط داره .شما که می گین هی می خورد به تیرک .
اما برای من بعد سعی بسیار گل زدم.
و یا بردم و یا مساوی کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)