تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 815 از 2365 اولاول ... 31571576580581181281381481581681781881982586591513151815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    دو تا سوال داشتم
    1- برای باند های infinity 693.9 از برند کنوود تا 30-120 چه امپی پیشنهاد می کنید؟
    2- رو جعبه این باند عبارت 4 اهم نوشته شده ولی پشت جعبه تو قسمت مشخصات باند 2 اهم نوشته شده. منظور از این 4 اهمی که روی جعبه نوشته شده چیه؟
    پیشاپیش ممنون از کمک و راهنماییتون
    مرسی
    سلام
    1-جلل خالق.اينفينيتي از برند كن وود ديگه چيه؟!!
    2-دوستان ملاحضه ميفرمايند كه"رو جعبه این باند عبارت 4 اهم نوشته شده ولی پشت جعبه تو قسمت مشخصات باند 2 اهم"ديگه تقلبي بودن از اين بالاتر؟ببين چقدر اين چينيا احمقن كه حواسشون به اينگونه نكات نيست.
    حال من هي ميگم بابا آمژ 7541،693.9 و....اينا همه قلابي هستن.كسي گوش نميده. ميره ميخره تيوترش ميسوزه،ووفر به خرخر مي افته،آمپ دائم پروتكت ميكنه و...وووو
    دوست عزيز اگه اكبند گرفتي ببر پس بده.
    اگر استفاده كردي يه آمپ معولي بگير كه زياد بهش فشار نياد.گول اون توانش رو هم نخور.
    آخه فیوزی که توی پک برقم بودش 150 آمپره. آخه سیم برقش خیلی ضخیمه ،امروز رفته بودم یه فیوز دیگه بخرم دیدم 60 آمپر داره ولی اون سیم کلفت برق توی سوراخ قاب فیوز 60 آمپری نمیره. اون 120 آمپری رو وصل کنم جواب میده؟
    كابلت مگه 0 گيجه؟چاره اي نداري ديگه 120 رو بزن.
    آمپلی فایر دارین؟
    اگه ندارین این مدل 3 اهمی هست و به چخش فشار میاره
    د هر صورت اگه قصدتون خرید هست اگه اشتباه نکنم شما باید با برچسب یا گارانتی نت الکترونیک بخرین
    ولی حیف 180 تومن پول که پایه ....
    واقعا حيف 180 تومن. واقعا حيف.من جات بودم اديو سيستم سري MXC609 ميگرفتم.218 هست.ولي اين كجا و ان كجا
    امير خان راستي MX165Plus هاتون مبارك باشه.كي صداشون رو ميشنوي؟

در آغاز فعالیت Arman...N...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

آمپلی فایر دارین؟
    اگه ندارین این مدل 3 اهمی هست و به چخش فشار میاره
    د هر صورت اگه قصدتون خرید هست اگه اشتباه نکنم شما باید با برچسب یا گارانتی نت الکترونیک بخرین
    ولی حیف 180 تومن پول که پایه ....

سلام

نه آمپلي ندارم ولي قراره بعدا بخرم...با سابو پخش

واسه چي گفتين حيف180 تومن پول ؟

مگه باندش بدردي نيست همه تعريف ميكنند.

هم كبش داره هم صدا

من تنه چند تا ماشين صداشو شنيدم خوب بود....راضي بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    امپ دوکانال استریو داریم؟قیمتش چنده؟امپ خوبیه؟
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

نه آمپلي ندارم ولي قراره بعدا بخرم...با سابو پخش

واسه چي گفتين حيف180 تومن پول ؟

مگه باندش بدردي نيست همه تعريف ميكنند.
    هم كبش داره هم صدا

من تنه چند تا ماشين صداشو شنيدم خوب بود....راضي بودن
    دوست من مشخصه شما بيشتر صداي بم دوست داريدBASS ولي بقيه فركانسها رو نه.718 اسپيكريه كه از نظر به قول فرمايش شما كوبش قويه البته بايد آمپ خوب هم تغذيه اش كنه.ولي ميدرنج و تيوتر خوبي نداره.صداي پر ديستورت و رو مخي داره.
    سلام دوستان
    امپ دوکانال استریو داریم؟قیمتش چنده؟امپ خوبیه؟
    باتشکر
    بله همه برندها امپ دو كانال توليد ميكنن.وقتي آمپليفاير از تك كانال در بياد ميشه استريو.

5. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تشکر اقا حمید
    حالا یه امپ دوکانال که رو 4اهم120rmsبده چی معرفی میکنید؟
    هرکی یه برندیو میگه ادم گیج میشه بخدا!!
    انگار تو امپلی ها هم کیفیتی داریم ینی چی کیفیتی وقدرتی؟ینی همون rmsخروجیشون
    من برا درایو یه 690هرتز میخوام
    باتشکر

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

نمیدونم. از کجا میشه فهمید 0 گیجه ؟ (چون پکش رو دور انداختم).
    اون قابی که فیوز داخلشه کجای کاپوت باید پیچ کرد؟

در آغاز فعالیت Arman...N...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوست من مشخصه شما بيشتر صداي بم دوست داريدBASS ولي بقيه فركانسها رو نه.718 اسپيكريه كه از نظر به قول فرمايش شما كوبش قويه البته بايد آمپ خوب هم تغذيه اش كنه.ولي ميدرنج و تيوتر خوبي نداره.صداي پر ديستورت و رو مخي داره.

ميگين كه 718ex خوب نيست تو فركانس هاي ديگه . يه باندي معرفي كنين كه تو همه ي فركانس ها خوب جواب بده...

شما چي توصيه ميكنين با 200 تومن پول؟؟؟؟؟ kemwood باشه .
    Last edited by Arman...N...; 04-08-2012 at 18:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    2-دوستان ملاحضه ميفرمايند كه"رو جعبه این باند عبارت 4 اهم نوشته شده ولی پشت جعبه تو قسمت مشخصات باند 2 اهم"ديگه تقلبي بودن از اين بالاتر؟ببين چقدر اين چينيا احمقن كه حواسشون به اينگونه نكات نيست.
    حال من هي ميگم بابا آمژ 7541،693.9 و....اينا همه قلابي هستن.كسي گوش نميده. ميره ميخره تيوترش ميسوزه،ووفر به خرخر مي افته،آمپ دائم پروتكت ميكنه و...وووو
    اگر استفاده كردي يه آمپ معولي بگير كه زياد بهش فشار نياد.گول اون توانش رو هم نخور.

واقعا حيف 180 تومن. واقعا حيف.من جات بودم اديو سيستم سري MXC609 ميگرفتم.218 هست.ولي اين كجا و ان كجا
    امير خان راستي MX165Plus هاتون مبارك باشه.كي صداشون رو ميشنوي؟
    سلام اقا حمید
    گفتم از برند کنوود یه امپ تا 30-120 تومن معرفی کنید نه اینکه باند ها از برند کنووده!
    شما تو گوگل هم که سرچ کنی رو جعبه تمام باند های infinity 693.9 کاپا تو تمام فروشگاه ها و سایت ها عبارت 4 اهم درج شده.

محصولات infinity و JBL تا چند سال پیش با گارانتی شرکت عکاظ کیش که متعلق با اقای فدوی(یکی از نام آشناها و قدیمی های بازار صوت و تصویر هستن) وارد و ضمانت می شد که خیلی معتبر بود و الان هم شرکت صوت ایران کیش این برند هارو وارد می کنه

مدل 693.9 اینفینیتی با گارانتی صوت ایران کیش رو یکی از دوستان من بیشتر از یک سال داره استفاده می کنه و هیچ مشکلی هم باهاش نداره
    ولی در مورد امپ های اینفینیتی با شما موافقم خرابی دارن. ولی اونم شانسیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    سلام اقا حمید
    من منظورم این بود که از برند کنوود یا امپ تا 30-120 تومن معرفی کنید نه اینکه باندهام از برنده کنووده(احتمالا خیلی سریع متن رو خوندی متوجه نشدی)

درباره باند infinity 693.9 کاپا هم اگه تو گوگل سرچ کنی تو تمام سایت ها و فروشگاه های صوت و تصویر روی جعبه محصول عبارت 4 اهم درج شده

محصولات infinity و JBL رو تا چند سال پیش شرکت عکاظ کیش که متعلق یه آقای فدوی(یکی از نام اشناها و قدیمی های بازار صوت و تصویر) وارد و ضمانت می شد. و الان هم شرکت صوت ایران کیش این دو برند رو وارد می کنه

infinity 693.9 رو یکی از دوستان من بیشتر از یکسال داره ازش استفاده می کنه و مشکلی هم تا حالا باهاشون نداشت. درباره آمپ های اینفینیتی با شما موافقم خرابی زیاد دارن ولی اونم شانسیه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر اقا حمید
    حالا یه امپ دوکانال که رو 4اهم120rmsبده چی معرفی میکنید؟
    هرکی یه برندیو میگه ادم گیج میشه بخدا!!
    انگار تو امپلی ها هم کیفیتی داریم ینی چی کیفیتی وقدرتی؟ینی همون rmsخروجیشون
    من برا درایو یه 690هرتز میخوام
    باتشکر
    سلام
    فكر كنم پايونير 5500T مناسب باشه براي شما
    نمیدونم. از کجا میشه فهمید 0 گیجه ؟ (چون پکش رو دور انداختم).
    اون قابی که فیوز داخلشه کجای کاپوت باید پیچ کرد؟
    پيچ هم نكردي مشكلي نداره با چسب دوطرفه ميتوني بچسبوني كه راحت اگه يه وقت خواستي جابجا بشه.

ميگين كه 718ex خوب نيست تو فركانس هاي ديگه . يه باندي معرفي كنين كه تو همه ي فركانس ها خوب جواب بده...

شما چي توصيه ميكنين با 200 تومن پول؟؟؟؟؟ kemwood باشه .
    دوست خوبم براي نقل قول كردن ميتونيد از منوي پائين كه نوشته "جواب بصورت نقل قول" استفاده كنيد
    كن وود اسپيكر خوب نداره.تو اين رنج من گليدن آديو سيستم سري MCX609 رو پيشنهاد ميكنم 218 تومن هست
    سلام اقا حمید
    گفتم از برند کنوود یه امپ تا 30-120 تومن معرفی کنید نه اینکه باند ها از برند کنووده!
    شما تو گوگل هم که سرچ کنی رو جعبه تمام باند های infinity 693.9 کاپا تو تمام فروشگاه ها و سایت ها عبارت 4 اهم درج شده.

محصولات infinity و JBL تا چند سال پیش با گارانتی شرکت عکاظ کیش که متعلق با اقای فدوی(یکی از نام آشناها و قدیمی های بازار صوت و تصویر هستن) وارد و ضمانت می شد که خیلی معتبر بود و الان هم شرکت صوت ایران کیش این برند هارو وارد می کنه

مدل 693.9 اینفینیتی با گارانتی صوت ایران کیش رو یکی از دوستان من بیشتر از یک سال داره استفاده می کنه و هیچ مشکلی هم باهاش نداره
    ولی در مورد امپ های اینفینیتی با شما موافقم خرابی دارن. ولی اونم شانسیه
    بله بنده ايشون رو ميشناسم.از قديميها هستن.ارادت هم دارم خدمتشون.ايشون بعد از هارمن با شركت زاب كيش رفتن تو كار واردات DLS و هليكس .يه تعدادي هم جنس آوردن كه بعد خورد به گروني دلار و تا جائي كه ميدونم و تماس داشتم ديگه از اين كار آمدن بيرون.
    در مورد صوت ايران كيش هم اطلاعي ندارم.ولي چرا بايد يه كارخونه معتبر مثل هارمن بياد همچين اشتباهي رو انجام بده؟شايد من دارم اشتباه ميكنم.اميدوارم اورجينال باشه و مشكلي هم نداشته باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •