دوستان من همیشه نسخه های جدید رو از سایت خود کسپرسکی میگرفتم . ولی چند وقتیه که میخوام نسخه آخر یعنی 11.0.2.556 رو بگیرم به سایت که مراجعه میکنم فقط ورژن ژاپنی هست . چرا اینجوریه ؟
دوستان من همیشه نسخه های جدید رو از سایت خود کسپرسکی میگرفتم . ولی چند وقتیه که میخوام نسخه آخر یعنی 11.0.2.556 رو بگیرم به سایت که مراجعه میکنم فقط ورژن ژاپنی هست . چرا اینجوریه ؟
خب پس صبر کنید تا سایت نسخه رو بذاره ، هنوز 556 توی لینکه بتا تست هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از همین لینک بالا دانلود کنید اما به نظرم عجله نکنید یکم صبر داشته باشید.
موفق باشید.
سلام عزیز
یک زمانی به عنوان Final منتشر شد باز مثل اینکه هنوز هم باگ داشته و شرکت یادش رفته !
حتی --------- هم برای دانلود گذاشته بود اون زمان .
ولی شما منتظر بمانید تا در خود سایت قرار داده شود .
موفق باشید .
سلام
چند وقتیه می خوام آپدیت کنم پس از چند ثانیه قطع می شه و ارور عدم اتصال به سرور یا آپدیت ناقص دیتابیس رو می ده.
یکی بهم بگه چه کار کنم؟! کلافه ام کرده!!!
تو سایت سافت گذر نوشتن که وب سایت کاسپر اسکای -- شده و حدود 3 ساعت و نیم کسانی که برا آپدیت وصل میشدن به سایت های جعلی وصل میشدن و فایل های آلوده به سیستمشون منتقل شده . دکتر جان خبر داری ؟
سلام داداش
آره درسته اما نه 3 ساعت . زمانش فکر کنم کمتر بوده .
نه مشکلی نیست . شما با Malwarebytes' Anti-Malware یک اسکن کن تا مطمئن شوی .
قربونت . هادی
دوست عزیزتا اونجا که من میدونم کسانی که میخواستن نسخه فاینال 2011را دانلود کنند به یک سایت جعلی دیگه هدایت میشدند و یک انتی ویروس تقلبی را دانلود میکردند نه اینکه واسه اپدیت کردن
سلام
من Kaspersky Anti-Virus 2011 دارم و کامپیوتر رو اسکن کردن و چند تا ویروس پیدا کرد ولی وقتی Fix it Now رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته و باز مینویسه threats have been detected
چی کارش کنم؟
سلام
من در حال حاضر از ورژن 11.0.2.556 استفاده میکنم میخوام ویندوز رو عوض و از ورژن 11.0.1.400 نصب کنم
میتونم آپدیت ورژن فعلی رو برای ورژن جدید هم استفاده کنم یا نه ؟
ممنون
بله میشه
از قسمت settings به تنظیمات update برید(شکل کره ی زمین)
و تیک گزینه ی copy updates to folder:
رو بزنید
میتونید آأرس محل ذخیره سازی رو هم معین کنید
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
این یه باگ هست که احتملا تو ورژن جدید بر طرف میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)