تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 815 از 2014 اولاول ... 31571576580581181281381481581681781881982586591513151815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,141 به 8,150 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در گفتگو با مهر عنوان شد:
    واگذاری امتیاز تیم فوتبال سرخپوشان به دیهیم اهواز / شکایت از باشگاه پرسپولیس

مدیرعامل تیم فوتبال سرخپوشان دلوار افزار تهران از واگذاری امتیاز این تیم دسته اولی فوتبال ایران به باشگاه دیهیم اهواز خبر داد.

وی با ابراز بی اطلاعی از اینکه چرا باشگاه پرسپولیس به تعهدات خود عمل نکرده است، تصریح کرد: با وجود گذشت بیش از یک سال از انتقال فرهاد خیرخواه به باشگاه پرسپولیس تهران هنوز مسئولان این باشگاه به تعهدات خود عمل نکرده‌اند و پاسخگوی پیگیری و تماس‌های مکرر ما نیستند. با این شرایط ناچاریم از طریق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اقدام کرده و با شکایت از باشگاه پرسپولیس حق و حقوق خود را احیا کنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شیری در گفتگو با مهر:
    نخستین شکست را به برق تحمیل می کنیم /خط دفاع مقصر ناکامی های پرسپولیس نیست

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای فرار از وضعیت فعلی نخستین شکست فصل جاری را به برق شیراز تحمیل می کنیم تا با کسب سه امتیاز این دیدار به اوضاع خود سر و سامان بخشیم.

مجتبی شیری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت این تیم در رقابت های لیگ برتر گفت: نمی شود گفت با دو باخت پرسپولیس وارد بحران شده است زیرا ما در این دو دیدار اگر از موقعیت های خود به بهترین شکل استفاده می کردیم، نتیجه مسابقه به نفع مان تغییر می کرد و امروز دیگر چنین بحث هایی علیه پرسپولیس مطرح نمی شد.

وی ادامه داد: شاید غیبت 5 بازیکن کلیدی و یا بد بازی کردن تیم در بعضی از دقایق این دیدارها تاثیر مستقیمی در نتایج تیم داشته است اما اگر ما بخواهیم قهرمانی شویم نباید این مسائل را در نظر بگیریم. قطعا بازیکنان ذخیره و نیمکت نشین هم باید در مسابقات با قدرت بیشتر به میدان رفته و به همه ثابت کنند پرسپولیس از تیم درون و بیرون زمین بسیار خوبی برخوردار است.

مدافع پرسپولیس در مورد انتقادهایی که از خط دفاع این تیم مطرح شده، افزود: نباید تمام تقصیرها را به گردن خط دفاع انداخت زیرا در این چند دیدار ما در دفاع تیمی دچار مشکل شدیم و باید این بخش را تقویت کنیم. باید بازیکنان از همان نیمه زمین حریف کار دفاعی را آغاز کنند تا فشار کمتری به خط دفاع و دروازه تیم وارد شود و تیم مقابل کمتر وارد محوطه 18 قدم ما شود.

وی در مورد دیدار با برق شیراز تاکید کرد: ما در این دیدار میزبان هستیم، همچنین به این 3 امتیاز نیاز مبرمی داریم و نباید اجازه دهیم برق شیراز با امتیاز زمین را ترک کند. مطمئنا با پیروزی برابر آنها از این وضعیت خارج خواهیم شد.

شیری اضافه کرد: بازیکنان ما با فراموش کردن دو شکست گذشته، با آمادگی کامل و قدرت بالا در این دیدار به میدان می روند تا با تحمیل نخستین شکست فصل جاری به برق شیراز، پرسپولیس بار دیگر به جمع تیم های بالای جدول باز گردد.

وی در مورد پست جدیدش در پرسپولیس اظهار داشت: گرچه دوست دارم در پست تخصصی ام به میدان بروم اما امروز سرمربی تیم از من در کنارها استفاده می کند و من هم به نظر وی احترام می گذارم. البته حضورم در این پست باعث شد تا حدودی از تیم ملی دور شوم اما در بازی های آینده تمام تلاشم را به کار می بندم تا بتوانم ضمن ارائه بازیهای قابل قبول در تیم، بار دیگر شرایط حضورم را در تیم ملی فراهم سازم.

مدافع تیم پرسپولیس در مورد رویارویی اش با برادرش(مهدی شیری هافبک برق شیراز) در بازی فردا گفت: در دنیای حرفه ای فوتبال تنها باید برای موفقیت تیم تلاش کرد. البته من همیشه به برادرم احترام می گذارم اما در زمین ورزش با وی رقیب هستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کاظمیان در گفتگو با مهر:
    وضعیت پرسپولیس بحرانی نیست / دوستی ارزش‌های فنی‌اش را ثابت کرد

بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد این تیم در بحران قرار ندارد و می تواند با چند نتیجه مطلوب از وضعیت فعلی خارج شود.

جواد کاظمیان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص گلزنی در دیدار با النصر امارات در رقابت های جام اتصالات امارات گفت: توانستم در آن دیدار هم گل بزنم تا نشان دهم در شرایط بسیار خوبی قرار دارم. البته هفته پیش هم برابر الشعب یک گل زدم و یک پاس گل دادم و تمام تلاشم را انجام می دهم تا به موفقیت تیمم کمک کنم.

هافبک تیم فوتبال عجمان با بیان اینکه بازی پرسپولیس برابر فولاد را بطور کامل تماشا کرده است، در خصوص آن دیدار اظهار داشت: پرسپولیس در آن دیدار عملکرد خوبی داشت اما بازیکنان نتوانستند از فرصت های خود به خوبی استفاده کنند که امیدوارم در بازی آینده برابر برق شیراز این مشکلات حل شده و با پیروزی در ورزشگاه آزادی به وضعیت خود سر و سامان دهند.

وی اضافه کرد: برخلاف کسانی که می گویند پرسپولیس در بحران قرار دارد، من می گویم با این دو شکست اتفاق خاصی نیفتاده است زیرا هنوز ابتدای فصل است و این تیم می تواند با چند نتیجه مطلوب از وضعیت فعلی خارج شود.

کاظمیان با بیان اینکه از امروز نمی توان گفت که چه تیمی قهرمان لیگ برتر می شود، تصریح کرد: قطعا پرسپولیس با نفرات مطرحی که در اختیار دارد، همانند سال گذشته یکی از شانس های اصلی قهرمانی در لیگ برتر است، ضمن اینکه آنها می توانند در آسیا هم نتایج خوبی کسب کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا درصورت نیاز پرسپولیس می تواند به عنوان یار کمکی این تیم را در مسابقات لیگ حرفه ای فوتبال آسیا همراهی کند، تاکید کرد: فکر نمی کنم باشگاه عجمان به من اجازه دهد به این راحتی از این تیم جدا شوم زیرا به من شدیدا نیاز دارند و یکی از مهره های اصلی تیمشان هستم.

هافبک تیم فوتبال عجمان در ادامه صحبت هایش به موفقیت تیم فوتبال نوجوانان اشاره کرده و ادامه داد: واقعا به آقای علی دوستی تبریک می گویم و خوشحالم تیمش از اعتبار ایران در آسیا دفاع کرد زیرا وی که یکی از مربیان زحمتکش ایران است، سال ها به حقش نرسیده بود و با این قهرمانی توانست خیلی چیزها را ثابت کند.

وی اضافه کرد: تیم نوجوانان در این دوره ضمن شکستن طلسم ناموفق بودن تیم های پایه در دوره های گذشته، هم به جام جهانی صعود کردند و هم برای اولین بار قهرمان آسیا شدند که تمام اینها بیانگر ارزش های فنی علی دوستی است.

کاظمیان در پایان با بیان اینکه هر کاری که بتواند انجام می دهد تا این تیم با قدرت در مسابقات جهانی نوجوانان شرکت کند، گفت: مطمئن هستم دوستی می تواند باز هم با این تیم در مسابقات دیگر از اعتبار ایران دفاع کند که در این راه همه باید به وی کمک کنند تا این نسل بتواند آینده فوتبال ایران را تضمین کن

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در جلسه مشترك هدايتي و مصطفوي مطرح شد؛تاكيد بر حمايت از قطبي و پايان شايعات در باره اختلافات هيات مديره

در نشست صبح امروز(سه شنبه) داریوش مصطفوی مدير عامل و حسین هدایتی رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در خوصوص تما م مسايل باشگاه و حمايت همه جانبه از تيم فوتبال بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در پایان این نشست مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره با تاکید بر حمایت همه جانبه از تیم و کادر فنی اعلام کردند؛ باشگاه در وضع مطلوبی بسر می برد و برخلاف شایعات منتشر شده، هیچ اختلافی میان اعضای هیأت مدیره باشگاه وجود ندارد.

مصطفوی و هدایتی از رسانه ها خواستند از انتشار شایعات اجتناب کنند و از همه هواداران پرسپولیس خواستند بدون توجه به اخبار و حاشیه ها، با تمام وجود از باشگاه و تیم حمایت کنند.

مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره با تاکید بر همدلی همه اعضای خانواده پرسپولیس ابراز امیدواری کردند كه در ديدارهاي آينده وضعيت تيم بهتر شود و تيم به شرايط آرماني نزديك شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

رييس سازمان ليگ در گفت و گو با ايپنا:
    الونگ پرسپوليسي مي‌شود،‌ اما به يك شرط!

رييس سازمان ليگ گفت: "الونگ فقط در صورتي مي‌تواند به تركيب تيم فوتبال پرسپوليس اضافه شود كه مدت قراردادش با تيم تمام نشده باشد."

در حاليكه خبرهاي رسيده حاكي از آن است كه قطبي در نظر دارد الونگ را به جاي يكي از بازيكنان خارجي تيم، در تركيب قرار دهد و از آنجا كه تاكنون از 4 بازيكن خارجي ديگر استفاده كرده، لذا احتمال بروز مشكل براي اضافه شدن الونگ وجود دارد.

در همين رابطه عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، عنوان كرد: "با اين توصيف الونگ نمي‌تواند براي تيم پرسپوليس بازي كند، مگر اينكه از قبل با تيم پرسپوليس قرارداد داشته و مهلت قرادادش هنوز به پايان نرسيده باشد. چرا كه سازمان ليگ در ابتداي فصل مقرر كرد كه هر يك از تيم ها تنها مي‌تواند 4 بازيكن خارجي داشته باشد، اما به طور استثنا اين فصل درباره بازيكناني كه از پيش قرارداد داشتند سخت‌گيري نمي‌كنيم و درباره آنها باشگاه‌ها مي‌توانند تا 5 بازيكن خارجي نيز داشته باشند."

محمدي در اين رابطه كه نام الونگ در ابتداي فصل جزو ليست اسامي بازيكنان پرسپوليس نبوده،‌ توضيح داد: "در اين رابطه بايد براساس آيين نامه تصميم گرفت و الونگ در صورتي كه از پيش با پرسپوليس قرارداد داشته باشد مي‌تواند با حذف يكي از بازيكنان تيم به تركيب پرسپوليس راه يابد."

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

آتسو: مدافعي بنام رحمان رضايي نمي‌شناسم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس درباره احتمال حضور رضايي در پرسپوليس گفت: اين بازيكن را نمي‌شناسم.

فرانك آتسو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره مشكلات خط دفاع پرسپوليس و دريافت 7گل در 2 مسابقه اخير توضيحاتي را ارائه كرد.
    آتسو معتقد است كه سرخ‌پوشان در خط دفاعي بازيكنان خوبي را در اختيار دارند و مشكلي اصلي، سازماندهي و عدم هماهنگي نفرات در اين پست است.
    وي اطلاع چنداني از جايگاه خود در اين تيم ندارد و در ضمن از جذب يك مدافع با تجربه بنام رحمان رضايي نيز اطلاعات چنداني ندارد:

فارس: به لحاظ جسماني و روحي در چه وضعيتي قرار داري؟
    مشكل خاصي وجود ندارد و من با انگيزه در تمرينات پرسپوليس شركت مي‌كنم. در شرايط بدني خيلي خوبي قرار دارم و با قدرت به كارم در ايران ادامه مي‌دهم.

فارس: 2 شكست اخير نشان مي‌دهد كه پرسپوليس وضعيت خوبي ندارد و اين ضعف در خط دفاعي جدي‌تر به نظر مي‌رسد؟
    قبول دارم كه برابر تيم‌هاي ابومسلم و فولاد خوزستان عملكرد بدي داشتيم و متاسفانه با شكست ميدان را ترك كرديم؛ اما از ادامه راه نااميد نيستيم و تا پايان فصل راه طولاني بايد طي شود.

فارس: خط دفاعي چقدر در اين شكست‌ها مقصر بود؟
    به هر حال آمار نشان مي‌دهد كه در مسابقه‌هاي اخير به راحتي و به سادگي از حريفان گل خورده‌ايم و بايد روي اين مسئله تمركز كرده و اين مشكل را برطرف كنيم.

فارسس:در كارنامه ورزشي‌ات به عنوان يك مدافع، تجربه دريافت 7 گل در 2 مسابقه را داشته‌اي؟
    خير و به همين دليل اصلاً احساس خوبي در اين زمينه ندارم. دريافت گل‌هاي بچه‌گانه هرگز برايم رضايت‌بخش نيست.

فارس: برابر فولاد خوزستان نيمكت نشين بودي. نيمكت نشيني‌ات فني بود يا اينكه به لحاظ جسماني آماده نبودي؟
    همان طوري كه گفتم در شرايط بدني خوبي قرار دارم و فقط كادر فني ترجيح داد كه در اهواز به عنوان بازيكن ذخيره روي نيمكت بنشينم. دليل اصلي نيمكت نشيني‌ام فني بود و اعتراضي به اين تصميم ندارم.

فارس: كادر فني پرسپوليس تا چه حد از عملكردت در اين تيم ابراز رضايت دارد؟
    اين سوالي است كه بايد افشين قطبي و افشين پيرواني به آن پاسخ دهند؛ اما معتقدم آنها از بازي‌هايم در فصل جاري ابراز رضايت دارند. حتي پس از شكست برابر فولاد قطبي در مورد بازي با من صحبت و از بازي‌ام ابراز رضايت كرد.

فارس: چرا خط دفاع پرسپوليس تا اين حد شكننده است؟
    اطمينان دارم كه پرسپوليس بهترين مدافعان ليگ برتر را در اختيار دارد؛ اما بازيكنان به هماهنگي بيشتري نياز دارند و علاوه بر اين مشكل خط دفاعي پرسپوليس فردي نيست، بلكه به سازماندهي مربوط است.

فارس: بعد از شكست برابر فولاد نحوه تمرينات قطبي در مورد مدافعان تغيير كرده است؟
    خير. تغييراتي در نحوه تمرينات وجود نداشت. مسايل تاكتيكي و فني به نظر مستقيم كادر فني بستگي دارد؛ اما در يك مدت كوتاه نمي‌توان تغييرات اساسي را در تيم ايجاد كرد.

فارس: در روزهاي اخير صحبتي با قطبي درباره ضعف خط دفاع پرسپوليس داشته‌اي؟
    خير من به عنوان يك بازيكن فقط وظيفه دارم در تمرينات شركت كنم و با تشخيص كادر فني وارد ميدان شوم، البته كادر فني در پايان هر مسابقه با نشان دادن فيلم مسابقات نقاط ضعف را به ما گوشزد مي‌كند.

فارس: مي داني كه هواداران پرسپوليس به شدت نگران وضعيت خط دفاعي تيمشان هستند؟
    من هم مانند آنها ناراحت هستم زيرا خوردن 7 گل در 2مسابقه اصلا قابل توجيه نيست.اميدوارم در ديدارهاي بعدي اين مشكلات برطرف شود. در شرايط آرماني در 4 مسابقه براي پرسپوليس بازي كرده‌ام كه پرسپوليس در آن ديدارها 3 گل خورد؛ اما اين روزها وضعيت فرق مي‌كند.

فارس: قبول داري نگراني علاقمندان پرسپوليس با اين خط دفاع در ليگ قهرمانان آسيا شديدتر خواهد شد؟
    بله، بدون شك اگر با همين روش بازي كنيم در بازي‌هاي آسيا با مشكلات بيشتري مواجه خواهيم شد. اميدوارم با كمك ماركو و قطبي و ساير اعضاء كادر فني اين مشكلات برطرف شود. بازيكنان خط دفاع نيز بايد بيشتر از گذشته تلاش كنند و با هوشياري بالاتري برابر حريفان به ميدان بروند.

فارس: مسئولان پرسپوليس اعلام كرده‌اند براي پوشش ضعف خط دفاعي مي‌خواهند رحمان رضايي را جذب كنند.نظرت در اين باره چيست؟
    من رحمان رضايي را نمي‌شناسم و هرگز بازي اين مدافع را نديده‌ام؛ اما با توجه به شكست‌هاي اخير ما به شدت تحت فشار هستيم و مسئولان براي آنكه پرسپوليس به راحتي از حريفان گل نخورد در جستجوي راهكارهاي جديدي هستند.

فارس: حضور يك مدافع مياني در پرسپوليس را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    به هر حال پرسپوليس تيم بزرگي است و مسئولان اين باشگاه اختيار تام دارند كه باصلاح ديدشان نفرات جديدي را جذب كنند. مدافعي بنام رحمان رضايي نمي شناسم و فقط سعي مي‌كنم وظيفه‌ام را در اين تيم به خوبي انجام دهم.

فارس: نظرت درباره بازي مقابل برق شيراز چيست؟
    به هر حال برق تيم بسيار هماهنگ و منسجمي است و بازي سختي را در ورزشگاه آزادي مقابل اين تيم برگزار خواهيم كرد.

فارس: تا چه حد از مهاجمان تيم برق شيراز شناخت داري ؟
    اطلاعات زيادي درباره آنها ندارم؛ اما كادر فني نكات فني را در مورد اين بازي به ما گفته‌است. اميدوارم بازي خوبي را مقابل تيم صدرنشين انجام دهيم.

فارس: پيش بيني‌ات از نتيجه بازي چيست؟
    در ورزشگاه خانگي بازي مي‌كنيم و بايد در آزادي برق را شكست دهيم و البته سعي كنيم از اين حريف گلي را دريافت نكنيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

شيري: براي شكست پرسپوليس از برادرم مي گذرم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال برق شيراز گفت: براي موفقيت تيم خود از برادرم نيز عبور مي كنم.

مهدي شيري در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره انتقادهايي كه اين روزها به خط دفاع پرسپوليس و به خصوص مجتبي برادرش در اين تيم اظهار داشت: وقتي يك تيم شرايط خوبي در آمار گل خوردن نداشته باشد اولين انتقادها متوجه خط دفاع و دروازه بان مي شود؛ اما اين درست نيست. در يك تيم همه با هم حمله كرده و همه هم در دفاع شركت مي كنند.
    وي افزود: به خاطر دفاع از مجتبي اين حرف را نمي زنم. اين طور نيست كه در تيم پرسپوليس همه حمله ها به نام علي كريمي ثبت شود و همه گل خوردن ها به نام برادرم .اين تيم به طور كلي شرايط خوبي ندارد.
    هافبك برق شيراز ادامه داد: مجتبي شرايط خوبي دارد و در اين تيم تا به حال در چهار پست مختلف بازي كرده است. اميدوارم ساختار دفاعي پرسپوليس در بازي مقابل ما هم به همين صورت باشد.
    مهدي شيري جدال خود با برادرش را ديدني توصيف كرد و گفت: اميدوارم كه بازي خوبي را هر دو تيم انجام دهند. حاضرم براي موفقيت تيم خودم هر بازيكني از جمله برادرم را از پيش رو بردارم.
    بازيكن برق عنوان كرد: بازي با استقلال به دليل مصدوميت بازيكنانمان به ما خيلي فشار آورد. همان بازيكنان مصدوم را مقابل پرسپوليس نداريم و بازي سختي مقابل اين تيم خواهيم داشت.
    شيري در ارتباط با اين كه چرا مقابل استقلال با وجود حضور علي دايي در ورزشگاه بازي خوبي انجام نداد، گفت: از بازي قبلي خود كمي مصدوميت داشتم و به همين دليل در طول هفته خوب تمرين نكرده بودم. از طرفي من بعد از بازي متوجه حضور دايي در ورزشگاه شدم.
    اين بازيكن خاطر نشان ساخت: مقابل استقلال به دليل شرايطي كه پيش آمد بازي تدافعي را انجام داديم و البته من يك پاس گل دادم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

دي كارمو: فصل خوبي را در پرسپوليس تجربه خواهم كرد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اطمينان دارم گلزني‌هايم ادامه داشته و فصل خوبي را سپري خواهم كرد.

پائولو روبرتو دي كارمو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در باره آخرين شرايط خود در باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: با توجه به گلي كه برابر فولاد خوزستان به ثمر رساندم، احساس خوبي دارم و اميدوارم گلزني‌ام در ديدارهاي بعدي نيز تداوم داشته باشد. با وجود آنكه در اهواز گلزني دارم؛ اما شكست پرسپوليس برايم رضايت‌بخش نبود.
    وي افزود: در 3 مسابقه اخير فرصت‌هاي زيادي را از دست دادم و به نظرم مي‌توانستم تاكنون بيش از يك گل براي پرسپوليس به ثمر برسانمف بنابر اين نبايد در ديدارهاي بعدي موقعيت گلزني را از دست بدهم.
    مهاجم برزيلي در مورد بازي فردا گفت: در ديدار برابر فولاد چند بازيكن كليدي خود را در اختيار نداشتيم؛ اما مسابقه با برق شيراز براي ما متفاوت است و با دراختيار داشتن بازيكنان كليدي با آنها مصاف خواهيم كرد و به فكر كسب 3 امتياز هستيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

علوي و بادامكي خارج از فهرست 18 نفره

باقري و واعظي مشكلي براي بازي مقابل برق ندارند

خبرگزاري فارس: دروازه بان و كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران با رفع مصدوميت مي توانند در ديدار مقابل برق شيراز بازي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پزشك تيم فوتبال پرسپوليس در مورد آخرين وضعيت مصدومان تيم به خبرنگار فارس گفت: در تمرين امروز مهدي واعظي و كريم باقري را آزمايش كرديم و مشخص شد كه مشكلي براي بازي فردا ندارند.
    زرينه گفت: مسعود زارعي نيز با توجه به مشاوره با چند پزشك نياز به عمل جراحي نخواهد داشت. در پايان تمرين امروز مربيان پرسپوليس نام بازيكناني چون محمد علوي، حسين بادامكي ، مهران فرضيات و حميد علي عسگر را براي ديدار فردا مقابل برق شيراز از فهرست خارج كردند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعید میدونم باقری بتونه بعد از این مصدومیت تا چند وقت مثل قبل بازی کنه برای پرسپولیس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •