فقط دایال آپ![]()
فقط دایال آپ![]()
Last edited by Armani2; 01-12-2013 at 12:47.
آقایون لپ کلا همگی باید بگین :
اینترنت محدود برای هیچکس
مگه اون موقع که پول گرفتین پول اینترنت محدود گرفتین که حالا با این سرعت اعصاب خورد کن مارو بازی دادین
سلام دوستان شما هم شبانه قعطی(یعنی قطع و وصل میشه) دارین ؟
Last edited by malavan.gamer; 30-11-2013 at 22:47.
مهندس امد ابروش درست کنه زد چشمش هم از کاسه در اورد
دوستان کسی میدونه اینترنت شاتل چطوریه؟
ساعات دانلود نامحدودش کِیه؟
و سرویساش چه پهنای باندی در اختیار کاربر میزاره؟
خداییش من ک دیگه میخام تحریم مخابرات رو شروع کنم 3 ساله پدر من یکی رو با دزدیاشون در آوردن
حساب کردم دیدم تو این مدت اشتراک 2-3 ساله تقریبا 37 گیگ از من دزدیدنو خوردنو هرچی اعتراض کردم کسی جواب نداد
با سرعتا و قطعیا و لنگرا و کِشتیاشونم ک مارو بیچاره کردن!!
باشد ک مسئولینش به جایی برسند ک از گشنگی و بی پولی به هلاکت رسند!
Last edited by zetsou; 30-11-2013 at 23:21.
تا دلت بخاد. بخصوص وفتی که سرعت کمی زیاد میشه.
شاتل خوبه ولی طرحاش رو نگاه کنی به نسبت مخابرات گرون تره من میخواستم برم شاتل ولی منصرف شدم ولی فن آوا رو من دیدم که نامحدود میده 256 ماهی 15 تومن حالا میخوام پرس و جو کنم ببینیم چطوره چون اطلاعی ازش ندارم
Last edited by EXTREME; 30-11-2013 at 23:32.
همین الان رفتم نگا کردم
با 256 ، سرعت دانلود باید 30 باشه
ینی یک چهارم سرعت 1024
ینی چیزی ک تو 6 ساعت با 1024 دان میکردیم باید 24 ساعت بزاریم رو دان!
البته اگه فقط اسما 256 باشه و رسما بیشتر ازین حرفا باشه ارزش داره!
اگه پرس و جوهاتون به نتیجه رسید، اگه به منم پخ بدین خیلی ممنون میشم!
مرگ بر مخابرات!!![]()
دوستان چند تا خواهش داشتم
1-هی نیاین بگین مهندس مهندس این آدم اندازه یک دانشجو که هیچی اندازه یک بچه دبیرستانی هم اطلاعات نداره معلوم نیست با پارتی و رانت اومده مدیر کل شده خیر سرش!
2-بیخودی هم امیدوار نباشین باید حظوری رفت دعوا و سرو صدا راه انداخت اینجوری نمیشه ایشون ایچ کاری نمیکنه!
3-اینا فقط بلدن دزدی کننو منطقشونم پوله از هر طریقی که بتونن از کاربر بدبخت پول میگیرن!
4-این سیستم گلد نت هم همونطور که گفتم ماله خود مدیر عامل و یک سری از کسانی که تو هیءت مدیره و یک چند نفر ام از تهران هست واسه همینم هست که..... !بقیشو خودتون بهتر میدونین!
5-پشتیبانی هم که داغونه اصلا میشه گفت پشتیبانی نداره فقط بلدن بگن یا زیر ساخت مشکل داره یا همینی که هست!
6-دزدی از حجمم وقطی خود مدیرکل (عقل کلشون) میاد میگه ویروس دارین و کلا گردن نمیگیرن و میندازن گردن تروجان!!!دیگه ادم چی بگه!
7-طرح های postpaid هم که ی جور دزدی میکنن
8-قرار دادا هم پیششون ارزش کاغذ پاره ای بیشتر نیست!
9- این رو هم در جواب اون مثال سینماشون میگم خب شما میگی که ی روز بلیطا رایگان بشه همه حجموم میارن خب هر چیزی ی ظرفیتی داره دیگه نه بیشتر از ظرفیتش بگیری وظع بهم میریزه دیگه اون صاحب سینما کمیتو فدای کیفیت بعید میدونم بکنه!ولی در مورد مخابرات اینجا نه خیر برعکسه !
10-در مورد بقیه دوستانم بگم تا میتونین تبلیغ منفی بکنین و تحریمش بکنین من الان اون خطی که از مخابرات بود 1گیگ اخرشو تا تونستن از تو حجمم دزدی کردن مهمم نیست چون هیچ وقت هیچ وقت دیگه حجم نمیخرم ازشون گور باباشون شما ها ام اگه میتونین همین رویه رو در پیش بگیرین!
در پایان هم از همه دوستان بابات خوندن این پست و همکاریی که میخاید در تحریم و.. بکنین تشکر میکنم![]()
دیگه 256 با سرعت واقعیشه همون 30 الی 35 سرعت دانلوده ولی خوبیش نامحدود بودنه مثل سرویس های نامحدود قبلی مخابرات
چشم چون خودم هم دنبالشم میپرسم
آسیاتک هم است ولی بعضی ها که گرفتن زیاد راضی نبودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)