فك كم منظورشون اين بوده كه از فيل شكن بهره نگيرين..
زياد مهم نيست اين قوانين..!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فك كم منظورشون اين بوده كه از فيل شكن بهره نگيرين..
زياد مهم نيست اين قوانين..!
میشه بگی کدوم سرویسش رو داری؟
تو سایت که چیزی نزده
اگه Art8 رو داری ، قیمت 400 تومنه!
اگ Office داری ، این سرویس هنوز تو رشت نیومده و اینکه مخصوص خونگی نیست!
حرفهای هادی عزیز رو کاملا قبول دارم،
فقط جای تعجبه که چرا پست بنده و ایشون پاک شده! با اینکه در پستم به هیچ کس نه توهین شده بود و نه هیچ چیز دیگه ای!
فقط از شرکت ISP خودم حمایت خودم رو اعلام کردم، همین..!
نمیدونم چرا گزارش تخلف دادن!؟ ولی هرکی بوده حتما به ضررش تموم میشده!
در هر صورت از مدیران محترم بخش و ناظرین فروم تقاضا میکنم که با دقت بیشتر نسبت به این تاپیک اقدام کنند و از کسانی که بر پایه حمایت و صداقت تشریف میارن و پست میدن حمایت بهتری صورت بگیره، و با کسانی که با هدف تخریب و جنجال و دادن گزارش های تخلف غلط، وارد تاپیک ها میشوند برخورد اساسی انجام بدهند.
با سپاس،
یاسر
دوستانی که شاتل دارند . برا شما هم این قسمت انجمن قیلتره ؟!!
من همه جا میتونم برم اما وقتی به بخش سرویس های دانلود و آپلود - که میخوام برم همون صفحه ی مزخرف قیلتر میاد !!!
موضوع چیه ؟!
دوست عزیز این راهی که شاتل گرفته تا چند وقت دیگه باز اندیشه شروع به نغییرات در سرویس خودش میکنه.
شما که کاربر قدیمی این سایت هستید دیگه باید بدودنید چه خبره .
یادش به خیر اون موقع braik,mailr تواین قسمت بودن و به بچه های رشت کمک میکردن.هرجا که هستن خوش و سلامت باشن.
با تشکر.
هادی
دقیقا کدوم پیج؟ لینک بدین، البته من مدام دارم از v-p-n استفاده میکنم و دیگه خیلی وقته صفحه فـیلترینگ رو ندیدم!
این سرویس جدید هست، بیشتر برای مقابله با اندیشه! دیشب هم خیلی راحت 2.5 گیگ دانلود کردم. اسمش رو تو سایت زده ECO2048-1
هیچ راهی نیست، مشکل پینگ، مشکل سرویس دهنده هست. یکی از مشکلات اندیشه که باعث شده من هنوز تو شاتل بمونم همین پینگش هست. تو نمایشگاه هم با قسمت فروشش سر همین بحث کردم که طبق معمول قبول نمیکردن! البته اگر بازی آنلاین نمیکنید، مشکل خاصی نباید براتون باشه. تاثیر تو باز کردن صفحات وب خیلی کمه.
اندیشه 128 محدود
سرعت دانلود 140
اندیشه 128 محدود،
دیشب به هیچ وجه کاهش سرعت ندیدم، 100 تا 120 متغیر بود.
بقیه دوستان هم که دیشب دانلود داشتن در صورت امکان اطلاع رسانی کنن.
با سپاس،
یاسر
شاتل مرکز 5 سرویس 2 مگ دیشب تو ساعت رایگان دانلود از لینک مستقیمش 200 بود!!!!تورنت 180!!!
جریان چیه؟؟؟؟ این همیشگیه؟؟؟؟؟؟ من دیشب 4 گیگ دانلود کردم!!!!! اینجوری پیش بره که دیگه اصلا نیازی نیست قبل از 1 دانلود کنم...
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)