تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 814 از 1547 اولاول ... 3147147648048108118128138148158168178188248649141314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,131 به 8,140 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو این فروم علنا دارن میگن پرمصرفها باید به پای ما کم مصرفها بسوزن
    این حرفارو میزنید که شرکتهای مثل شاتل یه عمر سوارمون میشن

Sent from my LG-M320 using Tapatalk
    مغلطه نفرمایید لطفا، هیچ کی همچین حرفی نزده. و قرارم نیست همچین اتفاقی بیافته این سرویس ها و تضمین سرعتشون واسه شما پر مصرفا سر جاشون باقی می مونه.
    و طرح های حجمی با حجم کم و سرعت بالا و تضمین سرعت پایین هم جدا در کنار اینا ارائه میشه.
    این شما هستید که الآن علنا دارید فکر می کنید برای این که به خواستتون برسید باید حتمنا کم مصرف ها فدا بشن.
    Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 17:02.

2. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دقیقا دوست عزیز الان این کم مصرف ها شدن کورسوی امید آقای نخجوانی مدیرعامل شاتل! ایشون از شرکت هایی مثل دیده بان و شبدیز عصبانی هستن که زودتر از بقیه طرح هایی دادند که اونها رو هم مجبور کرد تا طرح منصفانه تری بدن وگرنه ایشون با شرکت هایی مثل آسیاتک و پارس آنلاین و های وب و مخابرات یه جور دیگه بسته بودن که اصلا به نفع هیچ کاربری نبود.

4. 5 کاربر از majnoon21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آره دقیقا !
    من خودم شخصا اعتقاد دارم حقوق همه باید رعایت شه ولی من نمی تونم بسوزم به خاطر کاربرای آماتور که ماهی 3 گیگ مصرف دارند من کنسول دارم / پس سی دارم / کلی دم و دستگاه و بازی دارم که هر کدومشون آپدیت می گیرین و کلی ترافیک نیاز هست تا بتونم از پس همه چی بر بیام تازه دانلودرم زیاد نیستم الا بازی یعنی فایل بی مصرف دانلود نمی کنم بعد طرف اومده میگه من از آسیاتک سالی 100 گیگ می گرفتم الان باید فلان .....
    من نوعی چه تقصیری دارم باید به پای کم مصرفا بسوزم.

6. 8 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

نه.
    دارن میگن سرویس با سرعت بالا و با حجم کمتر و قیمت مناسب تر عرضه بشه،کسی نگفته پرمصرف به پای کم مصرف بسوزه،قرار نیست اگه سرویس سرعت بالا باحجم کمتر ارائه بدن،سرویس شمارو حذف کنن!
    نمیدونم چیز به این سادگی آیا اینقدر فهمش پیچیده هست؟
    + بسته شاتل لند هم دوباره اضافه بشه(این مورد فعلا مثل اینکه اصلا تکلفیش مشخص نیست)

8. 3 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آره دقیقا !
    من خودم شخصا اعتقاد دارم حقوق همه باید رعایت شه ولی من نمی تونم بسوزم به خاطر کاربرای آماتور که ماهی 3 گیگ مصرف دارند من کنسول دارم / پس سی دارم / کلی دم و دستگاه و بازی دارم که هر کدومشون آپدیت می گیرین و کلی ترافیک نیاز هست تا بتونم از پس همه چی بر بیام تازه دانلودرم زیاد نیستم الا بازی یعنی فایل بی مصرف دانلود نمی کنم بعد طرف اومده میگه من از آسیاتک سالی 100 گیگ می گرفتم الان باید فلان .....
    من نوعی چه تقصیری دارم باید به پای کم مصرفا بسوزم.
    پس شما معتقدی که کاربرای آماتور باید به خاطر شما فدا بشن در حالی که اصلا نه این حالت و نه برعکسش قرار نیست اتفاق بیافته. این طرحای جدید مسلما حذف نمیشن خیالتون راحت باشه و اصلا هم نیازی نیست که حذف بشن. مطمئن باشید بهتر و کامل تر هم میشن. اما بازم نیاز کم مصرفا رو برآورده نمی کنن. واسه اونا هم باید سرویسایی با تضمین سرعت کم و سرعت اسمی بالا و حجم کم با قیمت مناسب ارایه بشه. تا هر کی به اندازه پولش آش بخوره.
    Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 17:08.

10. 2 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

موافقم طرح های حجمی افتضاح بودن فقط به نفع شرکتا بود و دست شرکتا رو باز گذاشته بود برای اینکه کلاه گشادی سر مشتری بذارن.. در این طرحها دست شرکت‌ها بسته شده و مجبورا سرعت تضمینی بدن به کاربرا! نه اینکه هر سرعتی دلشون خواست بدن هر ساعت یه سرعت بدن رقابت شرکت‌ها هم باعث شد که حجما بالاتر بره و به نفع کاربر نهایی تموم بشه... خود وزیر ارتباطات گفته بود که طرحهای جدید 700 میلیارد تومان از درآمد شرکت‌ها کم میکنه...

5 گیگ حجم میدادن 16500 بدون شبانه بعدش هم باید گیگی 3000 میخریدی!!!

طرحهای جدید هر جور فک کنی به نفع همه هست..

12. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

موافقم طرح های حجمی افتضاح بودن فقط به نفع شرکتا بود و دست شرکتا رو باز گذاشته بود برای اینکه کلاه گشادی سر مشتری بذارن.. در این طرحها دست شرکت‌ها بسته شده و مجبورا سرعت تضمینی بدن به کاربرا! نه اینکه هر سرعتی دلشون خواست بدن هر ساعت یه سرعت بدن رقابت شرکت‌ها هم باعث شد که حجما بالاتر بره و به نفع کاربر نهایی تموم بشه... خود وزیر ارتباطات گفته بود که طرحهای جدید 700 میلیارد تومان از درآمد شرکت‌ها کم میکنه...

5 گیگ حجم میدادن 16500 بدون شبانه بعدش هم باید گیگی 3000 میخریدی!!!

طرحهای جدید هر جور فک کنی به نفع همه هست..
    بله،برگشتن به سرعت های لاک پشتی به نفع و صلاح تمام مردم ایران هست. مسئولین ایران از انقلاب همیشه به فکر خوشبختی مردم بوده و هستند و خواهند بود و برای همین الان یکی از بهترین کشور های جهان از لحاظ شرایط زندگی هستیم.
    تازه شما میتونین حجمتون هم که تموم شد با سرعت فوق العاده 128 دانلود کنی،باورنکردنیه نه؟ مردم ایران و اینهمه خوشبختی؟ فکر کن چه چیز ها با این سرعت باورنکردنی میتونی دانلود کنی.
    اینکه مجبور کنن همه دست به جیب بشن و 80 تومان ماهیانه خرج اینا بکنن مسلما به نفع همه هست.

14. 8 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عدم صداقت در بحثها مشکل ایجاد میکنه!

اول باید مشخص کرد منظور از سرویس کم مصرف اینه که یه فرد یه خط با حجم و قیمت کم بهش بدن که باهاش شبانه دانلود کنه و با خط دیگش سرویسی بگیره که نیاز به شبانه نداشته باشه یا نه صادقانه منظورش واقعا کاربراییه که مصرف کمی در ماه دارند.

اگه منظور واقعا کاربراییه که سرعت بالا میخوان ولی حجمی در حد مثلا 10 گیگ در ماه بسشونه ، شرکتها قطعا میتونن با اصلاح سقف قیمت پوشش بدن این طیف رو.

همه شرکتها میتونن سرعت 512 اسمی رو تا 16 مگ باز بزارن با حجمی منصفانه در حد 8-10 گیگ با قیمت 10 هزار تومن! این طرح مانعی نداره...

16. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

قبلا برای 160 گیگ حجم باید بیش از 200 هزار پرداخت میکردی ولی الان 80 تومن میدی!! الان این طرح کجاش به نفع همه نیست؟؟

شبانه هم که برقراره و همچنین شاتل لند... کم مصرفها هم طرح 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود (شاتل لند و...) به قیمت 10 تومن می‌خرن حالشو میبرن...

- - - Updated - - -

قبلا برای 160 گیگ حجم باید بیش از 200 هزار پرداخت میکردی ولی الان 80 تومن میدی!! الان این طرح کجاش به نفع همه نیست؟؟

شبانه هم که برقراره و همچنین شاتل لند... کم مصرفها هم طرح 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود (شاتل لند و...) به قیمت 10 تومن می‌خرن حالشو میبرن...

18. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حرف ما هم اینه که سرویس های جدیدی با شرایط متفاوت بدن که نیاز کم مصرف ها رو برطرف کنه و به سرویس های دیگه هم لطمه وارد نکنه. با یه سری اصلاحات و تعیین اولویت ها توی تعریفات شبکه شون، همه شرکتا می تونن این کارو بکنن.
    همچنان که تا چندی پیش داشتن سرویس های غیر حجمی قبلی رو در کنار حجمی ها ارائه می دادن و هر کدوم سرعت و شرایط خاص خودشون را داشتن. منتهی غیر حجمی هایی که قبلا تصویب شده بود حجمشون خیلی پایین بود و نیاز پر مصرفا رو جوابگو نبود که الآن هست.
    واقعا پیچیده نیست و ما بی خود داریم بین خودمون دعوا راه می ندازیم. هر چند مقصر اصلی وزارت ارتباطاته که فکر همه این مسائل رو باید می کرد.
    Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 17:49.

20. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •