چه بسته ای دارین دوست عزیز؟
کسی این مشکل رو داره؟ هر شب این مشکل رو حدود 3 و بیست دقیقه صبح دارم به جز دیشب که 3 بار قطع شد و فکر کنم پریشب اصلا قطع نشد، مطمئن نیستم.
چه بسته ای دارین دوست عزیز؟
کسی این مشکل رو داره؟ هر شب این مشکل رو حدود 3 و بیست دقیقه صبح دارم به جز دیشب که 3 بار قطع شد و فکر کنم پریشب اصلا قطع نشد، مطمئن نیستم.
آقا من اومدم بگم اشتراک 300 تومنی روزانه فیلمو گرفتم با همراه اول ... که گفته ترافیک کم نمی کنه اگر عضو بشیم و زیر فیلم هم می نویسته فیلیمو که ترافیک کم نمی کنه !!!
قسمت جالب اینه که هم 300 تومن کم می کنه هم از ترافیک بسته
فقط نترگی دزد اول از این همه دزدیو این همه گیییییجی عمدی
![]()
Last edited by britain; 12-08-2017 at 18:36.
سلام
دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه اول. میخواستم ببینم آیا همراه اول بسته های تشویقی مثل بسته های اینترنت و مکالمه و ... بابت ترابرد ارائه میده به مشترک های جدیدش و اگه آره چطور باید اقدام کنم
من همین امروز سیمکارتو گرفتم1000دقیقه مکالمه 1000گیگ اینترنت و 1000 اس ام اس تا یه هفته. البته اگه اعتباری باشه 10000تومان شارژ باید بکنی تا فعال شن اینا
۱۰۰۰گیگ اینترنت یا ۱۰۰۰ مگابایت ؟؟
آیو نصب کن
شهر ما سه تا سکتور بستن با دوتا rru که اون سمتی که rru نداره اصلا پایداری و سرعت نداره
1000گیگابایت یه هفته
بسته خوش آمد ۱۰۰۰:
از اول مرداد تا پایان مهر ماه ۱۳۹۶، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه، ۱۰۰۰ عدد پیامک داخل شبکه و حجم نامحدود اینترنت به مدت اعتبار ۱ هفته به مشترکین دائمی و اعتباری جدید واجد شرایط هدیه داده می شود.
واجدین شرایط:
الف- مشترکین دائمی جدید: با اولین تراکنش مشترک دائمی جدید این بسته به صورت خود به خودی فعال می گردد. مشترک دائمی حداکثر ۱ ماه مهلت دارد تا سیم کارت فعال شده را در گوشی قرار داده تا اولین تراکنش اتفاق افتد. از این زمان ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.
ب- مشترکین اعتباری جدید: هر مشترک جدید اعتباری ۱ ماه مهلت دارد تا با رساندن مجموع مبلغ اعمال شارژ (از همه درگاه ها) به ۱۰۰،۰۰۰ ریال از این طرح بهره مند گردد. پس از فعالسازی اتوماتیک بسته خوشامد، ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.
ج- مشتریانی که به شبکه همراه اول ترابرد می کنند: مطابق بند های "الف" و "ب" مشمول بسته خوشامد ۱۰۰۰ می شوند.
استعلام وضعیت بسته:
برای استعلام وضعیت بسته، مشترک می تواند کد *۱۰۰۰*۳# را شماره گیری کند.
نکات مهم:
۱- هر مشترک همراه اول با کد ملی مخصوص به خود فقط ۱ بار برای یکی از سیم کارت های جدیدش می تواند از بسته خوشامد هزار بهره مند گردد.
۲- بسته خوشامد ۱۰۰۰ به مشترکین حقیقی همراه اول تعلق می گیرد.
۳- حد مصرف منصفانه دیتا در مدت زمان ۱ هفته ای بسته، ۱۰۰۰ گیگا بایت تعیین شده است.
۴- فعالسازی بسته خوشامد برای واجدین شرایط به صورت خود به خودی است و نیاز به ثبت نام ندارد. در مورد مشترکین اعتباری ممکن است فعال شدن بسته با چند ساعت تآخیر صورت گیرد.
سلام. بله، دقیقاً. تست هم در حالت +4G متاسفانه خط اصلی همراه اول بنده به ۸ مگابیت بر ثانیه سرعت محدود هست و سرعت بلافاصله به ۸ مگابیت بر ثانیه محدود شد. یک نکته ای را هم خواستم عرض کنم در مورد این سایت همراه اول: برخلاف لینک اصلی فیبر نوری که بسیار ویژگی مثبتی هست، از تجهیزات به روزی استفاده نشده بود. البته بنده گفتم تجهیزات به روز نبود، نه اینکه سایت مشکلی داشت، خیر، ولی دوس داشتم تجهیزات بهینه تری میدیدم. در حال حاضر فیدر (موج بر) در سایت های جدید دیگر استفاده نمیشه و جای اونها را فیبر نوری گرفته که هم سبک تر هست هم عملکرد بهتری داره. هم در سایت های جدید با متریال (تجهیزات) هوآوی و هم اریکسون فیدر حذف شده. همراه اول با متریال هوآوی این سایت را ایجاد کرده بود. کنار همین سایت، ایرانسل یک سایت جدید با متریال بسیار با کیفیت اریکسون ایجاد کرده که به غیر از لینک مایکروویو که برای داخل شهر علاقه ای بهش ندارم، بقیهی موارد این سایت ایرانسل در بهترین حالت ممکن بود.
لزوماً نیازی به RRU پشت سکتور آنتن ها نیست. RRU ممکنه اگه وجود داشته باشه پشت آنتن نصب نشه و پایین دکل نصب بشه (تحت شرایط خاصی). یا اینکه به طور مثال تجهیزات کمی قدیمی تر اریکسون باشه که دیگه از خود RUS فیدر میره برا سکتور آنتن ها و دیگه RRU پشت آنتن ها در کار نیست.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)