این حرکت مدتی است عجیب مد شده هاااااهمچنين تماشاگران تراكتورسازي با نشان دادن هزار توماني به داور او را به گرفتن رشوه متهم كردند![]()
بله
خير
این حرکت مدتی است عجیب مد شده هاااااهمچنين تماشاگران تراكتورسازي با نشان دادن هزار توماني به داور او را به گرفتن رشوه متهم كردند![]()
مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است
Last edited by elyartab; 04-04-2010 at 17:53.
حركت عجيب و اظهارات ضد و نقيض سرمربي و مديرعامل تراكتورسازي
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه بازيكنان تراكتورسازي بازي با ابومسلم را در دقيقه 64 مسابقه در اعتراض به تصميم داور بازي را نيمهكاره رها كردند و به رختكن رفتند حدود 20 دقيقه بعد در حركتي عجيب و در حالي كه تيم ابومسلم و داوران به رختكن رفته بودند به ميدان مسابقه بازگشتند.
فراز كمالوند سرمربي تيم تراكتورسازي در جمع خبرنگاران گفت: من از مديرعامل باشگاه دستور گرفتم و به امر او تيم را از ميدان بيرون كشيدم. اين در حالي است كه ناصر شفق در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من چنين دستوري ندادهام اما به دليل اينكه به قضاوت سعيد بخشيزاده اعتراض داشتيم زمين مسابقه را ترك كرديم و سپس در رختكن تصميم گرفتيم به ميدان بازگرديم و جوانمردانه بازي كنيم.
اين ديدار جنجالي با نتيجه يك بر صفر به سود ابومسلم در جريان بود كه تراكتورسازي پس از اعلام يك ضربه پنالتي در دقيقه 64 زمين را ترك كردند.
بازيكنان تراكتورسازي نيز بعد از اينكه تيم داوري و تيم ابومسلم در ميدان حاضر نشدند آنها نيز به رختكن بازگشتند.
بازی های نیم کاره مثل این صرف نظر از نتیجه 3-0 میشه عـــــــامو
اگه یادت باشه چند سال پیش سپاهان تو لیگ قهرمانان برای صعود احتیاج به تفاضل گل داشت که تیم حریفش نمیخواست بیاد چون حذف شده بود و چون باید بیشتر از سه گل میزدن و 3-0 بدردشون نمیخورد با اعتراض به فیفا اوردنش
واقعا تیمی که اینهمه ادعا داره اینکارا ازش بعیده
تازه تراکتور هم میخواست با گالاتاسرای بازی کنه!
خبرش به مسولین گالاتاسرای شاید تجدید نظر کنن
بازی رفت هم یک گل صد در صد سالم ابومسلم رو خطا اعلام کردن
مسئله تراکتور نیست
مسئله جناب شفق --دلال بزرگ هست
همونی که سرمربی اسپانیایی برای تیم ملی آورد
اما حق دلالیش رو ندادن بعد اونو پروازیش کرد!
شفق حتی از پس همین ابومسلم دسته پا شکسته هم برنمیاد
Last edited by H A M A S; 04-04-2010 at 19:42.
این مرگ با عزت دقیقه 64 بازی پیش میاد؟؟؟خوب توجیه میکنید مثل مدیر عامل تون
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: ورزشي - فوتبال
در حالي كه داور بازي تيمهاي ابومسلم خراسان و تراكتورسازي تبريز پس از ترك زمين توسط بازيكنان تيم تراكتورسازي سوت پايان بازي را به صدا درآورده بود، ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تيمش را براي ادامه بازي به زمين بازگرداند!
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ناصر شفق در جمع خبرنگاران در خصوص اين اتفاق گفت: اعتراض ما به دليل تعويض داور در شب قبل از بازي است و به همين دليل تصميم گرفتيم تيم را بيرون بكشيم اما در رختكن، دوباره با اعضاي تيم صحبت كرديم و تصميم گرفتيم كه به زمين بياييم و بازي را جوانمردانه ادامه بدهيم.
شفق در پاسخ به سوالي درخصوص مكالمه تلفني فراز كمالوند با وي گفت: من با كمالوند تماس نگرفتم و نميدانم او با چه كسي صحبت كرده است.
به دليل زدن سوت پايان بازي توسط داور، اين بازي ديگر ادامه پيدا نكرد و بازيكنان تيم تراكتورسازي دوباره به رختكن بازگشتند.
کاری می کنید باید پای کار ایستاد . این کار جز آبرو ریزی برای تراکتورسازی ندارد. قبل از هر کاری باید فکر کرد نه این رفتارهای بچه گانه را نشان داد !. البته 20 دقيقه پس از اين اتفاق بازيكنان تراكتورسازي در حالي كه برخي تماشاگران ورزشگاه را ترك كرده بودند و ابومسلم نيز به رختكن رفته بود به زمين بازگشتند.
من بازی رو ندیدم ولی کلا" اینکارا خیلی بده !
حیف تراکتور با این کمالوند !
ای کاش بازی میکردند ولی خداییش امروز اصلا تراکتور اون بازی همیشگی رو بازی نکرد من که خیلی کسل شدم هم خیلی بد بازی کرد هم این بازی رو نیمه تمام گذاشت کلا افتضاح بود 2 هفته منتظر بازی تراکتور بودیم اونم اینجوری شد بیچاره اون همه تماشاگری که از تبریز رفته بودند مشهد واسه بازی تراکتور![]()
کمالوند توی مصاحبه گفت:من و آذرنیا (سرپرست) حقوق بگیر شفق هستیم
شفق هم به ما دستور داد که دیگه بازی نکنیم
ما هم دستور رو اجرا کردیم
==========================
کلا تقصیر رو از گردن خودش رد کرد
============================
البته گزارشگر به سوی شفق رفت
اما هر کار کرد شفق مصاحبه نکرد
چه جوابی داشت که بده؟؟؟
اما هوادران تراکتور نباید شفق رو ول کنند
خیلی نامردی کرد به حق تراکتور
تراکتور 3 بر صفر بازنده میشه+چند بازی خانگی هم بدون تماشاگر+جریمه نقدی
متاسفانه تراکتور سهمیه آسیایی رو با افتضاخ شفق از دست داد
عادل باید توی نود پیگیری کنه
Last edited by H A M A S; 04-04-2010 at 21:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)