تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 815 از 940 اولاول ... 315715765805811812813814815816817818819825865915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه Proeex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر جا که او باشد

پيش فرض

چرا اتفاقا بود.یارو تکل زد بازیکن من افتاد زمین...توپ پرت شد یه طرف دیگه...کلی صبر کرد بعد وقتی توپ به بازیکنای حریف رسید پنالتی گرفت.
    من ندیدم تا حالا، پس نمیتونم غلط یا درستی ش رو تایید کنم. منتظر جواب بقیه هستیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حتی دروازه خالی رو هم آوانتاژ نمی ده حتی من گل هم زدم و همون لحظه پنالتی گرفته
    .................................................. ...

در ضمن من کمی به موضوع باگ ها مشکوک شدم .
    چرا همه ی بازی هایی که عکس از باگ گذاشتن منچستر - چلسیه؟
    منم به این موضوع شک کرده بودم:

دلایل:

1)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MaziyarServer; 21-05-2009 at 19:38.

3. این کاربر از MaziyarServer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

نه دوستان از نظر من این ها درست چون هر اتفاقی افتاد داور درسته خطا رو گرفته و ابنتاز نداده اما در مورد کارت زرد دادن برای هر تکل موافقم چه تکل درست باشه یا نباشه اکثرا کارت میده .

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی اینجا به من بگه بوفون تا 18 قدم از دروازه اومده بیرون و 1 متر(روی سر سه تا بازیکن) پریده روی هوا که چکار کنه؟
    یکی نیست بهش بگه تو که عقل کل 1 متر پریدی هوا خوب توپ رو با دست ات میگرفتی دیگه چرا پریدی و هد میزنی؟

حتی دروازه خالی رو هم آوانتاژ نمی ده حتی من گل هم زدم و همون لحظه پنالتی گرفته
    درستشم اینه که پنالتی بگیره
    در ضمن من تا حالا توی این چندین سالی که pes بازی میکنم ندیدم که پنالتی رو اوانتاژ بده!!

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

امروز موقع بازی یه اتفاق جالب برام افتاد و حین بازی گریه کردم!!!!!!!!
    باور نمی کنین حالا براتون تعریف می کنم:
    تیم مورد علاقه من میلان هستش و همیشه با این تیم بازی می کنم امروز اومدم یه بازی در راستای لیگ قهرمانان با تیم کثا--- بارسلونا انجام دادم و می خواستم انتقام همه بردهای مفت و مسخره بارسلون رو ازش بگیرم و بازی شروع شد.
    در همون دقیقه اول یه تیرک زدم و به طور پیاپی روی دروازه بارسا حمله کردم اما تیم بارسلون با یه حمله و یه ضربه برگشتی دروازه رو باز کرد بعدش من دوباره هی حمله کردم و بعد از پایان نیمه اول 11 بار تیرک دروازه بارسلون رو به صدا در آوردم!!!!! حالا حمله های دیگه و تک به تک ها رو گل نزدن به کنار.
    با شروع نیمه دوم همون دقیقه اول یه گل دیگه از بارسلون خوردم و شدیم 2 بر صفر یعنی با 2 حمله 2 بار دروازه ام باز شد و من باز هم حمله می کردم و انگار اصلاً دروازه نمی خواست باز بشه. یعنی می خواستم اتوئو رو خفه کنم!!!! مثل وحشی ها بازی می کرد.
    دقیقه 70 بازی باز گل خوردم و در دقیقه 82 بازی، نتیجه بازی 5 بر صفر به نفع تیم بارسلون بود و من توی این مدت 2 تا پنالتی رو هم زدم اما دروازبان هر دو تا رو گرفت!!. یعنی من حمله می کردم بارسا گل میزد. آخر بازی 8 بر صفر بازی رو باختم. با 3 تا اخراجی.
    و آمار بازی 39 شوت میلان در مقابل 11 شوت تیم بارسلون!!!!!
    می خوام بگم که دیگه واقعاً فهمیدم که توی این بازی اگه کامپیوتر نخواد شما گل بزنید خودتون رو جر بدید و منفجر کنید بازم دروازه باز نمیشه و واقعاً میره روی اعصاب. یعنی من در حین بازی فقط داشتم فحش میدادم!!!!
    یعنی دیگه ..... این بازی خدا وکیلی پر از باگ و اشکال هستش و به نظر من این نسخه اصلی بازی نیستش که داریم بازی می کنیم، چون امکان نداره کونامی این بازی رو اینجوری درست کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!
    با این حال من طرفدار این بازی هستم. و چون بازی فوتبال دیگه ای نیست که بازی کنم و مجبورم بسوزم و بسازم.
    آقا چرا دیگه غیر از پرو ساکر بازی فوتبال دیگه ای وجود نداره؟!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

امروز موقع بازی یه اتفاق جالب برام افتاد و حین بازی گریه کردم!!!!!!!!
    باور نمی کنین حالا براتون تعریف می کنم:
    تیم مورد علاقه من میلان هستش و همیشه با این تیم بازی می کنم امروز اومدم یه بازی در راستای لیگ قهرمانان با تیم کثا--- بارسلونا انجام دادم و می خواستم انتقام همه بردهای مفت و مسخره بارسلون رو ازش بگیرم و بازی شروع شد.
    در همون دقیقه اول یه تیرک زدم و به طور پیاپی روی دروازه بارسا حمله کردم اما تیم بارسلون با یه حمله و یه ضربه برگشتی دروازه رو باز کرد بعدش من دوباره هی حمله کردم و بعد از پایان نیمه اول 11 بار تیرک دروازه بارسلون رو به صدا در آوردم!!!!! حالا حمله های دیگه و تک به تک ها رو گل نزدن به کنار.
    با شروع نیمه دوم همون دقیقه اول یه گل دیگه از بارسلون خوردم و شدیم 2 بر صفر یعنی با 2 حمله 2 بار دروازه ام باز شد و من باز هم حمله می کردم و انگار اصلاً دروازه نمی خواست باز بشه. یعنی می خواستم اتوئو رو خفه کنم!!!! مثل وحشی ها بازی می کرد.
    دقیقه 70 بازی باز گل خوردم و در دقیقه 82 بازی، نتیجه بازی 5 بر صفر به نفع تیم بارسلون بود و من توی این مدت 2 تا پنالتی رو هم زدم اما دروازبان هر دو تا رو گرفت!!. یعنی من حمله می کردم بارسا گل میزد. آخر بازی 8 بر صفر بازی رو باختم. با 3 تا اخراجی.
    و آمار بازی 39 شوت میلان در مقابل 11 شوت تیم بارسلون!!!!!
    می خوام بگم که دیگه واقعاً فهمیدم که توی این بازی اگه کامپیوتر نخواد شما گل بزنید خودتون رو جر بدید و منفجر کنید بازم دروازه باز نمیشه و واقعاً میره روی اعصاب. یعنی من در حین بازی فقط داشتم فحش میدادم!!!!
    یعنی دیگه ..... این بازی خدا وکیلی پر از باگ و اشکال هستش و به نظر من این نسخه اصلی بازی نیستش که داریم بازی می کنیم، چون امکان نداره کونامی این بازی رو اینجوری درست کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!
    با این حال من طرفدار این بازی هستم. و چون بازی فوتبال دیگه ای نیست که بازی کنم و مجبورم بسوزم و بسازم.

من که به شخصه از آسونی بازی به تنگ اومدم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی فیفا هم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بگم با اینکه در تمام بازیها بدون استثناء نمره 8 یا 8.5 می گیرم و آقای گل هر سه جام هستم و روی رنکینگ امتیازها هم امتیاز من چه نسبت به مهاجمان و چه نسبت به بقیه پست ها بیشتره ولی بازم مرد سال فوتبال جهان نمیشم. نمیدونم مشکل از کجاست، آیا برای مرد سال جهان شدن باید کار دیگری نیز کرد؟ ضمنا پاس گل زیادی هم دادم.

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

از کی تا حالا فیفا هم جزء بازی فوتبال به حساب اومده؟!!!!!
    از شما بعیده که توی بخش پرو ساکر، تبلیغ بازی فیفا رو می کنین!!!!!
    مثل اینکه میخواین به مدیران سایت اطلاع بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا اینبار اشکالی نداره!؟!؟!؟
    هر چی رو باید سر جای خودش و در قسمت خودش بیان کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بگم با اینکه در تمام بازیها بدون استثناء نمره 8 یا 8.5 می گیرم و آقای گل هر سه جام هستم و روی رنکینگ امتیازها هم امتیاز من چه نسبت به مهاجمان و چه نسبت به بقیه پست ها بیشتره ولی بازم مرد سال فوتبال جهان نمیشم. نمیدونم مشکل از کجاست، آیا برای مرد سال جهان شدن باید کار دیگری نیز کرد؟ ضمنا پاس گل زیادی هم دادم.
    سلام خلیل جان
    به شنا یه کاری میگم اون بکنین ولی کاره سختی هست .
    شما برید تمام رنگیگ هاتون به رتبه ی 1 تبدیل کنید ولی کار سختی هست .
    تا اخر به عنوان مرد سال شناخته بشین من خودم این کار رو می کنم .
    بعد هر فصل من هم اولین توی پاس گل دادن و اولین توی گل زدن و بهترین توی فصل هستم .

یکی اینجا به من بگه بوفون تا 18 قدم از دروازه اومده بیرون و 1 متر(روی سر سه تا بازیکن) پریده روی هوا که چکار کنه؟
    یکی نیست بهش بگه تو که عقل کل 1 متر پریدی هوا خوب توپ رو با دست ات میگرفتی دیگه چرا پریدی و هد میزنی؟
    خوب عقلش تا این حد قد داده مشکلی هست بالاخره که توپ رو دفع کرده دیگه .

می خوام بگم که دیگه واقعاً فهمیدم که توی این بازی اگه کامپیوتر نخواد شما گل بزنید خودتون رو جر بدید و منفجر کنید بازم دروازه باز نمیشه و واقعاً میره روی اعصاب.
    نه این طوری نیست من خیلی با این مشکل مواجه شدم ولی باید سعی خودتون رو بکنید شما ما هم این کار رو کردید اما.....
    به شانس شما هم ربط داره .شما که می گین هی می خورد به تیرک .
    اما برای من بعد سعی بسیار گل زدم.
    و یا بردم و یا مساوی کردم

12. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •