تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 815 از 1126 اولاول ... 315715765805811812813814815816817818819825865915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    من 2 تا هارد 2 ترا آداپتوری وسترن خریدم.یکیش از روز اول سرعت کپیش 38 مگ بود و اون یکی 20 مگ منم چون برای آرشیو می خواستم اصلا دنبال رفع عیبش نبودم.

همین هارده که 20 تا بود سرعتش بعد یه مدت تو باز کردن فایل ها مشکل پیدا کرد و 1 بارم که برق رفت دیگه به سختی توسط کامپیوتر شناخته می شد.با hdd regen یه تست گرفتم حدود 70 تا delay نشون داد و بعد از تعمیر درست شده بود ولی همچنان سرعتش نسبت اون یکی پایین بود تا دوباره بعد 2 هفته از تعمیر خراب شده اینبار حدود 1000 delay نشون داد و باز تعمیر کردم ولی دیگه هر روز کلی روش delay میفته و تو خوندن اطلاعات و کپی از این هارد بر روی هارد دیگه مشکل پیش میاد.
    اطلاعات مهمی روش ندارم.لطفا بگید چجوری تعمیرش کنم؟بفرستم گارانتی یا شما نرم افزار بهتری از hdd regen سراغ دارید.
    اینم یه شات از hd tune
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

اگه موتورش کار نکنه یا سوکت برق ایراد داره یا مشکل از برد و موتور هارد است بله بیرون ببرید قابل بازیابی است
    ممنون دوست عزيز.
    آيا امكان تعمير موتور هارد هم وجود داره؟

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

لپ تاپ دل مدل inspiron 6000 10 ساله که دارمش

جدیدا رو ویندوز 7 خیلی سرعتش پایین اومده که بعضی اوقات کِرش هم میکنه

سرعت انتقال فایل مثلا از درایو c به d زیر 10 مگ هست

دو تا اسکرین شات از برنامه HD Tune میزارم ببینید مشکل از کجاست و چجور میشه رفع کرد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من 2 تا هارد 2 ترا آداپتوری وسترن خریدم.یکیش از روز اول سرعت کپیش 38 مگ بود و اون یکی 20 مگ منم چون برای آرشیو می خواستم اصلا دنبال رفع عیبش نبودم.

همین هارده که 20 تا بود سرعتش بعد یه مدت تو باز کردن فایل ها مشکل پیدا کرد و 1 بارم که برق رفت دیگه به سختی توسط کامپیوتر شناخته می شد.با hdd regen یه تست گرفتم حدود 70 تا delay نشون داد و بعد از تعمیر درست شده بود ولی همچنان سرعتش نسبت اون یکی پایین بود تا دوباره بعد 2 هفته از تعمیر خراب شده اینبار حدود 1000 delay نشون داد و باز تعمیر کردم ولی دیگه هر روز کلی روش delay میفته و تو خوندن اطلاعات و کپی از این هارد بر روی هارد دیگه مشکل پیش میاد.
    اطلاعات مهمی روش ندارم.لطفا بگید چجوری تعمیرش کنم؟بفرستم گارانتی یا شما نرم افزار بهتری از hdd regen سراغ دارید.
    اینم یه شات از hd tune
    سلام .

بهترین راه این هست که اول بفرستید گارانتی . اگر گارانتی قبول کرد چه بهتر (در وقتتان هم صرفه جویی میشود) . اگر گارانتی قبول نکرد و هارد را تعویض نکرد فعلاً یکبار low level format کنید (کل اطلاعات از بین میره) ؛ احتمالاً که مشکل Delay برطرف نمیشه و تنها راه این هست که بفرستید کلینیکهای تخصصی تا تعمیر کنند.

روز اول سرعت کپیش 38 مگ بود و اون یکی 20 مگ منم چون برای آرشیو می خواستم اصلا دنبال رفع عیبش نبودم.
    اگر هاردها را به usb2 متصل کردید این سرعت عادی هست .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام .

بهترین راه این هست که اول بفرستید گارانتی . اگر گارانتی قبول کرد چه بهتر (در وقتتان هم صرفه جویی میشود) . اگر گارانتی قبول نکرد و هارد را تعویض نکرد فعلاً یکبار low level format کنید (کل اطلاعات از بین میره) ؛ احتمالاً که مشکل Delay برطرف نمیشه و تنها راه این هست که بفرستید کلینیکهای تخصصی تا تعمیر کنند.

اگر هاردها را به usb2 متصل کردید این سرعت عادی هست .
    هر دو به usb 2 متصل بودند و یک نوع فایل انتقال می دادند.برای همین گفتم سرعتشون یکی 20 و دیگری 38 هست.یعنی در شرایط برابر از اول سرعت یکی از هارد ها خیلی کمتر بود.
    Last edited by amlak021; 11-01-2014 at 21:42.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون دوست عزيز.
    آيا امكان تعمير موتور هارد هم وجود داره؟
    معمولا عوض میکنند تا تعمیر

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام

اینم یه شات از hd tune

یک دور فرمت سطح پایین بکنید درست نشد ببرید برای تعمیر hdd regenerator نمیتونه این سکتورهای دیلی رو تعمیر کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

لپ تاپ دل مدل inspiron 6000 10 ساله که دارمش

جدیدا رو ویندوز 7 خیلی سرعتش پایین اومده که بعضی اوقات کِرش هم میکنه

سرعت انتقال فایل مثلا از درایو c به d زیر 10 مگ هست

دو تا اسکرین شات از برنامه HD Tune میزارم ببینید مشکل از کجاست و چجور میشه رفع کرد

تعداد relocated sector ها خیلی زیاد شده اگه با فرمت سطح پایین درست نشه نرم افزاری قابل حل نیست

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یک دور فرمت سطح پایین بکنید درست نشد ببرید برای تعمیر hdd regenerator نمیتونه این سکتورهای دیلی رو تعمیر کنه
    استاد exterme جان ضمن سلام. 3تا سوال از شما دارم:
    1)اگر low level format کنم و ببرم پیش گارنتی خدای نکرده چیزی رو نمی تونه بازیابی کنه چون اطلاعات هم شخصی هست و هم مهم؟
    2)بعد از low level اگر با hd tune تست کنم و اون خطای زرد حاضر نباشه لزوما یعنی هارد کاملا درست شده و صحیح کار میکنه؟
    3)به نظرتون برای اطمینان بیشتر اگر بعد از loe level با hdd regen با گرینه regen all sector تمام سکتور ها رو REGEN کنم بهتر نیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

استاد exterme جان ضمن سلام. 3تا سوال از شما دارم:
    1)اگر low level format کنم و ببرم پیش گارنتی خدای نکرده چیزی رو نمی تونه بازیابی کنه چون اطلاعات هم شخصی هست و هم مهم؟
    2)بعد از low level اگر با hd tune تست کنم و اون خطای زرد حاضر نباشه لزوما یعنی هارد کاملا درست شده و صحیح کار میکنه؟
    3)به نظرتون برای اطمینان بیشتر اگر بعد از loe level با hdd regen با گرینه regen all sector تمام سکتور ها رو REGEN کنم بهتر نیست؟
    با low level format نرم افزاری ریکاوری معمولا نمیشه کرد ولی با pc3000 بازم میشه ریکاوری کرد اگه اروری نباشه درست شده
    برای اطمینان میتونید از نرم افزار hdd rege هم استفاده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •